Hoe Live Stream Op Social Media (En Waarom Zou Je)

0
100

Als je actief bent op social media, u weet dat de toekomst ligt stevig in de video. Of om preciezer te zijn, live streaming video. Maar het idee van live streaming video is genoeg om traumatize een heleboel mensen in een leven lang therapie. Wat als je iets verkeerd doen?

Als u een van die mensen, die u niet kan worden verweten dat zenuwachtig. Sinds live streaming is…nou…leven, je kunt niet van tevoren-het opnemen van je video en bewerk alle blunders later. De kijkers zie je in real-time, ongesneden, ongecensureerd, en als je een goede baan, ze zullen je liefde voor hem.

Als u de verkoop van een product of het bevorderen van een oorzaak, leren hoe om te live-stream kan draaien kijkers in klanten. Maar hoe ga je aan de slag zonder het maken van een complete gek van jezelf?

Kies een Platform voor Live Stream

Er zijn zo veel streaming platforms deze dagen dat het kan heel moeilijk zijn om erachter te komen welke te gebruiken is. Facebook en Instagram zijn de twee grootste, gevolgd door Twitter ‘ s Periscoop. Dan zijn er nog de kleinere platforms zoals Trillen, Vimeo, YouNow, Livestream, en nog veel meer.

Om het simpel te houden, ik ben van plan om te gaan met Facebook Leven in dit artikel want het is het grootste platform. Maar je kunt beslissen of je liever live stream met een van de anderen.

Instagram is IGTV is ook steeds heel populair en er is niets mis met het hebben van een tweede camera op je dat op een ander platform. Maar als je gewoon aan de slag, het beste om het simpel te houden.

Voor De Juiste Apparatuur

Ik onlangs gesproken over de juiste apparatuur voor het maken van YouTube-video ‘s en die informatie is dezelfde voor het maken van live streaming van video’ s. De drie dingen te focussen op als je eerst leren hoe je een live stream zijn geluid, licht, en ervoor te zorgen dat uw camera stabiel is.

Dan herhaal alles hier, ik zal u verwijzen naar het artikel link in het vorige lid. Maar ik wil alleen zeggen dat een ander ding over dit onderwerp – een video-app is niet noodzakelijk, aangezien u zal worden met behulp van welke streaming software van het platform is te geven.

Maar of u uw computer webcam of de camera van uw smartphone / breedte jezelf in het leven van mensen, moet je om dat beeld stabiel. Dus als u gebruik maakt van een smartphone of tablet, er zeker van te zijn bevestigd op een statief. Ik kan het niet nadrukkelijk genoeg.

Beslis Vooraf Wat Uw Show Zal Worden Over

Is het verkrijgen van een regelmatige en betrouwbare publiek, je moet bouwen een streaming show op één onderwerp alleen. Live gaan bespreken wandelen onderwerp zal uiteindelijk ook de mensen uit de buurt. Mensen kijken naar streaming video te worden geïnformeerd en opgeleid, evenals vermaakt. De enige manier om dat te doen is het bouwen van een niche onderwerp.

De mijne is over de boeken die ik schrijf en publiceer dus ik bespreken dat, evenals nieuws uit de branche. Nu, mijn publiek is zeer klein, maar ik ben het zien van dezelfde mensen terug te keren voor de volgende show en de een na die, omdat ze weten dat mijn onderwerp is iets wat ze willen horen. Dus erachter te komen wat het onderwerp is en te plakken.

Adverteren Op Voorhand & Bouwen Wat Buzz

Als een goede marketing-expert zal u vertellen, om het publiek in, moet u om te adverteren en promoten van de hel van uw evenement. De gemaakte video ‘ s blijven op Facebook voor degenen die het gemist, maar de “live” – aspect is alleen goed als je eigenlijk de mensen kijken naar het leven, vraagt u vragen en geven u graag.

U kunt eenvoudig een reclame-afbeelding in Canva, GIMP, Photoshop, of een andere online editor. Hierboven heb ik gemaakt voor een recente streaming evenement. Om het simpel te houden, maar ook iets toevoegen pakkende (zoals de bullet hole!).

Start Uw Live Streaming Show

Wanneer u bent klaar om te beginnen uw weergeven, gaat u naar de pagina waar u wilt om het te tonen. In de status update van een ander vak, ziet u Live. Klik op die.

Een dialoogvenster wordt geopend waarin u wordt gevraagd te verlenen Facebook toestemming om toegang tot uw camera en microfoon. Zeg ja. Vul dan alle velden aan de rechterkant.

Als u klaar bent, klikt u op de blauwe Go Live – knop in de rechterbenedenhoek.

Er wordt een 3 seconden afgeteld en dan zult u live naar de massa ‘ s. Goed geluk!