Varför Du Behöver Denna Programvara för att Migrera Data till en Ny iPhone [Sponsrat Inlägg]

0
87

Apple har presenterat sitt flaggskepp iPhone 11 trio på bevakas årliga presskonferens, tillsammans med Apple-klocka och en oväntad ny iPad. Avsaknaden av en 5G stöd i iPhone-11 lineupen kan avskräcka fans som vill uppgradera sin mobil. Fortfarande, iOS migrering av data och hantering aldrig upphört att vara i fokus, oavsett om en ny iPhone-switch, eller fri lagring på gamla iPhone att börja om på nytt och snabba upp ditt digitala liv.

Disclaimer: Detta innehåll tillhandahålls av vår annonsör och har inte redigerats. Det är på intet sätt en reflektion av How-To Geek skriva eller vårt redaktionella position.

DearMob Ger ett Säkrare Sätt att Hantera, Tillbaka, upp och Migrera Din iPhone Data

Vad är ditt scenario? Vill överlåta allt till en ny iPhone eller vill ha en ny start, men föredrar att selektivt återställa specifika typer av iOS innehåll? Tenderar att säkerhetskopiera din gamla iPhone innan du uppgraderar till iOS 13 i nödfall strejk, eller helt enkelt bara vill frigöra utrymme på den gamla iPhone medan du tar god hand om befintliga data? DearMob iPhone Manager har ett säkert och enkelt-att-använda iOS säkerhetskopiering och överföring verktyg med fler anpassade alternativ för dig, catering till alla typer av situationer för att bättre hantera iOS-enheter.

Ladda ner DearMob iPhone Manager med full licens code>

Ovanstående sida ger också detaljerade instruktioner på ett säkert sätt överföra allt från iPhone till iPhone.

iPhone Backup och Restore: iCloud är inte Bättre än iTunes, och Vice Versa

Om du inte har en start-från-scratch typ av iPhone-användare, kan du bli bekant med några metoder för att flytta dina saker från gamla iPhone till en helt ny. Med tanke på den mängd data från alla typer av resurser och i olika format, spik-bita situationer som dyker upp då och då.

  • Den trådlösa vägen är långsam, instabil och full av restriktioner. iCloud synkronisering är lämplig att uppdatera varje liten förändring varje dag, men när det kommer till en tid tel.överföring kan du föreställa dig den tid som krävs för att överföra alla dina tillgångar ackumulerat över åren från gamla iPhone till nya modeller, oavsett vilket skick Wi-Fi-nätverk. För att inte nämna Apple-ID begränsning, möjligheten av att jävlas med ditt foto metadata, skapa dubblerade kontakter, och oförmåga att ladda upp icke-Apple-innehåll såsom dator-synkroniserade foton, Pdf-filer, digitala böcker, nedladdade filmer, etc.
  • iTunes är mindre flexibelt och kan lätt leda till fel. Dataöverföring är en riktad, med tillgång till förhandsvisa, exportera och hantera innehåll på iPhone, klagomål som iTunes backup tar en evighet för att avsluta, backup skadade, foton, videoklipp och andra filer som saknas efter synkronisering med iTunes är inte ovanligt. En del av de populärare är iTunes medfödda, med synkronisering av mekanism och iTunes-bibliotek begränsningar som kan radera dina data mot din vilja. Flexibilitet sällan går med iTunes, du kan inte importera MKV-videos, FLAC låtar, 1-klicka på att göra egna ringsignaler, för att nämna några. Och framför allt, backup & restore är inte komplett om du har innehåll som är från utanför Apples ekosystem.

Markerade Funktioner DearMob iPhone Manager

  • Säkert, ingen data radering. Full-sätt offline transfer & backup-lösning i DearMob iPhone Hantera befria dig av alla bekymmer. Med flera aced krypteringsalgoritmer (1024-bitars RSA -, 256-bitars AES, PBKDF2, Argon 2) i sin arsenal, användare kan kryptera sin backup och ange ett lösenord om specifika filer. Det finns ingen iTunes-bibliotek begränsa eller dator-särskilda begränsningar, gör det möjligt för dig att fritt överföra data på vilken dator som helst utan att radera data.
  • Flexibel och enkel att använda. Det finns ingen inlärningskurva, tack vare den strömlinjeformade UX-design. Dra och släpp, import och export, överföring och tillbaka upp en del eller allt innehåll på ditt val, tillgång till bilder, videor, musik, böcker, kontakter, etc. Allt är enkelt och tydligt visualiseras. Kasta en fil, DearMob iPhone Manager erbjuder dig alternativ för att konvertera och komprimera för bättre kompatibilitet.
  • Snabb och Stabil. Lätt och lyhörda, hantering av data på en 256GB eller 512GB iPhone är ett svisch. Säkerhetskopiera iPhone eller selektivt överföring och återställa specifika uppgifter, den sker på din begäran. Inga fler iTunes-bromsar-ner-dator smärta.

Plus, DearMob iPhone Manager har kraftfulla anpassade alternativ för att bevara App och App data från en backup-fil, ställa in egna ringsignaler med någon låt, skriva sms, och mer, väntar på dig att utforska.

Kompatibilitet

DearMob iPhone Manager körs på Windows och Mac, fullt kompatibel med iPhone, iPad och iPod touch från iOS 13 hela vägen tillbaka till iOS 7, och det tar hand om både din gamla och nya enheter.

Ta din gratis licenskod för att njuta av fulla drag av DearMob iPhone Manager just nu.

LÄS NÄSTA

  • “Skapa Alias och Skal Funktioner på Linux
  • “Vad Är Apple Arkad? Här hittar du Allt Du Behöver Veta
  • “Vad Är Ultra Wideband, och Varför Är Det I iPhone-11?
  • “Hur man Använder en Mus Med Din iPad eller iPhone
  • “Hur man Använder XLOOKUP Funktion i Microsoft Excel