Waarom Moet Je Deze Software om Gegevens te Migreren naar een Nieuwe iPhone [Gesponsord Bericht]

0
75

Apple heeft onthuld haar vlaggenschip iPhone 11 trio op het nauwlettend in de gaten jaarlijkse evenement met de pers, samen met een Apple horloge en een onverwachte nieuwe iPad. Het ontbreken van een 5G-ondersteuning op de iPhone 11 line-up zou kunnen ontmoedigen fans die willen upgraden van hun mobiele telefoon. Nog steeds, iOS en data migratie en beheer nooit opgehouden te zijn van de focus, het maakt niet uit voor een nieuwe iPhone te schakelen of gratis opslag op de oude iPhone helemaal opnieuw beginnen en de snelheid van uw digitale leven.

Disclaimer: Deze inhoud is geleverd door onze adverteerders en is niet bewerkt. Het is op geen enkele manier een reflectie van How-To Geek ‘ s schrijven of onze redactionele positie.

DearMob Biedt een veilige Manier te Beheren, Back-up en het Migreren van Uw Gegevens iPhone

Wat is het scenario? Wilt overbrengen alles aan om een nieuwe iPhone of een frisse start wilt maken, maar liever selectief om te herstellen van specifieke types van iOS inhoud? De neiging om een back-up van je oude iPhone voordat u de upgrade naar iOS 13 in geval van nood stakingen, of gewoon ruimte wilt vrijmaken op de oude iPhone, terwijl het nemen van goede zorg van bestaande gegevens? DearMob iPhone Manager is een veilige en gebruiksvriendelijke iOS back-up en transfer tool met meer aangepaste opties voor u, catering voor alle soorten situaties beter te beheren iOS-apparaten.

Download DearMob iPhone Manager met een volledige licentie code>

De bovenstaande pagina geeft ook gedetailleerde instructies over het veilig overbrengen van alles van iPhone naar iPhone.

iPhone Backup en Restore: iCloud is niet Beter dan iTunes, en Vice Versa

Als u niet een start-from-scratch soort van iPhone-gebruikers, u misschien bekend met een aantal methoden om te verplaatsen van uw spullen uit de oude iPhone naar een nieuwe. Gelet op de verscheidenheid van gegevens uit allerlei bronnen en in verschillende formaten, nagel-bijten situaties opduiken zo nu en dan.

  • De draadloze manier is traag, onstabiel, en vol beperkingen. iCloud synchroniseren is geschikt voor update elke kleine verandering dagelijks, maar als het gaat om one-time telef.overdracht, u kan zich voorstellen dat de tijd die nodig is om de overdracht van uw vermogen opgebouwd over de jaren, van een oude iPhone naar nieuwe modellen, ongeacht de toestand van de Wi-Fi-netwerk. En niet te vergeten de Apple ID beperking, de mogelijkheid van het knoeien met uw foto metadata, het genereren van dubbele contactpersonen, en het onvermogen om te uploaden die niet van Apple zijn inhoud, zoals computer-gesynchroniseerde foto ‘s, Pdf’ s, digitale boeken, films, enz.
  • iTunes is minder flexibel en gevoelig voor fouten. Data-overdracht is in één richting, zonder toegang tot de preview, export en beheren van content op de iPhone; klachten zoals iTunes back-up nemen voor altijd tot het einde, back-up corrupt, foto ‘s, video’ s en andere bestanden ontbreekt na het synchroniseren met iTunes zijn niet ongewoon. Een deel van de ergernissen is iTunes aangeboren, met synchronisatie mechanisme en de iTunes-bibliotheek beperkingen die kunnen wissen van uw gegevens tegen uw wil. Flexibiliteit gaat zelden met iTunes; je kunt niet importeren MKV video ‘ s, FLAC nummers 1-klik op het maken van aangepaste beltonen, om een paar te noemen. En bovenal, back-up & restore is niet compleet als u de inhoud van buiten Apple ecosysteem.

Eigenschappen van DearMob iPhone Manager

  • Veilig, geen gegevens wissen. Full-weg offline overdracht en back-up oplossing in DearMob iPhone Beheren ontdoen u van alle zorgen. Met meerdere aced encryptie-algoritmen (1024-bit RSA -, 256-bit AES, PBKDF2, Argon 2) in haar arsenaal, gebruikers kunnen versleutelen hun back-up en een wachtwoord instellen voor specifieke bestanden. Er is geen iTunes-bibliotheek te beperken of computer-specifieke beperkingen, zodat u vrijelijk overdragen van gegevens op een computer zonder gegevens te wissen.
  • Flexibel en gemakkelijk te gebruiken. Er is geen leercurve, dankzij het gestroomlijnde UX design. Slepen en neerzetten, import en export, overdracht en back-up van sommige of van alle inhoud in uw selectie, toegang tot foto ‘s, video’ s, muziek, boeken, contacten, enz. Alles wordt duidelijk en beknopt weergegeven. Gooi een bestand, DearMob iPhone Manager biedt u opties om te zetten of comprimeren voor betere compatibiliteit.
  • Snel en Stabiel. Lichtgewicht en wendbaar, de verwerking van gegevens op een 256 GB of 512 GB iPhone is een whoosh. Een Back-up iPhone of selectief overdracht en het herstellen van specifieke gegevens, gaat het op uw verzoek. Niet meer iTunes-vertraagt-down-computer pijn.

Plus, DearMob iPhone Manager heeft krachtige opties voor het behoud van de App en de App gegevens uit een back-up bestand, het instellen van custom ringtone met een lied, het afdrukken van sms-berichten, en meer, voor u klaar om te verkennen.

Compatibiliteit

DearMob iPhone Manager draait op Windows en Mac volledig compatibel met de iPhone, iPad en iPod touch vanaf iOS-13 alle de weg terug naar iOS 7; het neemt de zorg van uw oude en nieuwe apparaten.

Pak je een gratis licentie code om te genieten van alle functies van DearMob iPhone Manager nu.

LEES VERDER

  • “Het Maken van Aliassen en Shell-Functies van Linux
  • “Wat Is Apple Arcade? Hier is Alles wat U Moet Weten
  • “Wat Is Ultra-Breedband, en Waarom Is Het In de iPhone-11?
  • “Hoe een Muis te Gebruiken Met Uw iPad of iPhone
  • “Het Gebruik van de XLOOKUP Functie in Microsoft Excel