Het bed met TEMPUR-Aanpassen + Koelen Topper Biedt Comfort op een Budget

0
163

Waardering:
9/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $499

Nu Kopen

Andrew Heinzman

Matras toppers kan transformeren van een oude of oncomfortabel matras en het bed met TEMPUR-Aanpassen + Koelen Matras Topper neemt dat idee naar het volgende niveau. Zij voegt toe dat TEMPURPEDIC gevoel aan uw bed, en hey, het kost $1,500 minder dan een TEMPURPEDIC matras.

Hier is Wat We Willen

 • Het is ondersteunend, zonder dat het te hard of squishy
 • De koeling klep werkt
 • Voegt toe dat Tempurpedic voelen om een goedkope matras

En Wat We niet

 • Het moet zijn voorzien van bed bandjes en jarretels
 • Het is niet goedkoop

Zoals het bed met TEMPUR-Topper Allerhoogste, is het bed met TEMPUR-Aanpassen + Koelen Matras Topper is een drie-inch matras topper gemaakt met TEMPURPEDIC de speciale memory foam. Het enige verschil tussen deze twee toppers (naast $100) is het bed met TEMPUR-aan te Passen is uitgerust met een koel-dekking. Dus, als je geïnteresseerd bent in het basic bed met TEMPUR-Topper (of geen fan van koel-bed-voeders), deze review is nog steeds relevant voor u zijn.

Zet Uw Goedkope Matras In een TEMPURPEDIC

In tegenstelling tot slaapmatje (die gewoon toevoegen kussen), matras toppers volledig veranderen de manier waarop uw bed voelt. Ze maken stevige bedden met zachte of voeg enkele memory foam toe aan een indrukwekkend matras.

Ik denk dat TEMPURPEDIC begrijpt hoe de transformatieve een matras-topper kan worden. Het bed met TEMPUR-Aanpassen is niet zomaar een drie-inch bed kussen. Op mijn matras (die is erg goedkoop en klonterig), is het bed met TEMPUR-Aanpassen voelt stevig en ondersteunend, maar niet te stevig en niet te zacht. Het is een zeer interessante en dramatische verandering.

Het bed met TEMPUR-Passen in al zijn glorie. Andrew Heinzman

Het bed met TEMPUR-Pas is een $500 prijskaartje, echter. Veel mensen zijn niet bereid om te besteden zo veel op een matras, laat staan een matras-topper. Dit zet het bed met TEMPUR-aan te Passen op een vreemde plek. Moet je het kopen en te vernieuwen uw ongemakkelijk bed, of gewoon een nieuwe kopen van $500 bed?

Mogelijk is er een derde optie hier. Bel mij Kapitein voor de hand liggende, maar TEMPURPEDIC de $2.000 tot $4000 de matrassen zijn van de meeste mensen zijn prijsklasse. Dus, ik stopte naar een matras winkel om te testen wat TEMPURPEDIC matrassen. Ik wilde zien of het bed met TEMPUR-Pas zou kunnen dienen als een “goedkope” versie van de TEMPURPEDIC matras.

Dit zal u waarschijnlijk niet verbazen, maar de $2.000 bedden beter te voelen dan een vuil-goedkope matras met een TEMPUR topper. Nog steeds, ik vond dat zowel de TEMPURPEDIC matrassen en topper had een vergelijkbaar “ondersteunende” voelen. Zou het niet een stuk te zeggen, is het bed met TEMPUR-pas is een budget versie van een TEMPURPEDIC matras. Het is een goede optie voor mensen die willen vernieuwen hun bed zonder te laten vallen van $1.000.

Dat gezegd hebbende, het is soms beter om het vervangen van uw matras dan gussy met een topper. Dure matrassen zijn meer ondersteunend en gaan langer mee dan goedkope ones, en meestal zijn ze het geld waard.

Maar als u ontevreden bent met een gloednieuwe matras, of als u gewoon wilt verlengen het leven van de één heb je een topper als deze is waarschijnlijk de moeite waard.

De Koeling Cover Is Duur, Maar ik ben Niet van Het Zweten

Terwijl het bed met TEMPUR-Aanpassing van de koeling van de dekking is niet zo belangrijk als de topper zelf, het evenwicht uit een aantal van de temperatuur van problemen u kunt tegenkomen als u slaapt op memory foam. Oh, en het is wat scheidt de TEMPUR-Aanpassen topper van het bed met TEMPUR-Topper Allerhoogste, die is $100 goedkoper. Ik denk dat het de moeite waard de extra honderd dollar, tenzij u al een koel matras.

Traagschuim is berucht voor het onderscheppen van warmte, en de plastic hoezen die met de meeste matras toppers alleen bijdragen aan die bezwete tomfoolery. De koeling van de dekking die wordt geleverd met de TEMPUR-Passen niet futuristische cooling gel of wat dan ook—het is gewoon een gewatteerde polyester en katoen dekking die wordt warmte afgevoerd. Het heeft een goede baan van het ook—zelfs als ik het vergeet te schakelen op de ventilator, als ik niet wakker word nat van het zweet.

Mijn vel glijden van het bed met TEMPUR-aan te Passen. Andrew Heinzman

Het andere voordeel van deze gewatteerde design is dat het zacht is. Ik zou graag slapen rechts op de koeling van de dekking zonder lakens. Kom aan het denken, ik zou waarschijnlijk wegkomen met dat. De koeling hoes is wasbaar, en de binnenzijde van de voering moeten voorkomen dat iets nare sijpelt naar beneden in de matras topper.

Het enige wat ik niet graag over de koeling van de dekking is alleen wraps rond de topper en niet het hele matras. Ja, het is veel makkelijker schoon te maken als het maar rond de topper, maar dit betekent ook dat de topper dia ‘ s een beetje rond. En als de topper dia ‘ s, het hoeslaken wordt geleverd met het.

De koeling deksel moet passen over de gehele matras. Dit is niet altijd ideaal, maar, zoals sommige mensen hebben een enorme matrassen en zippen een tas rond het moeilijk zou worden. Echter, u kunt dit probleem oplossen met wat blad sluitingen, die moet waarschijnlijk worden opgenomen met de topper.

Dit is een dure topper, maar het is geweldig als je wilt toevoegen enige steun aan een oude, goedkope of oncomfortabele matras. En het is $1,500 goedkoper dan een TEMPURPEDIC matras.

Als je je zorgen maakt over deze topper prijskaartje, ik zou willen voorstellen het controleren (of een TEMPURPEDIC matras) in persoon. Op die manier krijgt u een beter idee van hoe de topper zou kunnen voelen op je bed.

Waardering: 9/10
Prijs: $499

Nu Kopen

Hier is Wat We Willen

 • Het is ondersteunend, zonder dat het te hard of squishy
 • De koeling klep werkt
 • Voegt toe dat Tempurpedic voelen om een goedkope matras

En Wat We niet

 • Het moet zijn voorzien van bed bandjes en jarretels
 • Het is niet goedkoop