Er is Meer aan de Bisque Dan Kreeft: 5 Niet-Traditionele Recepten

0
101
Brent Hofacker/Shutterstock

Heeft u wel eens een lepel van een lusciously rijke soep, die perfect glad en vol van smaak? Als je de klokken niet beltoon, die u waarschijnlijk nog niet geprobeerd bisque, en er is geen betere tijd dan nu.

RELATED5 Beste Traditionele Visgerechten Bisque Recepten

Misschien heb je geprobeerd een kreeft of krab bisque en vergeet niet de ongelooflijk romige consistentie te bieden had. Een authentieke bisque is een soep gemaakt met schaal-en schelpdieren, mirepoix, en room, en verdikt met gemalen schelpen schaaldieren of rijst. In de afgelopen jaren, “bisque” is gebruikt voor het beschrijven van vrijwel alle romige soep, maar dat is niet per se juist.

Dit brengt ons tot een categorie van soepen we graag noemen, de ‘ niet-traditionele vissoep recepten.” Butternut squash bisque is trendy, maar heb je ooit gedacht van het maken van een met bloemkool en geroosterde rode paprika? Waarom niet proberen ze allemaal? Hier zijn onze vijf favorieten.

Beste Algemeen: Butternut Squash Bisque

Alle Recepten

Butternut squash is een zoete, nootachtige-proeverij winter fruit dat is een prima bijgerecht voor de herfst vakantie, zoals Thanksgiving. Wanneer u pureer het in een bisque, ervaar je een geheel nieuwe maaltijd die zeker zal u de hele familie.

Gebruik deze bisque recept om de perfecte maaltijd voor een heldere herfstdag. Alle ingrediënten zijn vegetarisch, ook, dus het zou een geweldige Vleesloos maandag maaltijd. U zult merken hoe alle ingrediënten samen voor een perfect gladde soep.

Voor het Recept Alle Recepten

Gezondste: Geladen Zuidwesten Van Geroosterde Bloemkool Bisque

Geen Lepel Nodig

Hier is nog een mooi voorbeeld van het nemen van een verdikkingsmiddel naar een ander niveau met cannellini bonen. De bedenker van dit recept maakt ook gebruik van meerdere zuidwestelijke stijl ingrediënten, zoals pico de gallo en koriander, die dit bisque één van onze favoriete niet-traditionele versies.

Waarom dienen bisque met warm, knapperig brood bij je kunt hebben met tortilla chips in plaats? Dit heerlijke, voedzame bisque is verpakt met smaak en heeft slechts 115 calorieën per portie. Als u op zoek bent naar iets licht, dit is het!

Voor het Recept: Geen Lepel Nodig

Beste Vertolking van Tomaat Soep: Tomaten-Vissoep

Food Network

Een blik tomaten soep en gegrilde kaas is een classic comfort-food maaltijd. Maar wat als we je vertelden we vonden een mooie versie van jeugd maaltijd kunt u dus genieten?

De uien, wortelen, selderij en tomaten puree perfect op elkaar smaak met de knoflook en verse kruiden in dit recept. Je zou nooit meer terug gaan naar de ingeblikte spullen.

Nu, hoe zit het met een mooie versie van gegrilde kaas? Neem een paar sneetjes vers brood en voeg verse mozzarella, verse scherpe cheddar, en misschien zelfs een beetje asiago kaas.

Voor het Recept: Food Network

Beste Veganistische Optie: Geroosterde Groente Bisque

Beten van Wellness

Ja, dit recept is vegetarisch, maar we moeten waarschijnlijk ook de vermelding van het paleo, Whole30, en de zuivel – en graan-vrij, ook. Dus, als deze voldoet aan uw wensen, dit recept is een must.

Wat is uitstekend over deze soep is dat u krijgt om te kiezen welke groente u wilt toevoegen. Of dat nu de courgettes, worteltjes, of zoete aardappel, u zult genieten van de zoete smaak van gepureerde goedheid omdat je koos voor de ingrediënten. Maak je geen zorgen, hoewel, dit recept is eenvoudig te volgen, en geeft de auteur de aanbevelingen.

Voor het Recept: Beten van Wellness

Beste Geroosterde Groente-Bisque: Geroosterde Rode Paprika Tomaat Bisque

Girl Gone Gourmet

Hier is nog een uitstekende versie van tomaat bisque. De geroosterde zoete peper gezeefde tomaten, en de andere verse kruiden en groenten in dit recept geweldig op zijn eigen. Voeg gewoon een beetje verse room en de groentebouillon, en het is klaar voor de blender voordat je het weet.

De zelfgemaakte crouton en blauwe-kaas-crumble topping neem deze bisque naar het volgende niveau!

Voor het Recept: Girl Gone Gourmet