De GoCube Mij Geleerd Hoe ik Daadwerkelijk Oplossen van een Puzzel Kubus

0
129

Waardering:
8.5/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $100

Kopen op Amazon

Andrew Heinzman

De GoCube Edge is een moderne heruitgave van de klassieke puzzel kubus. Het paren met een app te brengen kubus lessen en de concurrentie om de massa ‘ s, en ik denk dat het de beste manier om te leren hoe het oplossen van een puzzel kubus.

Hier is Wat We Willen

 • Een leuk speeltje voor volwassenen of kinderen
 • Misschien wel de gemakkelijkste manier om te leren van de kubus
 • Een goede “snelheid kubus” met de online gevechten en statistieken

En Wat We niet

 • Het is de duurste kubus puzzel die ik ooit heb gezien
 • Sommige kinderen vinden een manier om te doorbreek de GoCube

Ja, dit is een $100 “smart” Rubik ‘ s Cube stijl speelgoed (er is ook een $80 versie die niet voorzien van accessoires, vriend-gevechten, of leaderboards). Ik wou dat het was minder duur, maar als je een grote fan van puzzel kubussen, dan kan het de moeite waard de $100 aan u. Het kan ook een geweldig cadeau als u iemand kent die in het algemeen geobsedeerd met blokjes.

Voordat we in wat maakt het GoCube Rand zo groot, ik zal het proberen uit te leggen wat het doet en waarom het kost tussen de $80 en $100. Het is eigenlijk een veredelde Rubik ‘ s Cube met ingebouwde proximity sensoren en een Bluetooth zender. Het wordt aangesloten op uw telefoon of tablet via de GoCube app (iOS, Android), zodat je kunt krijgen gepersonaliseerde lessen en te concurreren met andere kubus puzzel fans. De GoCube app wordt zelfs een 3D-model van je kubus in alle tijden, die is super strak en futuristisch.

Voor de stroomvoorziening is de GoCube wordt geleverd met een oplader en een twee-pin peripheral opladen kabel (geen Micro-USB of USB-C). De oplader ziet er leuk uit, maar het doet ook dienst als een telefoon stand zodat u comfortabel kunt kijken op je telefoon tijdens het gebruik van de GoCube. (Als een side-note, de $80 GoCube komt niet met een oplader.)

De GoCube opladen op haar stand. Het maakt gebruik van een perifere lader, niet een USB-lader. Andrew Heinzman

De GoCube is ook ontworpen om lichtgewicht en snel—het is wat obsessief kubus puzzel fans verwijzen als een “snelheid van de kubus.” Terwijl ik ben geenszins een “speed cuber,” ik kan het waarderen dat de GoCube nog niet opgesloten op mij, en het voelt een stuk gladder dan een Rubik ‘ s Cube. Het is ook een beetje kleiner dan een Rubik ‘ s Cube, dat maakt het gemakkelijker om de controle zonder uw handen te veel.

De GoCube voelt meer solide dan een gewone puzzel kubus, maar het voelt nog steeds als een bratty kind kan rippen uit elkaar als ze dat echt wilde. Ik denk dat het een geweldig cadeau voor kinderen, maar ik zou het moeilijk worden ingedrukt om het geven van deze $100 speelgoed van een kind die het leuk vindt om dingen te breken.

Hoe dan ook, nu dat je weet wat de GoCube is en waarom de kosten zo dang veel, laten we in de nitty-gritty. Waarom is dit speeltje voor de cube fans van alle leeftijden en niveaus?

Dit is Misschien de Gemakkelijkste Manier om te Leren van de Kubus

Toen ik op de middelbare school, één van mijn leraren krijgen een twee-week-lange Rubik ‘ s Cube “project” aan alle van haar studenten. Als je zou kunnen oplossen van de kubus, je kreeg een goed cijfer. Indien niet, heb je een slecht cijfer.

Ik kreeg een slecht cijfer op de opdracht. In feite, ik heb de ergste graad. Terwijl andere studenten had geen problemen met het lezen en onthouden van de puzzel kubus instructie boeken, het hele ding had gewoon geen zin om mij. Als pre-algebra, het is gewoon nooit geklikt (zielig, ik weet het).

Aangezien ik heb mijn hele leven wordt verschrikkelijk in de puzzel kubus, ik ben onder de indruk van hoeveel ik heb geleerd van de GoCube. In de GoCube app, er is een “academy” – modus die je leert kubus “algoritmen”, dat zijn gewoon de instructies op het einde van de kubus. (Deze algoritmen zijn uitgedrukt in dingen als “R,” die geeft een rechtsom draaien van de rechter zijde van de kubus. Het is een beetje raar op het eerste, en jonge kinderen kan een beetje helpen om voorbij de inleidende lessen.)

Screenshots van de GoCube in het home-menu, de academie, en de kubus algoritmen. Andrew Heinzman

Dankzij de oriëntatie sensoren in de GoCube, de bijbehorende app ziet hoe volg je lessen en corrigeert eventuele fouten kun je maken langs de weg. De app is ook versterkt wat je hebt geleerd door het doen van weinig throwbacks te oude algoritmes en lessen, en een paar in-app video ‘ s pop-up als u te veel problemen met het opvolgen van aanwijzingen.

Enkele leuke mini-games in de GoCube app zijn bedoeld voor het versterken cube algoritmen. Onder deze mini-games zijn een kubus op basis van een synthesizer, een kubus versie van Simon (de stimulus) en een kubus-schilderij spel (een soort Picross). Maar een aantal van de mini-games zijn ook geblokkeerd door “coming soon” – labels, die (te beperken) geeft aan dat de GoCube ontwikkelaars proberen te houden het platform verse loop van de tijd.

Voor zover ik weet is dit de enige manier van het leren van de puzzel kubus waarbij visuele, fysieke en auditieve instructies. Ik erin geslaagd om door middel van deze lessen (en het oplossen van de GoCube) in één dag, hoewel ik moet versterken en te bekijken wat ik heb geleerd als ik eigenlijk wil om te onthouden hoe om dit te doen in de toekomst.

De GoCube Is Geweldig voor Concurrerende Cubers, Te

Als je eenmaal hebt geleerd hoe het oplossen van de kubus door de GoCube Academy (u kunt overslaan van de academie, als je dat wilt) en je bent klaar om te gaan concurreren tegen cubers over de hele wereld.

De GoCube app heeft twee concurrerende online games. Een van hen, genaamd Klauteren, is een race om te zien wie volg de instructies van de snelste. De andere game (die ik ben heel erg slecht in), is de zogeheten Pro-Cuber. Het is een race om te zien wie kan het oplossen van een kubus de snelste, zonder instructies. Je kan ook je vrienden uitdagen direct als ze een GoCube Rand. Het is vermeldenswaard dat de $80 GoCube geen twee-speler met vrienden.

Een screenshot van de Pro Cuber spel.

Voor het spelen van Pro Cuber, de app dwingt u en uw tegenstander te scramble het is uw kubussen, zodat ze identiek zijn. Dan, zodra je in de game kan je zien wat je tegenstander aan het doen is in real-time, dat is stressvol, maar koel. Er zijn ook klassementen voor het bijhouden van uw overwinningen, verliezen, en tellen verplaatsen, en dan kan je een “Solo” uitvoeren om te zien hoe snel u kunt het oplossen van een kubus op uw eigen (deze solo tijd gaat ook op een leaderboard).

Vanwege de GoCube de kwaliteit en de toegankelijkheid, ik denk dat het zou een geweldig cadeau voor iedereen die geïnteresseerd is in de puzzel kubussen, ongeacht hun leeftijd of opleidingsniveau. En terwijl ik wens dit speelgoed werd een beetje goedkoper, en een beetje moeilijker, ik zou nog raden het aan iedereen die houdt van puzzel blokjes.

Waardering: 8.5/10
Prijs: $100

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Een leuk speeltje voor volwassenen of kinderen
 • Misschien wel de gemakkelijkste manier om te leren van de kubus
 • Een goede “snelheid kubus” met de online gevechten en statistieken

En Wat We niet

 • Het is de duurste kubus puzzel die ik ooit heb gezien
 • Sommige kinderen vinden een manier om te doorbreek de GoCube