TEMPUR-Anpassa + Kylning Topper Erbjuder Komfort på en Budget

0
204

Betyg:
9/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $499

Köp Nu

Andrew Heinzman

Bäddmadrasser kan förvandla en gammal eller obekväm madrass, och TEMPUR-Anpassa + Kylning Madrass Topper tar denna idé till nästa nivå. Man tillägger att TEMPURPEDIC känna till din säng, och hey, det kostar $1,500 mindre än en TEMPURPEDIC madrass.

Här är Vad Vi Gillar

 • Det är stödjande, utan att vara alltför fast eller squishy
 • Den kylande omslag fungerar
 • Tillägger att Tempurpedic känner till en billig madrass

Och Vad Vi inte

 • Det bör komma med sängen remmar eller hängslen
 • Det är inte billigt

Som TEMPUR-Topper Högsta, TEMPUR-Anpassa + Kylning Madrass Topper är en tre-tums madrass topper gjort med TEMPURPEDIC är speciellt minne skum. Den enda skillnaden mellan dessa två toppers (förutom $100) är TEMPUR-Anpassa levereras med ett kylande omslag. Så, om du är intresserad av de grundläggande TEMPUR-Topper (eller inte är ett fan av kyla säng-materialen), denna översyn är fortfarande relevant för dig.

Förvandla Din Billiga Madrass I en TEMPURPEDIC

Till skillnad från bäddmadrasser (som bara lägga till några kudde), bäddmadrasser helt ändra det sätt din säng känns. De kan göra de fasta sängar mjuk eller lägga till lite minne skum till en annars föga imponerande madrass.

Jag tror TEMPURPEDIC förstår hur omvälvande en madrass topper kan vara. TEMPUR-Anpassa sig är inte bara en tre-tums säng kudde. På min madrass (som är mycket billiga och knottrig), TEMPUR-Anpassa känns stark och stödjande, men inte heller för hård eller för mjuk. Det är en mycket intressant och dramatisk förändring.

TEMPUR-Anpassa sig i all sin glans. Andrew Heinzman

TEMPUR-Adapt har en $500 prislapp, dock. Många människor är inte villiga att spendera så mycket på en madrass, än mindre en madrass topper. Detta sätter TEMPUR-Anpassa sig i en konstig plats. Ska du köpa den och uppdatera dina obekväma sängen, eller bara köpa en ny $500 säng?

Det kan vara ett tredje alternativ här. Kalla mig Kapten Uppenbar, men TEMPURPEDIC är $2,000 till $4 000 madrasser är i de flesta prisklasser. Så, jag stannade i en madrass butik för att testa några TEMPURPEDIC madrasser. Jag ville se om TEMPUR-Anpassa skulle kunna fungera som en “budget” – version av TEMPURPEDIC madrass.

Detta kommer förmodligen inte att överraska dig, men $2 000 sängar känner dig bättre än en smuts-billig madrass med en TEMPUR topper. Fortfarande, fann jag att både TEMPURPEDIC madrasser och topper hade en jämförbar “stödjande” känsla. Det skulle inte vara en sträcka för att säga TEMPUR-Adapt är en budget-version av en TEMPURPEDIC madrass. Det är ett bra alternativ för människor som vill uppdatera sin säng utan att släppa till $1,000.

Som sagt, det är ibland bättre att ersätta din madrass än gussy upp det med ett underhållningsvärde. Dyra madrasser är mer stödjande och håller längre än billiga sådana, och de är oftast värt pengarna.

Men om du är missnöjd med en helt ny madrass, eller om du bara vill förlänga livet på den du har ett underhållningsvärde som denna är det förmodligen värt det.

Den Kylande Omslag Är Dyrt, Men jag är Inte Svettas

Medan TEMPUR-Anpassa kylning och täcker inte är lika viktig som den underhållningsvärde i sig, det balanserar ut några av temperaturen frågor som du stöter på när du sover på minne skum. Åh, och det är vad som skiljer TEMPUR-Anpassa topper från TEMPUR-Topper Supreme, som är 100 sek billigare. Jag tycker att det är värt de extra hundra spänn om du inte redan har en kylande madrass pad.

Memory foam är ökänd för att fånga värme, och plastskydd som kommer med de flesta bäddmadrasser bara bidra till att svettig fånerierna. Den kylande omslag som kommer med TEMPUR-Anpassa sig är inte gjord av futuristiska kylande gel eller något—det är helt enkelt en vadderad polyester och bomull lock som avleder värme. Det gör ett bra jobb med det också—även när jag glömt att sätta på fläkten, som jag inte vaknar upp svettig.

Min bladet glider av TEMPUR-Anpassa sig. Andrew Heinzman

Den andra fördelen med detta kviltade design är att det är mjukt. Jag skulle vara glad att sova rätt på kylning täcka utan lakan. Kom att tänka på det, jag kan nog komma undan med det. Den kylande omslag är tvättbara, och dess inre beklädnad bör förhindra att något otäckt från att tränga ner i madrass topper.

Det enda jag inte tycker om kyla locket är det bara sveper runt topper och inte hela madrassen. Ja, det är mycket lättare att städa när det bara är runt underhållningsvärde, men detta innebär också topper glider runt lite. Och när topper bilderna, monterade blad kommer med det.

Den kylande omslag ska passa över hela madrassen. Detta är inte alltid perfekt, även om, som vissa människor har stora madrasser och zippa en påse runt det skulle vara svårt. Men du kan lösa detta problem med några blad fästelement, som förmodligen borde finnas med i toppen.

Detta är en dyr underhållningsvärde, men det är bra om du vill lägga till stöd för det gamla, billiga eller obekväm madrass. Och det är $1,500 billigare än en TEMPURPEDIC madrass.

Om du är orolig för detta topper ‘ s prislapp, jag skulle föreslå att kontrollera det (eller en TEMPURPEDIC madrass) i person. På det sättet kan du få en bättre uppfattning om hur topper kan känna på din säng.

Betyg: 9/10
Pris: $499

Köp Nu

Här är Vad Vi Gillar

 • Det är stödjande, utan att vara alltför fast eller squishy
 • Den kylande omslag fungerar
 • Tillägger att Tempurpedic känner till en billig madrass

Och Vad Vi inte

 • Det bör komma med sängen remmar eller hängslen
 • Det är inte billigt