Slimme Toiletten Meer Voor De Hand Dan De Meeste Smarthome Tech

0
101
Ove Decors

Slimme toiletten zijn het mikpunt van alle smarthome grappen, maar ze kunnen wel de oplossing voor het hygiënisch, milieu en toegankelijkheid. In feite, intelligente toiletten verstandiger dan de slimme bollen of aangesloten deurbellen dat we geobsedeerd over.

Ten eerste, Wat Is een Smart Toilet?

Toiletten zijn zeer eenvoudig. Ze hebben een tank en een kom. Wanneer u het toilet, water uit de tank komt in de kuip, en de zwaartekracht krachten van de inhoud van het verdwijnen van een pijp. Dat is allen daar is aan het.

Omdat de toiletten zijn zo eenvoudig, gewoon over iets dat verder gaat dan de functie van het dumpen van water in een kom kan worden genoemd een “slimme wc.” Dus omwille van dit artikel, we gaan om te zeggen dat slimme toiletten moet een van de volgende functies:

  • Robuust Gebouwd-In Bidets: Alle slimme toiletten zijn voorzien van een ingebouwde bidet (kont douche). Deze bidets komen vaak met de temperatuur en de druk regelt, en sommige hebben zelfs kont drogers, zodat je nooit nodig hebt voor gebruik van een handdoek.
  • Geautomatiseerde Systemen: Slimme toiletten hebben de neiging om een beetje van de automatisering. Sommige openen of flush op hun eigen, terwijl anderen zijn zelfreinigend, self-ontgeuren, of overloop beveiligd.
  • Grappige Functies: U hebt waarschijnlijk gehoord dat slimme toiletten wang-opwarming van de aarde wc-brillen, -, nacht-verlichting en ingebouwde luidsprekers. Je hebt gelijk.

Merk op hoe we vermelden niet-smartphones. Er zijn tal van Dingen slimme toiletten in de wereld van vandaag, maar de meeste slimme toiletten rekenen op een bedieningspaneel, niet een app (of een slimme assistent). Dit is vooral omdat je zitten op een toilet te gebruiken, en er is geen reden te over-de zaken compliceren met Wi-Fi-verbinding of een afstandsbediening.

Nu weet je wat een slim toilet is, maar wat maakt ze zo speciaal? Waarom zou iemand dat willen een magische bidet of een opwarming van de aarde stoel? Hoe is een slimme wc verstandiger dan een slimme lamp?

Ze Maken Hygiëne Gemakkelijk voor Iedereen

Sergey-73/Shutterstock

In tegenstelling tot andere smarthome producten, slimme toiletten dienen als meer dan alleen maar luxe artikelen. Ze hebben het potentieel om het verbeteren van uw gezondheid, en de meeste van die potentiële draait om het technisch robuust bidets die komen met slimme toiletten.

Bidets zijn in principe douches voor je kont. Ze reinigen je kont beter dan wc-papier, en ze veroorzaken geen wissen-gerelateerde problemen, zoals jeuk kont en aambeien. Bidets zijn ook milieuvriendelijker en goedkoper dan wc-papier of babydoekjes, en in tegenstelling tot baby doekjes, een bidet, niet ruiken als een peuter.

Maar hoe kan het dat deze slimme toiletten hebben een dergelijke robuuste bidets? Waarom hebben ze aanpasbare waterdruk, temperatuur regelaars en een föhn? En als je gaat om te hygiënisch, je kan net zo goed het aangenamer te maken. Dat is hoe we de aanpak van onze andere problemen met de hygiëne—is het gemakkelijk aan te passen de temperatuur in onze douche, na alle.

Bidets zijn ook zeer geschikt voor toegankelijkheid. Het is makkelijker om te spuiten je kont dan veeg je kont, vooral als je ouderen of lichamelijk gehandicapten. De “luxe” – functies die u ziet in slimme toiletten, zoals butt föhnen, kunnen mensen helpen die het behoud van hun onafhankelijkheid.

De meeste “Luxe” Smart Toilet Functies Bestaan voor een Reden

Kohler

Oke, maar slimme toiletten zijn meer dan alleen een bidet. Mensen echt nodig opwarming van de aarde wc-brillen, zelfreinigend kommen, of muzikale toiletten?

Vreemd genoeg, het antwoord is ja. Japan, de wereldleider in het wc-tech, is verantwoordelijk voor de ding-dong-dumping slimme toiletten op onze deur. Als het blijkt dat de meeste slimme wc functies uitbreiden van de badkamer specifieke behoeften van de Japanse samenleving.

Japan heeft ‘ s werelds grootste ouderen. Ongeveer 33% van de Japanse bevolking is boven de leeftijd van 60 jaar. Je kunt misschien niet zien waar dit naartoe gaat. Self-opening wc-brillen, zelfreinigend kommen, en andere “onnodige” wc functies bestaan om de steun van Japan is de vergrijzing van de bevolking.

Dan is er de kwestie van de arbeid. De vergrijzing van de bevolking leidt tot een verminderde personeelsbestand. Automatische toiletten met zichzelf te reinigen, ontgeuren, en overloop-beveiliging functies verminderen de noodzaak voor schoonmaakwerkzaamheden van de arbeid, die kost wat stam uit van de Japanse bedrijven.

We gaan niet speculeren waarom elke laatste smart toilet functie bestaat we zijn alleen het maken van het punt dat ze bestaan voor een reden. Tijdens een warming-zitting kan het niet nuttig zijn voor u, kan het nuttig zijn om iemand die geen centrale verwarming in hun appartement. En hoewel u misschien hou van het idee van een wc die muziek speelt tot het bedekken van het geluid van je, um, wc-geluiden, een andere persoon kan liever gewoon weer op de kraan in plaats.

Ze zijn Efficiënter Dan Gewone Toiletten (Soms)

testen/Shutterstock

TOTO, een Japans toilet bedrijf, is de pionier op het gebied van slimme toiletten. Het bedrijf is innovatie begon in de jaren ‘ 80—toen bedacht hoe om te integreren bidets binnenkant van de toiletten. In de jaren ‘ 90, TOTO uitgevonden toiletten die resistent zijn tegen ring vlekken. Nu, het bedrijf verkoopt toiletten die alleen gebruik maken van een liter water of minder per spoeling. Dat ongeveer de helft van een liter minder dan de meesten HIJ toiletten.

Oké, de helft van een liter is niet veel van een verschil. In de VS betaalt u alleen over een cent voor elke gallon toilet water dat u verbruikt (consumeren ≠ binnenkrijgt). Maar deze dingen optellen loop van de tijd. Naast een verminderd verbruik van water, intelligente toiletten, soms zijn het ingebouwde lek sensoren en overloopbeveiliging, die kan helpen bij het voorkomen van vervelende en dure ongevallen.

En laten we niet vergeten wc papier. Elke Amerikaan verbruikt ongeveer 30 rollen wc-papier per jaar, en het spul is dat niet geweldig voor het milieu, uw portemonnee en uw leidingen. Slimme toiletten, met hun robuuste bidets, kunnen verminderen of elimineren van uw wc-papier gebruik.

Hierbij moet vermeld worden dat slimme toiletten gebruik tot sommige elektriciteit voor het aandrijven van verlichting, luidsprekers en motoren. Plus, ongeveer 18% van je energierekening gaat naar de verwarming van water, en de uren die je doorbrengt met behulp van uw smart toilet, verwarmd bidet zal alleen bijdragen aan dat wetsvoorstel.

Waar Koop Je een Slimme Toilet?

TOTO

Slimme toiletten meer voor de hand dan slimme bollen, slimme stekkers, en smart displays. Ze zijn niet alleen luxe artikelen. Ze maken hygiëne leuk, spannend, en gemakkelijker.

Ja, je bent een volwassen volwassen, en u hoeft niet te hebben “fun” tijdens het schoonmaken van je kont. Het ding is, we leven in een tijd waar Forbes publiceert artikelen over of je wel of niet moet wassen van uw benen. We moeten er een aantal ernstige hygiënische vooruitgang, en kunnen we er net zo goed van de grond. In plaats van het laten vallen van honderden decadente bellentableau, moeten we knijpen onze centen, draai onze darmen, en het kopen van een heerlijke loo.

U kunt kopen een slimme wc van een grote retailer. Amazon verkoopt slimme toiletten, Home Depot verkoopt slimme toiletten en wc fabrikanten zoals TOTO hebben hun eigen websites. We stel op zoek naar een slimme toilet dat heeft eenvoudige, betrouwbare eigenschappen dat hoeft niet veel onderhoud (meer motoren is gelijk aan meer problemen). Ook kan het verstandig zijn om te voorkomen dat Wi-Fi-verbinding toiletten, simpelweg omdat de app ondersteuning kan op elk moment worden stopgezet.

Oh, er is ook een goedkoper, eenvoudiger optie. Voor slimme toiletten werden hun eigen ding, TOTO (de Japanse wc bedrijf) had veel succes de verkoop van iets genaamd een WASHLET. Dit is de voorloper van de slimme toiletten, en het heeft veel van de functies die u zou verwachten van een slim toilet (opwarming van de aarde zitting, verstelbaar bidet, ontgeuren mist, enz.).

Kunt u nog steeds kopen een WASHLET, en er zijn enkele vergelijkbare producten op de markt, zoals de Bio Bidet BB-600 en de Bio Bidet BB-2000. Deze apparaten zijn niet zo robuust als slimme toiletten, maar ze zijn veel meer luxe dan uw huidige wc-bril (of de basis van een bidet die je kunt koppelen aan uw wc-bril).