De 5 Beste Computer Numerical Control (CNC) Machines voor Thuis Gebruik

0
673
BobsCNC

Computer Numerical Control (CNC) machines zijn ideaal voor projecten die vereisen precisie en herhaalbare bezuinigingen. Tot voor kort, CNC-machines waren te groot en te duur is voor de consument. Maar dat klopt niet meer. Hier zijn vijf CNC machines die u kunt bezitten.

Wat te Zoeken in een CNC-Machine

CNC-machines komen in vele vormen, maten, capaciteiten, en op vele prijzen. Dit is een van die gevallen waar de uitgaven die doorgaans krijgt u een hogere kwaliteit van de machine of meer functies.

Een van de eerste dingen die je jezelf moet stellen is wat je wilt bereiken met een CNC-machine. Als uw doel is om te graveren kleine projecten met een logo, dan een super-dure, grote machine is overkill. Evenzo, als u wilt maken van een gitaar lichaam, dan een kleine goedkope niet doen. Dus, hier zijn een paar dingen te letten:

  • Grootte: De grootte van de machine beperkt (of groter) van uw projecten. CNC Machines voor de woning meestal bestaan uit een houtbewerking router op een rail systeem dat zich rond het bed (waar u uw hout of ander materiaal). Hoe groter het bed, hoe groter het project die je kunt pakken. De grootte bepaalt ook het gewicht van uw CNC router, en dat is iets om in gedachten te houden. Grotere machines soms wegen meer dan 100 kilo, dus je moet een stevige ondergrond om één.
  • Software: Alle CNC-Machines software nodig om te werken. Dus, moet u controleren welke besturingssystemen de CNC-machine is compatibel met, en welke programma ‘ s gebruikt. Sommige CNC software, zoals GRBL, is gemakkelijker te gebruiken dan anderen. Andere programma ‘ s mogelijk meer moeite om te leren of kosten wat geld. Als u niet zeker weet wat te gebruiken, om te controleren of de CNC router wordt geleverd met gratis software—dat geeft u een uitgangspunt.
  • Het gemak van onderhoud: net als de 3-D printers, moet je wel wat onderhoud op een CNC machine af en toe. En soms, onderdelen slijten of breken. Op de duurdere CNC-machines, moet u in staat zijn om de aankoop van vervangende onderdelen en de reparatie van uw apparaat in als dat nodig is.
  • Montage moeilijkheid: de Meeste, zo niet alle, CNC-machines komen uit elkaar worden gehaald. Afhankelijk van het aantal stuks, de grootte van de machine, en de toleranties betrokken, kan u montage van uw nieuwe CNC router moeilijk. Het is niet ongewoon om meerdere uren moeten over meerdere dagen om samen een nieuwe CNC router.

Beste Algemeen: BobsCNC E4 CNC Router

BobsCNC

De BobsCNC E4 CNC router is een apparaat dat het maximale wat je krijgt voor wat je uitgeeft. Andere machines met een vergelijkbare grootte van bed kost honderden dollars meer. Heb je genoeg ruimte om te werken aan grotere projecten.

Deze machine maakt gebruik van een DeWalt router als het snijgereedschap, maar je moet kopen stukjes apart. In tegenstelling tot de meeste van de andere CNC-machines op deze lijst, de belangrijkste structuur van dit apparaat is van hout. De meeste CNC routers zijn sterk afhankelijk van staal. Het voordeel van het hout design is het gewicht. Ondanks het feit dat een van de grotere CNCs wij raden deze machine weegt slechts iets meer dan 40 kilo. U kunt dus gebruik maken van iets anders dan je sterkste tafel te houden.

BobsCNC is compatibel met Windows, macOS en Linux, en bijna alle voorkomende CNC software beschikbaar. Het komt niet met vrije software, maar u kunt gebruik maken van een gratis optie, zoals GRBL. U heeft voor de montage van de CNC router, echter, dus verwacht dat het enkele uren duren, zo niet langer.

Beste Algemeen

BobsCNC E4 CNC Router Graveur Kit met de Router Inbegrepen (610 mm x 610 mm snijden en 85mm diepte van de reis)

Deze CNC-Machine is voorzien van een grotere werkruimte dan de meeste op de prijs. Het is licht, en je krijgt een mooie DeWalt router snijgereedschap, ook.

Shop Nu

$898.00
Meer aanbiedingen

Beste Budget: Genmitsu CNC-3018-PRO

Genmitsu

Als de besteding van een paar honderd (of duizend) dollar is buiten uw budget, de Genmitsu CNC-3018-Pro kan garandeert uw aandacht. Zijn drastisch kleiner en goedkoper houtbewerking router aanzienlijk omlaag brengen van de kostprijs.

Maar terwijl u minder betaalt, krijg je minder. Het bed is relatief klein (7 x 3 x 1 mm—zodat u niet bereiken van grotere projecten. Het kleine formaat is het een makkelijker proces echter. U waarschijnlijk kunt monteren deze router in twee tot drie uur. Als een extra budget voordeel, deze CNC router wordt geleverd met scherpe uiteinden.

Deze machine is alleen geschikt voor zachte materialen, zoals zacht hout, schuim en plastic. Het heeft niet de macht om het te maken door iets moeilijker. U zult ook een harde tijd vinden van vervangende onderdelen, maar gezien de lage prijs, dat is te vergeven. Als u wilt om uw voeten nat en begin klein, de Genmitsu is een goede keuze.

Beste Budget

Genmitsu CNC-3018-PRO Router Kit GRBL Controle 3 Axis Kunststof Acryl PCB-PVC-Hout Snijwerk Frezen graveermachine, XYZ werkgebied 300x180x45mm

Klein, compact, en vrij eenvoudig te monteren, de Genmitsu CNC router is een goede keuze voor je aan de slag in kleine ruimtes.

Shop Nu

$239.99
Meer aanbiedingen

Beste Mid-Budget: MillRight CNC M3

MillRight

Snijwerk in zachthout is goed voor de gravure en het experimenteren met CNC-routing, maar wat als u meer wilt doen? De MillRight CNC M3 is een goede opstap naar het volgende niveau van CNC routers.

Het heeft een iets groter bed dan ons budget te halen, evenals een veel krachtiger router—de DeWalt DWP611. Deze router biedt de dubbele voordelen. Ten eerste, je kunt de plaats van de DeWalt met een off-the-shelf router (zolang de afmetingen zijn vergelijkbaar). Ten tweede, je bent niet beperkt tot zachte materialen. De DWP611 is krachtig genoeg voor hardhout, aluminium, messing, en zelfs carbon.

De MillRight geen software, maar het is compatibel met de meeste CNC software programma ‘ s, waaronder GRBL Autodesk en Adobe. U zal hebben om te kopen van een snij-bit, maar omdat het gebruik maakt van een DeWalt router, kunt u deze pick-up op een lokale hardware winkel.

Kopen van MillRight

Gemakkelijkste Montage: Shapeoko 3

Hardmetalen 3D

CNC Machines kan het moeilijk zijn om te monteren. De Shapeoko 3 van Hardmetaal 3D pogingen om dat te veranderen. Alles komt in aparte vakken, en je krijgt ook duidelijk, kleur-gecodeerde aanwijzingen en waarschuwingen.

De aard van de te bouwen oproepen voor een enkele inbussleutel, en je zou in staat op te bouwen in ongeveer een uur. U krijgt ook een vrij grote bed dat biedt voldoende ruimte voor grotere projecten. U kunt de Shapeoko zonder de router, dat bespaart u geld en is ook handig als u al in het bezit van één.

Zoals de meeste CNC-machines, koopt u het snijden stukjes apart. Hardmetalen 3D biedt een grote selectie, of u kunt kopen een standaard bits van uw lokale hardware winkel. Deze CNC router bevat alle software die u nodig hebt om te beginnen met snijden, maar het is alleen compatibel met Windows of macOS (sorry, Linux mensen).

Kopen van Hardmetaal

De Meeste Aanpasbaar: Inventables X-Carve

Inventables

De X-Carve is de CNC-machine, dat geeft je de meeste keuze in componenten. U kunt extra accessoires, zoals een Z-probe, om te helpen wanneer u het meten van de hoogte van uw materiaal. Of u kunt een stof control-poort om uw werkplek schoon.

Aanpassingen zijn meerdere bed maten, routers en meer. De X-Carve biedt zelfs groot genoeg bedden te snijden uit een gitaar lichaam. Inventables geeft je ook de software met een abonnement van één jaar is opgenomen, of u kunt gebruik maken van andere gratis software als u de voorkeur geeft.

Als u wilt een eenvoudige optie met de beste onderdelen voor je uitgezocht, kiest u een van de vooraf op maat gemaakte verpakkingen.

Wanneer je klaar bent voor een CNC-machine en dat is precies de configuratie die u nodig hebt, de X-Carve is de weg te gaan.

Kopen van Inventables