5 Grymt Flygbolag Spårning Apps

0
102
fotoliza/Shutterstock

Förseningar och plötsliga ändringar i din resplan kan enkelt och onödigt att störa din semester. Dessa program kan hjälpa dig att spåra din resa och planera saker och ting framåt längs vägen.

FlightAware (iOS; Android)

Med tanke på antalet funktioner och funktionalitet, man kan betrakta denna app komplett paket. På toppen av att vara fri, FlightAware kan du följa flyget status och lokalisering av kommersiella flygplan över hela världen och privata sådana i USA och Kanada. Du kan söka efter flyg nummer, stad, rutt, eller ett flygbolag, och få alla relevanta flight information om bland annat vädret, ankomsthallen, och även GPS-data som visas på en NEXRAD radar overlay.

Att stanna upp-to-date med alla nyheter om ditt flyg kan du välja om du vill få push-meddelanden med omedelbar varningar som kan hjälpa dig att planera vidare. Appen har också en desktop-version, och den finns i en mängd olika språk.

Den Flight Tracker (iOS; Android)

Detta flyg-spårning app ger detaljer om varje flygning av ditt val, inklusive ankomst-och avgångstid, flygbolag information, terminal kartor, och kan varna dig om eventuella ändringar som gjorts i de ursprungliga planerna. Frekventa resenärer kan synkronisera sina kalendrar med app för att hålla koll på deras kommande flygningar, markera frekventa rutter, och lägga till anteckningar till dem.

Med en premie medlemskap, kan du också få tillgång till seat kartor, praktiska prylar, och ta bort annonser. Det mest utmärkande för Den Flight Tracker är att det inte beror på roaming data att arbeta, vilket ger dig möjlighet att kontrollera den aktuella platsen för din flygning, medan det på flygplansläge.

Flightradar24 (iOS; Android)

Flyget fanatiker kommer att älska denna app. Flightradar24 ger dig grundläggande flyg-spårning information genom att söka efter specifik flygning som du är intresserad av eller genom att trycka på flygplan ikon på live radar karta. Alternativt, kan du även punkt enheten på en plan som flyger genom att ta reda på saker om det, som avgångs-och ankomst, och dess hastighet och höjd.

Kanske den mest spännande funktionen är Cockpit-Vyn alternativet som låter dig se vad som piloten ser i 3D. Dessutom, app erbjuder olika medlemskap planer på att få du avancerade detaljer för att tillfredsställa din inre luftfart nörd. Du får tillgång till flyg historia, levande väderkartor, flygkartor, och oceanic spår att belysa vägar följt av flygplan, flygledning gränser, och mer.

App i Luften (iOS; Android)

Med denna app är att den motsvarar hyra en virtuell flygande assistent. Det ska inte bara hålla dig ständigt up-to-date med någon viktig information om ditt flyg, men det erbjuder också automatisk in-och för att du och andra passagerare. Med den största täckningen över hela världen, inklusive över 1 000 flygbolag, 5,000 större flygplatser och alla allianser, det kan du hantera din tid på flygplatsen i förväg, håll koll på dina lojalitet program, och lagra dina flyg historia.

Dessutom kan du också hitta ställen att äta på din utsedda flygplatsen, få internet-lösenord, bör du läsa om TSA riktlinjer för säkerheten, och få resor tips som delas med andra resenärer som dig själv. Det bästa är att appen fungerar offline och kan varna dig om eventuella ändringar som görs i kommande flygning via SMS. Svårt att begära mer av en gratis app.

FlightStats (iOS; Android)

Detta flyg-status och plan-spårning app gör allt för namnet antyder, ger dig möjlighet att följa din resa och få fördjupade beskrivningar av alla de aktiviteter som är relaterade till ditt flyg. Sök genom att flygnummer, rutten, eller på en flygplats och få detaljer, såsom förseningar index, flygplats villkor, och ankomst-och avgångstider. Du kan också ställa upp för att ge dig relevanta varningar.

Denna app är också tillgänglig på skrivbordet, och den är kompatibel med Apple Klocka, så att du kan få information på ett ögonblick.

Att veta om att du kommer att ställas inför förseningar kan hjälpa dig att planera framåt, och få relevant information om din flygning kan hjälpa personer med flygrädsla hantera det lite bättre. Appar är ett enkelt och bekvämt sätt att spåra din resa och hålla stressen borta.

För att få mer tips, kolla in Hur man kan Övervinna Din Rädsla för att Flyga, och Hur man Sover Bekvämt på ett Flygplan.