Wat Is Apple Arcade? Hier is Alles wat U Moet Weten

0
185
Apple

Apple Arcade is een nieuwe gaming-abonnement die uiteindelijk toegang tot meer dan 100 games voor iPhones, iPads, Macs en Apple TV-apparaten. Het kost $4,99 per maand voor een hele familie, en de eerste maand is gratis.

De service is de lancering in eerste instantie op de iPhone, iPad, Mac en Apple TV versies kort na. Hier is wat u moet weten over de nieuwe dienst.

Wat is Apple Arcade?

Apple Arcade is een maandelijks abonnement kost $4.99, met een gratis proefperiode maand aan de slag te gaan. De dienst omvat een exclusieve games alleen beschikbaar via Apple Arcade, evenals in het derde party titels die beschikbaar zijn voor aankoop op andere platforms. U kan niet afzonderlijk te koop games beschikbaar gemaakt door Apple Arcade op de App Store.

Apple zegt dat het zal toevoegen van nieuwe spellen aan de dienst maandelijks, maar zoals een abonnement op een service die u mag verwachten ook oudere games te verdwijnen (en misschien pop-up voor de verkoop in de App Store in de plaats). Er zijn geen advertenties, geen beperkingen op te spelen, en je hoeft niet een internet verbinding om te spelen games gedownload via de Apple Arcade.

De service is niet een game streaming service als PlayStation Nu of Google Stadions. Wanneer u zich aanmeldt voor Arcade, kunt u deze downloaden zoals veel games als u in uw apparaat passen en hen zelf. Het is meer te vergelijken met een dienst zoals Netflix.

Is Apple Arcade Goede Waarde?

Of Apple Arcade is een goede waarde hangt volledig af van je App Store uitgaven gewoonten. Als u meer dan $5 games per maand, dan kunt u wellicht te rechtvaardigen $60, – per jaar u zult doorbrengen op een Arcade-abonnement. Het is ook belangrijk op te merken dat geen van de games op Apple Arcade zal zijn microtransactions of free-to-play economieën. Voor $5, krijgt u alles wat met geen extra advertenties of vergoedingen.

U kunt zelfs een duik in-en uitchecken van Apple Arcade wanneer je tijd hebt. Als je hebt een aantal lange vluchten komen dan $5 lijkt een koopje vergeleken met de kosten van een full-priced Nintendo Schakelaar spel of iets anders waarover u zou kunnen vinden in een airport departure lounge.

Een gebied waar Apple Arcade is een uitstekende waarde is voor gebruikers van Familie Delen. Een enkele Appel Arcade-abonnement van $4,99 per maand gedeeld kan worden tussen een met het hele gezin op voorwaarde dat u hebt ingesteld Familie Delen en kocht een abonnement.

Voor Welke Apparaten Werken Met Apple Arcade?

Apple Arcade gelanceerd op de iPhone met de release van iOS 13 op 19 September 2019. Op 30 September zal de dienst roll-out op de iPad als onderdeel van de iPadOS 13 update, en op de Apple TV via de tvOS 13. Apple Arcade, komen uiteindelijk aan op de Mac met de release van mac os Catalina.

apple.com

Een van de grote trekpleisters van de dienst is de mogelijkheid om een spel te starten op het ene apparaat en het oprapen op de andere zonder verlies van uw plaats.

Hoe Krijg Je Apple Arcade?

Het eerste wat u moet doen voordat u zich aanmeldt voor Apple Arcade is om te upgraden van uw iPhone of iPad naar iOS 13 (of iPadOS 13). Om dit te doen hoofd naar Systeem Voorkeuren > Algemeen > Software-Update en volg de instructies voor het bijwerken van uw apparaat. Zorg ervoor dat u een back-up van uw iPhone voordat u een upgrade uitvoert.

Met iOS 13 geïnstalleerd, start de App Store en de blik op de tab-balk aan de onderkant van het scherm. Ziet u een nieuwe tab met de titel Arcade. Tik op, en u zult worden uitgenodigd aan te melden voor een gratis proefperiode van Apple Arcade. Eenmaal voltooid, kunt u kennisnemen van de spellen die u op de Arcade tabblad van de App Store.

Gebruikers van een Apple TV te installeren moet de tvOS 13 update start de App Store en zoek de Arcade tabblad. Mac-gebruikers moeten eerst een update naar mac os Catalina, dan start de Mac App Store en klik op de Arcade tabblad.

Wees ervan bewust dat uw gratis proefperiode automatisch verlengen in één maand. U kunt uw abonnementen onder Instellingen > [Jouw Naam] > Abonnementen. Apple Arcade alleen biedt u de optie om direct te annuleren uw gratis proefperiode, eerder dan het uitschakelen van automatische verlenging. Als je alleen maar proberen en heb weinig intentie van het kopen, zorg ervoor dat u een herinnering instellen voor het annuleren van uw proef voor u in rekening gebracht.

Kunt U Spelen Met een Controller?

Je kunt spelen met een controller, maar heeft u niet nodig. Alle Apple Arcade games zijn speelbaar via standaard touch-besturing, en vele andere ondersteuning voor game controllers ook. Het gebruik van een controller is misschien wel de beste manier om te genieten van de vele games, omdat ze het gevoel meer als “vol” console-versies eerder dan uitgeklede mobiele ervaringen.

U kunt gebruik maken van de bestaande Made for iPhone (MFi) – controllers, zoals de Steelseries Nimbus en de Horipad Ultimate. iOS 13 en tvOS 13 voegt ook ondersteuning toe voor de niet-MFi-controllers, waaronder de Sony DualShock 4 en Microsoft ‘ s Xbox met Een controller.

Het koppelen van een DualShock 4 (PS4) Controller

 1. Pak je controller en houd de centrale “PS” knop en de “Delen” knop totdat het lampje op het bedieningspaneel (of achterkant van de controller) begint te knipperen.
 2. Hoofd naar Instellingen > Bluetooth op uw iOS-apparaat (of Instellingen > Afstandsbedieningen en Apparaten > Bluetooth op een Apple-TV) en wacht op de controller in om te verschijnen.
 3. Selecteer uw controller te koppelen.

Het afstemmen op een Xbox met Een Controller

 1. Zet de controller door te drukken op de Xbox knop.
 2. Druk en houd de “Connect” knop aan de bovenkant van de controller voor drie seconden.
 3. Hoofd naar Instellingen > Bluetooth op uw iOS-apparaat (of Instellingen > Afstandsbedieningen en Apparaten > Bluetooth op een Apple-TV) en wacht op de controller in om te verschijnen.
 4. Selecteer uw controller te koppelen.

U kunt een paar maken van uw controller met een Mac op dezelfde manier als je hoofd naar Systeem Voorkeuren > Bluetooth of klik op het Bluetooth-pictogram in je Mac ‘ s menubalk.

Kan ik de Clip van Mijn iPhone naar Mijn Controller?

Met behulp van een controller en een iPhone is misschien wel de beste manier om te genieten van Apple Arcade, maar er is een probleem. Je hebt om uw iPhone neer op een tafel of baars onhandig te zien op het scherm terwijl u een aparte controller. Als er een eenvoudiger manier…

Gelukkig zijn er tal van clips kunt u naar berg uw iPhone op de bovenkant van de controller. De Top van de lijst is de Nyko Smart Clip voor de DualShock 4. Volgens Nyko, de clip is stopgezet, maar er zijn genoeg beschikbaar voor gewoon verlegen van $15 op Amazon. Er zijn ook goedkopere clips zijn beschikbaar, maar de Nyko heeft het voordeel van het niet blokkeren van de poorten (op de telefoon of controller).

Voor Een Xbox-controllers is er de goedkope-als-chips Dainslef Telefoon Houder-Klem. Het heeft meestal een positieve recensies voor haar sub-$10 voor een betaalbare prijs.

Wat Zijn de Spellen Zien?

Apple heeft beloofd dat de gebruikers “100+ games” te genieten, die lijkt te zijn een figuur het is nog steeds werken in de richting van de lancering. Op het moment van schrijven, telden we een totaal van 63 games, waarvan er slechts vier waren echt exclusief voor Apple Arcade: Waar Kaarten Vallen van de Sneeuwpop, Projectie: het Eerste Licht door Blowfish, De Betoverde Wereld van Noodlecake, en Rood Bewind van Ninja Kiwi ‘ s.

De dienst heeft de hulp ingeroepen van een aantal grote uitgevers zoals Konami, Sega, Capcom, Namco Bandai, Devolver Digital, en Annapurna Interactief. De dienst biedt een goede mix van puzzlers, hectische arcade games, op 5 minuten tijd misbaksels en zinvol lange games in een poging om een beroep op een breed scala van spelers.

Bijzonder interessant is Waar Kaarten Vallen, een Arcade-exclusieve puzzel spel verpakt in een coming of age verhaal met een prachtige opengewerkte art stijl. Oceanhorn 2: Ridders van het Verloren Rijk is het vervolg op de App Store de beste Zelda-kloon, behalve nu is het beter, dankzij een goede controller ondersteuning.

Sneaky Sasquatch is een leuke arcade avontuur waarin je speelt de rol van een ongrijpbare bigfoot en eten stelen, vermom jezelf als een mens, en het spelen van golf. Big Time Sport roept de geest van retro sport spelletjes zodat u kunt bewijzen aan je vrienden dat je het beste op de knop stampen.

Wat De Golf eindelijk op iOS via Apple Arcade. Denk aan het als het tegengif voor elke saaie golf spel dat je ooit hebt gespeeld. LEGO Vechtpartijen ook debuteert op de service als een team brawler waarin moet u het bouwen van uw eigen unieke minifiguur en strijden voor de controle van de iconische LEGO fasen met je vrienden.

Is Apple Arcade Goed?

Er is veel te graag over de Apple Arcade line-up van games. Hoewel de dienst nog niet op de “100+” aantal bij de lancering van Apple biedt een grote verscheidenheid van hoge kwaliteit titels die een beroep doen op een brede waaier van smaken. Dit maakt de dienst meer verleidelijk als je bent gebonden aan iets wat je leuk vindt.

Over het algemeen waren we onder de indruk van wat de service te bieden had op dag één. Er is een goede variëteit aan spellen, en Apple heeft de zorg om te raken van de meeste van de mobiele gaming beats. U vindt tower defense, meditatieve puzzels en eigenzinnige platformers, naast de meer uitgewerkt ervaringen in de vorm van actie-adventures, shooters, en verhaal-gedreven roleplaying games.

Enkele van de games die we hebben gespeeld zo ver dat we kunnen aanbevelen zijn:

 • Patroon: Een rustgevende puzzel spel dat u passende puzzelstukjes met het eindeloos herhalen van patronen. Het is een van de meest bedachtzame games op de service tot nu toe.
 • Skate Stad: Waarschijnlijk beter zonder een controller, Skate City is een side-scrolling schaatsen spel waar je kunt trekken uit trucs door te vegen beide zijden van het scherm. Eenvoudig op te pikken, maar duivels te beheersen.
 • Monteren Met Zorg: Een verhaal-gedreven spel van het raadsel van de ontwikkelaars van Monument Valley, dat heeft u de vaststelling van alledaagse voorwerpen. Het manipuleren van objecten met het touch scherm om herstel van de orde en het verhaal verder.
 • Neo Cabine: Interactieve fictie voldoet aan de overleving in deze donkere dystopisch verhaal over een van de laatste meerijden drivers in een wereld verstoord door automatisering.

Het is nog steeds moeilijk om het publiek voor Apple Arcade. De service is gericht op zowat iedereen in het Apple ecosysteem, niet alleen van degenen die spelen games op hun iPhone. Als u al een hoop spellen en je bent

Het Beste Spel Van Het Abonnement Tot Nu Toe?

Voor $4.99 per maand voor een hele familie, Apple Arcade vertegenwoordigt momenteel een van de goedkoopste en eenvoudigste manieren om toegang te krijgen tot een bibliotheek van games. Deze games zijn moedertaal, zijn offline-vriendelijk, en u toelaten om te schakelen tussen apparaten op wil. Het is duidelijk dat Apple serieus Arcade zowel vanuit een technisch perspectief, in termen van welke spellen zijn inbegrepen in de service.

Maar geloof ons niet op ons woord te geloven, je eerste maand is gratis, dus inschrijven en kijk wat alle ophef over is. Vergeet niet om te annuleren uw proces voor de vernieuwing periode als u niet wilt dat om te hoesten $4.99.

LEES VERDER

 • “Het Maken van Aliassen en Shell-Functies van Linux
 • “Wat Is Ultra-Breedband, en Waarom Is Het In de iPhone-11?
 • “Hoe een Muis te Gebruiken Met Uw iPad of iPhone
 • “Het Gebruik van de XLOOKUP Functie in Microsoft Excel
 • “Browsers Brengen Automatische Donkere Modus Websites