De Bästa Tabletter för Barn i Alla Åldrar

0
112
Witthaya kärlek/Shutterstock

När barn växer, deras intresse för elektronik växer med dem. När du känner att de är redo, du kan ge dem en tablett (om inte annat för att hålla sina smutsiga händer utanför din). Här är några av de bästa tabletter för barn.

Vad Gör en Bra Kid ‘ s Tablet?

Du kan bara ta någon gammal tablett och lämna in den till ditt barn, men det gör det inte till en bra surfplatta för dem. Några av vad du vill i en tablett kommer att bero på deras ålder. Du kan lita på en tolv-årig inte att släppa en dyr enhet mer än du kan dina sex år gamla, till exempel. Men även det varierar grader, du kan köpa den sex-åriga en jätte i mål med ett stort handtag och samtidigt ge de tolv-åriga en mer måttlig fall.

Hursomhelst, du är fortfarande att sätta en fråga på enheten för låt oss vara ärliga, du har förmodligen sätta ett mål på mobilen också.

Med detta i åtanke, här är några saker att titta efter när du tar en tablett för ditt barn:

  • Hållbarhet: Förvänta dig av ditt barns tablet för att få bort, troligen mer än en gång. Så det är bäst om tabletten är tålig och kan överleva ett fall. Annars, dubbelkolla att du har gott om fallet alternativ för att skydda tablet. Naturligtvis, både förmågan att överleva en nedgång och i ett fall är bättre.
  • Välsorterade butiker app: En tablett inte göra mycket utan appar, men tyvärr finns det några tabletter Android kommer inte med Play Store. Ibland kommer de att ha en tredje part lagra i stället fylld med tvivelaktiga apps och fruktansvärda annonser.
  • Föräldrakontroll: naturligtvis, med appar och webbläsare kommer att få tillgång till innehåll som du kanske inte vill att dina barn ska ha. För att inte tala betalda spel, i-app köp och frestelsen att stanna uppe tills 3 på morgonen för att försöka slå ytterligare en nivå. Föräldrakontroll för att gå en lång väg för att hålla dina barn säkert och inskränka överanvändning.

Alla våra val uppfylla dessa krav, men du kan behöva för att få ett fall för enheten uppfyller vissa hållbarhet standarder.

Totalt sett bästa: Apple iPad (Förmodligen Er också!)

Apple

Utan tvekan, Apple gör några av de bästa tabletter som du kan köpa. Och senare versioner har sjunkit från ganska billigt till rent ut sagt överkomliga.

Och oavsett vilken ålder dina barn är, de kan lära sig att använda iPadOS utan större ansträngning. Om de behärskar att trycka på en knapp, de är nog redo för iPad programvara.

Med en iPad får du tillgång till massor av tablet apps, föräldrakontroll, och fler fall än du kan räkna. Att blotta mängden av val i enheten skydd omfattar allt från små barn till äldre tonåringar.

Och iPads har en funktion som ingen annan tablett kan matcha, en jätte stråk av tredje part utbildning tillbehör och appar. Det finns leksaker som lär STAM (Vetenskap, teknik, Teknik, Matematik) begrepp, iPad-kompatibel kodning kit, eller gratis utbildning kurser. Medan du kommer att hitta dem på andra plattformar nu, utmärkt lärande appar som Oändlig Alfabetet och Skybrary (tidigare Reading Rainbow) kommer ofta till den första iPad och Android senare (om alls).

Men istället för att köpa dina barn en ny iPad, bör du ge dem din. Då kan du köpa dig en ny iPad, särskilt nu när Apple meddelade nyligen en ny, lite större, nybörjar iPad. Den 7: e generationens iPad plockar upp en valfri Smart Tangentbord, så att du kan uppgradera din skrivkänsla medan glädja ditt barn med deras egen iPad från förra året.

Totalt Sett Bästa

Nya Apple iPad (10,2-Tums, Wi-Fi 32GB) – Utrymme Grå (Senaste Modellen)

En av de bästa tabletter som du kan köpa för vem som helst, iPad 7: e Generationen tar det lite längre med en större skärm än den tidigare generationen.

Handla Nu

$329.00
Fler erbjudanden

Bäst för små Barn: Fire HD 10 Kids Tablet Edition

Amazon

Om ditt barn är på den yngre sidan, då kanske du vill överväga en Amazon Fire Kids tablet Edition. Som namnet antyder, Amazon utformat denna tablett med barnen i åtanke. Och du har massor av val, som det finns i tre barnvänliga storlekar.

Det betyder att det kommer med en robust barn-vänlig fall, men det är inte det bästa. Amazon kommer att ersätta det om avbrott i de två första åren—några frågor. Ingen annan tablett innehåller som gratis, i bästa fall att du skulle behöva betala för en ersättande plan. Det är en riktigt stor nytta även om du ville köpa en Eld tablett för dig själv.

Du har också föräldrakontroll och en mängd barn-fokuserade medier, som Disney och PBS barnen visar. Amazon ingår ett års prenumeration på Obegränsad Fritid för extra innehåll.

Amazon används för Android som en utgångspunkt för OS i Brand Tabletter, men det behöver inte ha Google Play Store (om du inte är villig att sideload det). Amazons App Store har inte alla samma program ännu, men det är ganska robust.

Bäst för små Barn – Sju Tum

Alla Nya Brand-7 Kids Tablet Edition, 7″ Display, 16 GB, Blå Kid-Bevis Fall

Denna Eld Barn edition är den billigaste av de tre. Du får en sju-tums tablet, robust fall, och gratis två år protection plan. Ett år av Fritid Obegränsat antal rundor ut en utmärkt barnens tablett.

Handla Nu

$99.99
Fler erbjudanden

Bäst för små Barn – Åtta-Tums

Fire HD 8 Barn Tablet Edition, 8″ HD-Skärm, 32 GB, Blå Kid-Bevis Fall

Med en åtta-tums skärm, denna Eld Tablett är den perfekta storleken för mindre barn. Tabletten innehåller en robust fall gratis i två år protection plan, och massor av barnvänliga innehåll.

Handla Nu

$129.99
Fler erbjudanden

Bäst för små Barn – Tio-tums

Fire HD 10 Barn Edition Tablet pc, 10,1-tums 1080p Full HD-Skärm, 32 GB, Blå Kid-Bevis Fall

Perfekt för växande barn, denna tio-tums tablet levereras med en robust fall, en kostnadsfri två år ersättande plan, och massor av barnvänliga innehåll. Och föräldrakontroll hjälpa dig att hålla det på det sättet

Handla Nu

$199.99
Fler erbjudanden

Bästa Android-Tablet: Samsung Galaxy Tab En

Samsung

Om du föredrar en Android-tablet med Google Play Store, då ser längre än Samsung Galaxy Tab A. tabletten har en åtta-tums-skärm, 32 GB lagringsutrymme och en MicroSD-slot för expansion.

Samsung hjälpsamt ingår några barnvänliga appar, och Google har föräldrars begränsning alternativ för Android tabletter. Du kommer även att hitta fodral för alla åldrar, från små barn till äldre tonåringar.

Bäst för Android

Samsung Galaxy Tab EN 8″ 32 GB wi-fi trådlöst Lan Tablett (Svart) – SM-T380NZKEXAR

Galaxy Tab är en bra billig surfplatta med massor av app och fall alternativ. Med 32 GB lagringsutrymme och en MicroSD-kortplats, bör du inte köra ut i rymden.

Handla Nu

$188.00
Fler erbjudanden

Bästa Konvertibla Chromebook: Acer R11 11.6″ Konvertibla

Acer

Fler och fler skolor är på att byta till Chromebooks. Om din lokala skolor redan har gjort bytet, då du kanske vill överväga en Chromebook för dina barn i stället.

Ge dem en Chromebook hemma kommer att främja en konsekvens av operativsystem, vilket är mindre att lära och lära om. Chromebook arbeta en hel del som Chrome webbläsare, och att avskalad natur gör dem säkra och lätta att använda. Nu mer än någonsin, bör du överväga att köpa en Chromebook.

Tangentbordet fälls tillbaka, som omvandlar den här bärbara datorn till en tablet. Och la Google Play Store tillgång till Chromebooks. När du anser att det fungerar som en bärbar dator eller en surfplatta, med full tillgång till Android apps, du får två enheter i ett och samma köp. Om du funderar på att köpa en bärbar dator och en surfplatta för ditt barn, varför inte göra båda på en gång?

Bästa Konvertibla Chromebook

2018 Nyaste Acer R11 11.6″ Konvertibla HD IPS-Touchscreen-Chromebook, Intel Celeron Dual Core upp till 2,48 GHz, 4GB RAM, 16GB SSD, 802.11 ac, Bluetooth, HDMI, USB 3.0, Webbkamera, Chrome OS

Ditt barn kanske redan använder en Chromebook i skolan, så varför inte ta med en hem för konsekvens? Chromebook är snabb, billig, säker och lätt att använda. Detta ett veck på mitten för att bli en surfplatta.

Handla Nu

$270.00
Fler erbjudanden