9 Heerlijke Nederlandse Oven Desserts

0
41
Brent Hofacker/Shutterstock

Het maken van een dessert in een Dutch oven is een camper de droom, maar je kunt het binnen, ook. Of je verlangen cookies of schoenmaker, we hebben je instellen met onze top negen nederlandse oven desserts.

Misschien denk je van koekjes en cakes als je denkt aan een nederlandse oven, maar we willen betogen dat sommige van de beste desserts komen van deze ouderwetse potten. Mensen zijn het vinden van manieren om zoete lekkernijen in een nederlandse oven voor een lange tijd. En nu zou je kunnen zeggen, we hebben ze geperfectioneerd.

Dutch Oven Gebak

J. Pollack Fotografie/Feest Magazine

Traditioneel, mensen gekookt deze over een kampvuur, maar niet trek je vuursteen en staal gewoon nog niet. U kunt deze behandelt binnen dankzij de moderne oven en laat uw taart zonder het kampvuur:

  • Dutch Oven Apple Upside Down Cake. Dit recept is een beetje ingewikkeld, maar we denken dat het de moeite waard de ophef. Het bestaat uit een apple cider genieten bezielen meer appel smaak in de laatste taart. Plus, de chef-kok, die gemaakt het recept van zijn grootmoeder pond taart als basis. Hoe zoet is dat?

Voor het Recept: Apple Upside Down Cake

  • Dutch Oven Double Chocolate Cake: Dutch oven, nederlandse chocolade—lijkt het alleen maar rechts. Wij zijn dol op dit recept gedetailleerde kampvuur instructies, maar natuurlijk kunt u thuis in uw oven. Net bak op 350 graden Fahrenheit voor 40 tot 50 minuten. U kunt controleren door het steken met een tandenstoker als het komt uit schoon, je taart is klaar!

Voor het Recept: Double Chocolate nederlandse Oven Taart

  • S ‘ mores Cake: Dit is een 10 minuten met het recept van de cake. Ja, u leest het goed—10 minuten ooey-kleverige, chocolade, marshmallowy goedheid. Plus, gezien de relatie tussen nederlandse ovens en camping, we kunnen niet denken aan een meer geschikt nederlandse oven dessert.

Voor het Recept: S ‘ mores Taart

Cookies & Brownies

Tieghan Gerard

Taarten zijn niet de enige dessert kunt u in een Dutch oven. Als je meer in brownies of cookies, geven deze een foto:

  • Zeven Laag Brownies: Wanneer in de dagelijkse praktijk oven desserts niet doen, probeer dan deze. De zeven lagen van kokos -, toffee -, pecan -, en chocolade zijn er zeker van om iedereen gelukkig maken.

Voor het Recept: Zeven Laag Brownies

  • Dutch Oven Chocolate Chip Cookies: Giant chocolate chip cookies recht uit de Dutch oven? Count us in! Dit recept heeft een groot kampvuur instructies, maar u kunt gemakkelijk dezelfde resultaten krijgt als je bakken in een 350 graden Fahrenheit in de oven ongeveer 12 minuten.

Voor het Recept: nederlandse Oven Chocolate Chip Cookies

  • Dutch Oven Brownies: Als de zeven lagen van de brownie is gewoon te veel, vreest niet! U kunt ook klassieke fudge brownies in een Dutch oven. Het is een perfecte camping recept, maar het is ook geweldig als je jezelf kort een brownie pan.

Voor het Recept: nederlandse Oven Brownies

Schoenmakers En Andere Klassiekers

Helemaal Heerlijk

Als u graag iets op zijn minst een beetje meer gezond (d.w.z. het heeft vruchten erin), we hebben een paar opties:

  • Easy Dutch Oven Cobbler: ongeacht welk fruit je kiest, een cobbler is altijd een goed idee. Ze zijn eenvoudig, duidelijk en nuttig geliefde, waardoor ze de ideale match voor een nederlandse oven.

Voor het Recept: nederlandse Oven Schoenmaker

  • Dutch Oven Kersen Clafoutis: laat niet de term “clafoutis” intimideren. Het is veel moeilijker om uit te spreken dan het is om te maken. Traditioneel maak je deze eenvoudige frans dessert met zwarte kersen en een zoet beslag, maar u kunt gebruik maken van alle steenvruchten.

Voor het Recept: Kersen Clafoutis

  • Nederlandse Baby: En als laatste maar niet het minste, we zijn naar de iconische nederlandse oven dessert. Deze gepofte-up pannenkoek is heerlijk als je het met een verse frambozen en poedersuiker. Zeker, ook kunt u deze in een gietijzeren koekenpan, maar het lijkt gewoon recht voor om een nederlandse Baby in een Dutch oven. Nogmaals, dit recept is bedoeld om te worden bereid op een kampvuur, maar je kunt bakken in de oven op ongeveer 425 graden Fahrenheit en dezelfde resultaten krijgt.

Voor het Recept: nederlandse Oven nederlandse Baby

Nu dat je hebt tevreden dat sweet tooth, vraag je je misschien af wat je nog meer kan maken in een Dutch oven. Spoiler alert: het antwoord is vrij veel om het even wat je wilt. Bekijk onze nieuwe collectie van Dutch oven recepten en deze all-star keuken apparatuur van enkele welverdiende aandacht.