Hoe het opzetten van een Smarthome Zonder de Cloud

0
109
weedezign/Shutterstock

De makkelijkste smarthome tech maakt gebruik van de cloud om het zware werk doen. Maar in dat geval geeft u uw privacy. En als het bedrijf wordt afgesloten, zo heeft uw smarthome. Hier is het omzeilen van de cloud in uw smarthome setup.

Waarom een Lokaal Gestuurde Smarthome?

Nullplus/Shutterstock

Cloud-aangedreven smarthomes zijn rijk en zijn een aantal leuke dingen, maar ze komen wel met nadelen.

Eerste, je moet een zekere mate van privacy. Google, Amazon, Apple en zelfs Microsoft stem assistenten gebruikt voor het opnemen van alles wat je zei ze en vaak gestuurd die opnames naar mensen voor review. Hoewel Google, Amazon en Apple hebben stappen ondernomen om te verlichten die bezorgdheid, Microsoft is nog steeds niet iets veranderd. Sommige cloud-aangedreven apparaten ook uw activiteiten. Fabrikanten gebruiken de informatie voor het verbeteren van systemen, maar in sommige gevallen, ze verkopen van uw geanonimiseerde gegevens.

Ten tweede, als het bedrijf dat cloud drives uw smarthome tech sluit shop of afziet van de smarthome categorie, uw apparaten niet meer werken.

Dit heel wat gebeurd met de van Lowe ‘ s Iris en Revolv-hubs. Ook Best Buy heeft onlangs aangekondigd het afsluiten van de Insignia smarthome lijn. Dus, Insignia slimme stekkers, camera ‘ s en verlichting zullen stoppen met functioneren. En als u een Insignia Smart Wi-Fi Vriezer, binnenkort is het gewoon een vriezer.

Als u het bouwen van een lokaal bediend worden smarthome, u zijstap al deze problemen. Uw gegevens verlaten nooit uw huis, en zelfs als een fabrikant wordt afgesloten, de apparaten blijven werken.

Houd in gedachten, echter, het creëren van een lokaal gestuurde smarthome is niet voor de zwakkeren van hart. Maar hier is wat u moet doen om de kick van de wolk naar de stoeprand.

Start met een Lokaal Gestuurde Hub

Hubitat

Elke smarthome behoeften van de hersenen voor de voeding. Helaas, de meeste van de tijd, de “hersenen” het betrekken van de cloud. Bijvoorbeeld, zowel Knipoog en SmartThings bieden hubs met een bepaalde mate van lokale besturen, maar ze nog steeds het internet voor sommige functies.

Gelukkig, je hebt ook andere mogelijkheden, zoals Hubitat, een volledig lokaal bediend worden hub. Elke opdracht die u verzendt naar of automatisering set-up wordt uitgevoerd op lokaal niveau. Een ander voordeel van Hubitat is het een pre-built-systeem. Het nadeel is het proces om dit in te stellen maakt automations vergelijkbaar met ingewikkelde router interfaces.

Huis-Assistent is een bouw-uw-eigen-hub oplossing. Met deze optie krijgt u precies de smarthome u wilt, met alle functies die u wilt. Echter, je moet alles zelf doen, inclusief de naaf van een Raspberry Pi.

Van deze twee opties, Home Assistent-interface is meer gepolijst, maar Hubitat het setup-proces is meer gebruiksvriendelijk.

Andere opties, zoals OpenHab, bieden vergelijkbare functies. In elk geval, hoewel, kunt u verwachten om meer te doen instellen, dan zou u met een cloud-vriendelijke hub als Knipoog.

Zorg er ook voor dat de opties die u inschakelen als u verbinding maakt met een cloud service, al uw smarthome gegevens kan en zal gaan naar de cloud.

Schakelaar om in Z-Wave of ZigBee Devices

Z-wave, ZigBee

Nu dat u een hub gebruikt, moet u apparaten om de macht van uw smarthome. Een Wi-Fi-gebaseerde pluggen, lampen, sloten, of schakelt over te gaan. De meeste Wi-Fi smart-apparaten verbinding maken met een cloud-dienst te werken, zelfs wanneer u deze gebruikt met een hub.

In plaats daarvan, gebruik een Z-Wave of ZigBee devices. Welke u kiest is aan u, maar ze zijn meer vergelijkbare dan anders.

Z-Wave apparaten hebben de neiging om de uitzending op een groter bereik, zodat u kunt apparaten verder uit elkaar. ZigBee devices groter mesh-netwerken, dus als je veel van hen, afstand is geen probleem. Één van beide manier, kies een protocol en de stok met het zo veel mogelijk.

U kunt de aankoop van Z-wave of ZigBee-lampen, schakelaars, stekkers, sluizen en meer.

GERELATEERD: ZigBee vs. Z-Wave: Kiezen Tussen Twee Grote Smarthome Normen

Wanhopige Stem Assistenten

Josh Hendrickson

Stem assistenten zijn één van de meest handige manieren om te controleren uw smarthome. Maar of je er gebruik van Google Startpagina of Amazon Echo, u te betrekken in de cloud. Wat je zegt kan eindigen op de servers van het bedrijf, zelfs als Google kunt u op een opt-out.

Zelfs met de opt-out optie, je bent nog steeds gebruik van de cloud, en je stem gaat altijd naar de servers van het bedrijf. Als het doel is om sloot de cloud, dat is niet goed genoeg. Helaas, we kunnen niet raden, een leefbare lokale voice-assistent als alle gebruik maken van de cloud, althans, tot op zekere hoogte.

Om het gemak van de spraakbesturing lijkt misschien moeilijk, maar u hebt een andere optie: de automatisering.

Het Automatiseren Van Alles

Stanisic Vladimir/Shutterstock

Zonder een voice-assistent, dient u een andere manier om te controleren uw smarthome. Dankzij uw hub, kunt u alles in één app. Maar dat is niet altijd handig, vooral als u jongere familieleden die niet hebben slimme apparaten.

Dat is oke, al. Wanneer u een lokaal gestuurde Z-Wave of Zigbee hub, kunt u zorgen dat uw smarthome de supermacht—automatisering. U kunt gebruik maken van automatisering doe het licht aan of uit als u de kamer verlaat. U kunt op uw verwarmde deken als je loopt in de slaapkamer op een koude nacht. En uw smarthome kunnen sluiten zich af wanneer niemand thuis is.

De meest dure en uitdagende deel van deze onderneming is het opzetten van de automatisering. Eerste, moet u een verscheidenheid van beweging, temperatuur -, contact-en water-sensoren. Verwachten te besteden ergens in de range van $30 tot $60 per sensor. En, zoals u zult waarschijnlijk willen automatiseren van uw gehele huis, dan heeft u meer nodig dan één van elke sensor.

Zodra u uw huis versierd met sensoren, uw volgende stap is om te leren uw gekozen hub automation engine. Het uitgangspunt is meestal “als dit, dan dat” voorwaarden. Als de badkamer sensor beweging detecteert, zet het licht aan. Als de woonkamer is leeg voor meer dan 10 minuten, schakel de slimme stekkers.

Als je meester wordt van de regels, sommige hubs (zoals Hubitat) kan bereiken van meer ingewikkelde scenario ‘ s. Voor voorbeeld, kunt u de combinatie van voorwaarden, zoals tijd van de dag en als er iemand in de kamer vóór de naaf schakelt de ventilator op de grond.

Het uiteindelijke doel is een smarthome dat inspeelt op uw behoeften en werkt pro-actief, in tegenstelling tot een die reageert op gesproken commando ‘ s.

Het vergt wat inspanning om samen een volledig lokaal gecontroleerde smarthome. U zou ook kunnen zijn om te kopen nieuwe onderdelen, het leren van nieuwe regels, en het geven van spraakopdrachten. Maar je hebt totale controle van uw gegevens en een smarthome dat werkt precies zoals u dat wilt. Het proces is prijzig, maar misschien de moeite waard op de lange termijn.

LEES VERDER

  • “Hoe Maak Snel en eenvoudig Uw Eigen Chrome-Browser Thema
  • “Het Maken van Aliassen en Shell-Functies van Linux
  • “Wat Is Apple Arcade? Hier is Alles wat U Moet Weten
  • “Wat Is Ultra-Breedband, en Waarom Is Het In de iPhone-11?
  • “Hoe een Muis te Gebruiken Met Uw iPad of iPhone