Hur du Snabbt Skapar Din Egen Webbläsare Chrome Tema

0
146

Chrome 77 gör det enkelt att skapa din egen webbläsare Chrome tema på bara ett par klick. Välj din favorit färger för Chrome som webbläsare i verktygsfältet och ange en tjusig bakgrund bild direkt från sidan Ny Flik.

Hur du Aktiverar den Nya anpassade Verktyg

Dessa funktioner är inte aktiverade som standard i Krom 77, men de är fortfarande det: Du behöver bara aktivera några dolda flaggor.

Som alltid med flaggor, Chrome flaggor kan ändras eller tas bort när som helst. Vi räknar med flaggor för att försvinna snart, när Google gör den här funktionen som standard för alla snart.

För att aktivera Chrome ny anpassning, skriv chrome://flaggor i Chromes Adressfält, även känd som adressfältet. Typ “NTP” i sökrutan på Flaggor sida.

Aktivera både Chrome Färger meny” och “NTP anpassning menyn version 2” – flaggor. Klicka bara på rutan till höger om varje och välj “Aktiverad”.

Ändringarna träder inte i kraft förrän du har startat om Chrome. Klicka på “Nystart Nu” – knappen som visas för att göra så. Se till att spara allt arbete som du har i Chrome flikar. Chrome kommer automatiskt öppna din aktuella flikar när den startar, men innehållet i dessa flikar, till exempel information skrivs i textrutor på webbsidor—kan gå förlorade.

Hur man kan Anpassa Webbläsaren Chrome

Nu kan du anpassa dina webbläsaren Chrome theme rätt från sidan Ny Flik.

Full Chrome webbläsare teman finns fortfarande och är lite mer kraftfull än detta—men bara lite. Det är nu snabb och lätt att anpassa din Chrome webbläsare utan att välja de färger som någon annan gillar.

För att komma igång, klicka på “Anpassa” – knappen längst ned till höger på sidan Ny Flik.

Du kommer att se alternativ för att välja din webbläsare färg och tema, bakgrundsbild, och genväg önskemål här.

Att välja din önskade färger, klicka på “Färg och tema” och klickar på en färg kombinationer. Du behöver inte välja någon av dessa kombinationer—du kan klicka på pipetten ikonen i det övre vänstra hörnet av listan av färger för att få en färgväljare. Detta kommer att låta dig välja vilken färg du föredrar. Chrome kommer automatiskt att välja en ljusare, liknande nyans för att matcha exakt den färg du väljer.

För att välja en bakgrundsbild för din Nya Fliken klickar “Bakgrund” i den vänstra rutan, och välj en bild. Du kan välja en kategori och en enskild bild eller aktivera “Uppdatera dagligen” för att få en ny bakgrundsbild varje dag.

Du kan också välja “Ladda upp Från Device” och välj en bakgrundsbild du föredrar eller hålla “Ingen Bakgrund”, valda för ett renare utseende. Om du väljer “Ingen Bakgrund,” Chrome kommer att välja en bakgrundsfärg från ditt tema.

Slutligen kan du välja hur du vill att genvägarna nedan sökrutan ska visas. Välj “Mina Genvägar” för att välja dina egna genvägar, “Mest besökta platser” i Chrome som automatiskt in dina mest besökta webbplatser här, eller “Dölja genvägar” för att inaktivera genvägar helt och hållet för ett renare utseende.

Du kan inte dölja sökrutan på sidan Ny Flik just nu. Det var en flagga som heter “ta Bort fakebox från NTP” som gömde detta fält i tidigare versioner av Chrome, men det togs bort från Chrome 77.

RELATERAT: Vad är Nytt i Chrome 77, Anländer Idag

LÄS NÄSTA

  • “Skapa Alias och Skal Funktioner på Linux
  • “Vad Är Apple Arkad? Här hittar du Allt Du Behöver Veta
  • “Vad Är Ultra Wideband, och Varför Är Det I iPhone-11?
  • “Hur man Använder en Mus Med Din iPad eller iPhone
  • “Hur man Använder XLOOKUP Funktion i Microsoft Excel