Hvordan Du Kan Spore Noen Beliggenhet ved Hjelp av Facebook Messenger

0
441

Muligheten til å spore og finne en person, er ikke lenger så vanskelig som det ser ut på film. Wiretaps og feil som kan byttes ut med noe så enkelt som en smarttelefon – til en viss grad. Vi lever i en digital tidsalder som det har blitt enklere å finne noen sted ved hjelp av ingenting mer enn en chat-app.

Har du behov for å formidle informasjon som ikke kan deles over telefonen? Bare hoppe på Facebook Messenger for å finne den plasseringen, slik at du kan gjøre turen i person.

Så lenge du og “mål” som begge bruker Facebook Messenger, beliggenhet sporing er mulig. Dette betyr at alle foreldre som mener at barnet deres kan være å snike av en person i stedet for en studie gruppe, kan bruke Facebook Messenger for å “sjekke inn” og bestemme deres oppholdssted.

Nå tenk deg at du er på den andre enden av dette scenariet. Noen kunne spore posisjonen din akkurat nå, og du ville ikke vite det. Skumle, ikke sant?

Den Facebook Messenger appen faktisk utgjør mer risiko enn du kan forestille deg. Dette gjelder spesielt for de som har hundrevis av venner, ikke alle som er folk kanskje har du noen gang faktisk møtte. Antakelig har vi sett altfor mye av oss selv på sosiale medier, og gir mer informasjon enn vi tror. Forstå hvordan du kan spore andre kan opplyse deg om hvor enkelt det kan være for noen til å gjøre det samme til deg.

Sporing Beliggenhet Ved Hjelp Av Facebook Messenger

Du trenger ikke engang å være teknisk kyndig for å spore noen som bruker Messenger. Det tar ikke en elite-nivå hacker å komme på Facebook og se noen som har delt deres plassering.

Posisjonsdeling

Denne spesielle funksjonen er en mer enhetlig tilnærming til sporing. Facebook Messenger gjør det lettere for folk som ønsker å møte opp ved at venner til å dele sine beliggenhet.

  • Du eller noen på vennelisten kan åpne opp en chat-boksen via Facebook Messenger, ved å trykke på fire punkter som du finner nederst i venstre del av skjermen.
  • Klikk Beliggenhet.
  • Derfra er det bare å velge Dele Live Sted og din venn vil få se din gjeldende plassering. De i sin tur kan dele posisjonen sin med deg.

Beliggenhet Koder og #Hashtags

Søk etter et sted tag av noen som er på din venneliste, og deres plassering er alle, men noen få klikk unna. Den mest vanlige måten å oppdage et sted tag-er ved å sjekke Facebook Historier.

  • Hvis en plassering tag har blitt til venstre på ett av bildene, kan du bare trykke på den, velger du vis beliggenhet og har det trukket opp på din smartphone-skjermen.
  • Trykk på koden teksten, og du vil bli omdirigert til Google Maps, som vil vise mål beliggenhet.

Det er ikke den mest pålitelige metoden for discovery ser så plasseringen er ikke nødvendigvis oppdatert, men når bildet ble opprinnelig publisert. Det er også problemet med beliggenhet tag gir en feil posisjon som utgiver kan legge ut noe sted de velger. Men det er fortsatt verdt et skudd.

Apper Og Apper Fra Tredjeparter

Her er der for posisjonssporing begynner å bli mindre enhetlig og mer privatliv invasiv. Selv om det finnes programmer for posisjonssporing som kan være gunstig i en positiv måte, mer ofte enn ikke, denne metoden har ‘nettkriminelle” skrevet over hele seg.

Ved hjelp av en gratis online tjeneste som IPLogger kan hjelpe deg med å finne den nøyaktige plasseringen av en venn som for tiden et innlegg ble laget.

  • Alt du trenger å gjøre er å gå til nettsiden og velge en sporing alternativ fra listen.
  • Skriv inn NETTADRESSEN for nettstedet du sporer plasseringen fra og kopier gitt IPLogger kode.
  • Fra her, det er alle om å få vennen din til å klikke den genererte URL-adresse, som du kan sende via Facebook Messenger. Når dette skjer, vil du være i stand til å bruke en annen genererte URL-adresse som gjør det mulig for deg å vise stedet statistikk direkte fra nettleseren.

Nærliggende Venner Funksjon

Denne funksjonen krever at du har den faktiske Facebook-appen installert. Du kan deretter aktivere det ved å gå inn på Flere Alternativer – menyen og velge Venner i Nærheten. Deretter trykker du på alternativet for å slå den på.

Du vil nå være i stand til å se alle dine andre venner som bruker funksjonen. Hver av disse vil bli oppgitt ved plassering, viser deres fysiske avstanden mellom dere. Nærmeste venner vil vises først, og vil bli ledsaget av en Facebook Messenger-knappen som du kan bruke til å åpne opp en prat med dem.

Ved å bruke funksjonen, du har gitt samtykke til alle som er også ved hjelp av funksjonen, og skjer for å være på din venneliste, en åpen invitasjon til din posisjon. Denne spesielle funksjonen er primært brukes for real-life meetups mellom venner og kolleger, men kan også brukes av ikke-vennene du har feilaktig lagt på vennelisten din.

Konklusjon

Som du kan fortelle, det tar ikke mye å finne noen som du vil, så lenge de er på din venneliste. Med en liten bit av deling på begge sider, du kan sette noen av din venn befant, og de kan gjøre det samme.

Vær smart om hvem du deler med, spesielt på nettet, som ikke alle er så vennlige som de kan virke.