Den Kreativa Utliggaren i Luften Är Det Bästa Verkligen Trådlösa Hörlurar för Pengarna

0
75

Betyg:
9.5/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: sek 80

Köp på Amazon

Cameron Summerson

Om du letar efter en utmärkt uppsättning verkligen trådlösa hörlurar som inte kommer att bryta banken, den Kreativa Avvikare Luft kan vara precis vad läkaren beställt. De låter bra, är super bekväma, och bara kostar $80.

Här är Vad Vi Gillar

 • Utmärkt ljudkvalitet
 • Mycket bekväm
 • Bra batteritid och USB-C Laddning
 • Galen värde

Och Vad Vi inte

 • Knapparna är mycket hård med mycket liten resa

Skulle du bli förlåtna för att de inte tänker på Kreativa när de undrar vilket märke av hörlurar du ska köpa—jag är inte säker på att detta företag är på så många människors radar som det ska vara. Jag har gått igenom en hel del av sina produkter under åren, och jag kan inte tänka många gånger att jag inte kommer att komma undan imponerad. Utliggaren i Luften är inte annorlunda.

Utliggaren i Luften är bolagets första uppsättning verkligen trådlösa hörlurar, och du skulle vara hårt pressade att hitta en bättre värde på marknaden idag. Jag har haft flera uppsättningar av verkligt trådlösa hörlurar stoppade in min earholes under de senaste månaderna, så jag har i allmänhet särskilda förväntningar för ‘knoppar i olika pris punkter. Utliggaren i Luften ganska mycket utplånat alla förväntningar jag hade, men de är bekväma, har utmärkt ljudkvalitet, och mördare batteritid. Vad mer kan man önska?

Fallet är en Stor un, men Det är Fan Snygg

Cameron Summerson

Innan vi kommer in para ihop och med hjälp av Utliggaren i Luften, men låt oss först ta en titt på fallet. Till skillnad från de flesta verkligen trådlösa hörlurar, som har flip-top fall, Kreativa valt en snygg slide-in mekanism. Jag trodde först att detta skulle vara irriterande, men det visar att det är jäkligt nice. Jag gillar det. Det är också avgifter via USB-C, som är ett bra komplement— även om det är 2019 och USB-C bör vara vardagsmat nu, det är inte alltid en tanke om produkter som denna. Så shoutout till Kreativa för att vara nytänkande.

Cameron Summerson

Som sagt, fallet är på skrymmande sida när det gäller att verkligen trådlösa hörlurar. Det finns ingenstans ens i närheten av så snygg som fallet får du med en uppsättning av AirPods, till exempel. I själva verket har jag fem uppsättningar av verkligt trådlösa hörlurar inom räckhåll just nu, och Utliggaren i Luften har den största fallet för alla. Fortfarande, det är inte så tjock som vissa av de andra (jag tittar på dig, Jaybird Köra XT), så det lyckas ändå inte vara så hemskt i en ficka. Men om du letar efter den snyggaste mål ute, det här ain ‘ t it, baby. Förlåt.

Inga Krusiduller, Inget Krångel

En sak jag älskar med dessa knoppar är att de inte har en massa krusiduller. De bara ansluta till din telefon (som är en lite konstig process som vi pratar om i en minut) och…det är det. Det finns inga appar för att fumla med. I en tid när alla tillbehör verkar ha sin egen app, det var skönt att veta att jag inte behöver bråka med några ytterligare installationer bara för att lyssna på lite musik. (Och innan någon säger det: jag vet att du inte behöver installera appar för andra hörlurar, men vad för slags granskare skulle jag vara om jag inte testa den här skiten?)

Cameron Summerson

Men ja, om ihopkopplingsprocessen. De flesta verkligen trådlösa hörlurar jag har försökt para ihop som allt annat—de är automatiskt anslutna och koppla ihop din telefon som en enhet. Men Utliggaren i Luften har en “huvud” bud—det kan vara antingen vänster eller höger, så det är bara den första om du kopplar ihop med din telefon. Du kopplar ihop den huvudsakliga linda först, och sedan ber för de andra att vara ihop också. När den andra är ansluten par med den andra sidan och försvinner från telefonen är ihopkopplad listan. Det fungerar, men det är bara bisarra och något invecklad. Vad—du behöver bara göra det en gång.

När allt är ihopkopplade upp, det är smidigt segling. Pop knoppar ute på fall, och de ansluter direkt. Och, mannen, de är galet sköna. De är ungefär samma totala storlek som Jabra Elite 65t, men varje bud är något ljusare. De passar i mina öron exceptionellt väl antagligen bättre än andra hörlurar jag någonsin använt i mitt liv—och visar inga tecken på avmattning oavsett vad jag gör. När de är i, de är i.

Cameron Summerson

På grund av de bra passform, de skapar också en otroligt stark sigill, som blockerar ut mest oljud. Detta är alldeles utmärkt när det är vad jag letar efter, men det finns också tillfällen när jag vill (eller behöver) för att höra vad som händer runt omkring mig, så att isoleringen går åt båda hållen. Och naturligtvis, alla öron är olika, så du kan ha en annan erfarenhet än mig. Men dessa formen av dessa verkar vara mycket väl lämpad för mina öron åtminstone. Det är nog en bra sak, eftersom de endast fartyg med två uppsättningar av silikon tips. Om den ena eller den andra inte fungerar för ditt huvud hål, då du är på din egen.

Utliggaren endast Air levereras med två uppsättningar av tips. Den här bilden är till dig, Scott. Cameron Summerson

Om jag var tvungen att plocka den största bristen i Utliggaren i Luften design, det skulle vara knapparna på varje hörsnäckorna. De är otroligt stel och har mycket lite att resa, vilket gör dem mycket obehagligt att trycka på. Att trycka på knappen kräver så mycket press känns det som att jag fastnar för tipset vidare i mitt öra än jag någonsin skulle vara bekväm med. Jag är inte ett fan av det alls.

Och det är synd eftersom de kontroller som erbjuds på den Avvikande Luft är några av de bästa och mest intuitiva jag har sett på en uppsättning hörlurar. En enkel tryckning på någon sida kommer att spela/pausa musik, en dubbel press kommer att hoppa framåt eller bakåt på låtlistan (höger fram, vänster bak) och en lång-tryck på för att höja och sänka volymen (höger upp, vänster och ner). Om musiken är pausad, en dubbel-tryck på den huvudsakliga linda kommer även att ta upp Google Assistent eller Siri.

Så ja, kontrollerna är bra. Jag önskar bara att jag hatar inte använder dem.

De Gör Mina Earholes Lycklig

Och med det, låt oss prata om ljudkvalitet. När det kommer till ljudkvalitet verkligen trådlösa hörlurar, det finns två allmänna kategorier: AirPods, och alla andra. AirPods är den standard som alla andra verkligen trådlösa hörlurar är mätt. Jag är fortfarande inte säker på hur Apple gjorde det, men AirPods har en sådan fin balans mellan bas och definition, och jag har ännu inte hittat något annat som verkligen matchar det.

Cameron Summerson

Men jag är förvånad över hur nära Utliggaren i Luften kommer—särskilt på mindre än halva priset av en uppsättning av AirPods. Jag har använt samma spellista (med några mindre ändringar här och där) för att testa hörlurar och Bluetooth-högtalare för de senaste sex eller sju år, så jag har en bra känsla för vilka låtar ska låta som (not: jag vill också testa alla knoppar/högtalare med ytterligare utjämning av eller på platt). Och mannen, för $80, som jag är övertygad om att du kommer inte hitta bättre ljudkvalitet än Utliggaren i Luften. De låter fantastiskt.

De är så kraftfulla på rätt sätt, med massor av fräscha, definierad bas—inte så leriga, floppy skräp du hittar på de flesta billiga hörlurar (om de har någon bas alls). Det är super lysande. Men som bas också inte är överväldigande—det är trevligt blandas med resten av musiken, som Avvikare Air har en fantastisk balans inom styrelsen.

Diskanten är vass och kan definieras utan att vara tinny eller gäll, och mids göra exakt vad mids bör göra: binda ihop allt mycket trevligt. Det är inte mycket av en hemlighet som jag bryr mig inte för midrange-generellt—särskilt när det är den avgörande funktionen av ljudkvaliteten—så Utliggaren i Luften träffar den balansen ut i parken.

…Och De Längre Än Mig

På toppen av allt annat som är bra med att Utliggaren i Luften, Kreativa på något sätt lyckats att packa galen batteritid i dessa. Enligt dem, bör du kunna för att få 10 timmars speltid från knoppar sig, såväl som två fulla laddar från fallet. Det innebär att du bör kunna få en fullständig 30 timmars speltid innan de är slut.

De tar över USB-C. Ja! Cameron Summerson

Och även om jag inte bär hörlurar för tio fasta timmar på en gång, kan jag berätta detta: jag laddade Utliggaren i Luften innan jag började testa dem och att de inte behövs för att träffa laddaren ännu en gång under mina två veckors testperiod med två till fyra timmars användning fem dagar i veckan. Det är en hel del uppspelning, och även om jag inte kan komma med en slutgiltig siffra som jag är bekväm med, kommer jag att säga att jag är mycket nöjd med batteritiden här. Även om du lyssnar åtta timmar om dagen för en full arbetsvecka, du ska bara behöva släppa ärendet på laddaren en gång i veckan. Det är jäkligt imponerande.

För pris, Utliggaren i Luften är enkelt för den som verkligen trådlösa hörlurar som jag har haft nöjet att testa. De erbjuder 95 procent av de erfarenheter som du får från mycket dyrare hörlurar—allt utan att bryta banken. Om du letar efter för att plocka upp en uppsättning av verkligt trådlöst ‘knoppar och inte vill spendera mer än en Benjamin, sätta dessa bad boys på din önskelista.

Ännu bättre, bara lägga dem i din varukorg. Du kommer inte ångra det.

Betyg: 9.5/10
Pris: sek 80

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Utmärkt ljudkvalitet
 • Mycket bekväm
 • Bra batteritid och USB-C Laddning
 • Galen värde

Och Vad Vi inte

 • Knapparna är mycket hård med mycket liten resa