De 5 Bästa Computer Numerical Control (CNC) Maskiner för hemmabruk

0
40
BobsCNC

Computer Numerical Control (CNC) maskiner som är perfekt för projekt som kräver precision och repeterbara nedskärningar. Tills nyligen, CNC-maskiner var för stor och dyr för konsumenten att använda. Men det är inte sant längre. Här är fem CNC-maskiner du kan äga.

Vad du ska Titta efter i en CNC-Maskin

CNC-maskiner kommer i många former, storlekar, kapaciteter, och på många punkter pris. Detta är ett av de fall där spenderar mer normalt får du en högre kvalitet maskin eller fler funktioner.

En av de första saker du bör ställa dig är vad du vill åstadkomma med en CNC-maskin. Om ditt mål är att gravera små projekt med en logotyp, sedan en super-dyr, stor maskin är overkill. Likaså, om du vill göra en gitarr kroppen, sedan en liten billig man inte göra. Så, här är några saker att titta efter:

  • Storlek: storleken på den maskin gränser (eller utökar ditt projekt. CNC-Maskiner för hemmet består typiskt av ett snickeri router på ett järnvägssystem som rör sig runt en säng (där du sätta din trä eller andra material). Ju större säng, och större projekt kan du ta itu med. Storleken avgör också vikten av din CNC-router, och det är något att hålla i åtanke. Större maskiner ibland väga över 100 kilo, så du behöver en robust yta för att hålla en.
  • Mjukvara: Alla CNC-Maskiner kräver programvara för att fungera. Så, bör du kontrollera vilka Operativsystem som CNC-maskinen är kompatibel med, och vilket program man använder. Några CNC-program, som GRBL, är lättare att använda än andra. Andra program kan kräva mer ansträngning för att lära sig eller kosta en del pengar. Om du inte är säker på vad man ska använda, kontrollera för att se om CNC router levereras med fri programvara som kommer att ge dig en utgångspunkt.
  • Enkelt underhåll: ungefär som 3-D-skrivare, måste du göra vissa underhåll på CNC-maskinen då och då. Och ibland, delar som slits eller går sönder. På de dyrare CNC-maskiner, bör du kunna köpa reservdelar och reparation av din enhet som är nödvändigt.
  • Montering svårighet: de Flesta, om inte alla, CNC-maskiner anländer demonteras. Beroende på antalet bitar, storlek på maskinen, och de toleranser som är inblandade, kan du hitta montering av din nya CNC router svårt. Det är inte ovanligt att behöva flera timmar över flera dagar att sätta ihop en ny CNC-router.

Totalt sett bästa: BobsCNC E4 CNC Router

BobsCNC

Den BobsCNC E4 CNC router är en maskin som maximerar vad får du för vad du spenderar. Andra maskiner med en liknande säng storlek kosta hundratals dollar mer. Du kommer att ha gott om utrymme för att arbeta med dina större projekt.

Denna maskin använder en DeWalt routern som sitt skärande verktyg, men du måste köpa bitar separat. Till skillnad från de flesta andra CNC-maskiner på den här listan, den huvudsakliga strukturen av denna enhet är av trä. De flesta CNC-routrar i hög grad förlitar sig på stål. Förmån av trä och design är av vikt. Trots att en av de större CNCs vi rekommenderar denna maskin väger strax över 40 pund. Så, du kan använda något annat än din starkaste bord för att hålla det.

BobsCNC är kompatibel med Windows, macOS och Linux, och nästan alla vanliga CNC-programvara som finns tillgänglig. Det inte följer med fri programvara, men du kan använda ett gratis alternativ, som GRBL. Du har att montera CNC router, dock, så räknar med att det ska ta flera timmar, om inte längre.

Totalt Sett Bästa

BobsCNC E4 CNC Router Gravör Kit med Router Ingår (610 mm x 610 mm skär och 85mm djupet av resor)

Detta CNC-Maskinen innehåller en större arbetsyta än de flesta på sitt pris. Den är lätt, och du får en trevlig DeWalt router skärande verktyg.

Handla Nu

$898.00
Fler erbjudanden

Bästa Budget: Genmitsu CNC-3018-PRO

Genmitsu

Om att spendera flera hundra (eller tusen) kronor ligger utanför din budget, Genmitsu CNC-3018-Pro kan behöva din uppmärksamhet. Dess drastiskt mindre storlek och billigare träbearbetning router kraftigt få ner sina kostnader.

Men samtidigt betalar du mindre, du kommer att få mindre. Sängens storlek är relativt liten—7 x 3 x 1 tums—så du kommer inte att uppnå några större projekt. Den lilla storleken gör att det är en enklare montering processen, dock. Du kan kan montera denna router i två till tre timmar. Som en extra budget nytta, detta CNC router kommer med skärande tips.

Denna maskin är endast lämplig för mjuka material, som barrträd, skumgummi och plast. Det har inte makt att göra det genom något svårare. Du kommer också att ha svårt att hitta reservdelar, men med tanke på dess låga pris, det är förlåtligt. Om du vill få dina fötter är våta och börja i liten skala, den Genmitsu är ett bra val.

Bästa Budget

Genmitsu CNC-3018-PRO Router Kit GRBL Kontroll 3 Axel Plast Akryl PCB PVC träsnideri Fräsning och Gravyr Maskin, XYZ arbetsplats 300x180x45mm

Liten, kompakt och ganska lätt att montera, Genmitsu CNC router är ett bra val för att komma igång i trånga utrymmen.

Handla Nu

$239.99
Fler erbjudanden

Bästa Mid-Budgeten: MillRight CNC-M3

MillRight

Carving i barrträd är bra för gravyr och experimentera med CNC-routing, men hur är det när du vill göra mer? Den MillRight CNC-M3 är en bra språngbräda till nästa nivå av CNC-routrar.

Den har en något större säng än vår budget plocka, samt en mycket mer kraftfull router—Dewalts DWP611. Den här routern har dubbla fördelar. Först, kan du ersätta DeWalt med en off-the-shelf-router (så länge måtten är liknande). För det andra, du är inte begränsad till mjuka material. Den DWP611 är kraftfull nog för trä, aluminium, mässing, och även kolfiber.

Den MillRight omfattar inte någon programvara, men det är kompatibel med de flesta CNC-program, inklusive GRBL och Adobe Autodesk. Du måste köpa en klippa lite, men eftersom den använder en DeWalt-router, kan du plocka upp detta på en lokal järnaffär.

Köp från MillRight

Enklaste Montering: Shapeoko 3

Hårdmetall 3D

CNC-Maskiner kan vara svårt att montera. Den Shapeoko 3 från Hårdmetall 3D försök att ändra på det. Allt levereras i separata lådor, och du får också klar, färg-kodade instruktioner och varningar.

Den typ av bygga samtal för en enda hex nyckel, och du skulle kunna bygga den i ungefär en timme. Du får också en ganska stor säng som ger gott om utrymme för större projekt. Du kan beställa Shapeoko utan router, vilket sparar du pengar och det är också bra om du redan äger en.

Som de flesta CNC-maskiner, köper du skär bitar separat. Hårdmetall 3D erbjuder ett stort urval, eller så kan du köpa standarden bitar från din lokala järnaffär. Detta CNC router innehåller alla program du behöver för att börja rista, men det är endast kompatibel med Windows eller macOS (sorry, Linux människor).

Köp från Hårdmetall

Mest Anpassningsbara: Inventables X-Carve

Inventables

X-Rista är CNC-maskin som ger dig störst valfrihet i komponenter. Du kan lägga till extra tillbehör, som en Z-sond, för att hjälpa till när du mäter höjden av ditt material. Eller så kan du lägga till en damm control-port för att hålla din arbetsplats ren.

Anpassningar omfattar flera sängen storlekar, routrar och mycket mer. X-Rista även erbjuder tillräckligt stora sängar för att klippa ut en gitarr kropp. Inventables också ger dig program med ett års prenumeration ingår, eller du kan använda andra fri programvara om du föredrar det.

Om du vill ha en enkel alternativ med alla de bästa delarna plockas för dig, välj en av de pre-anpassade förpackningar.

När du är redo för en CNC-maskin som är just den konfiguration som du behöver för att det ska vara, X-Rista är vägen att gå.

Köp från Inventables