De Creatieve Uitschieters in de Lucht Zijn De Beste Echt een Draadloze Oordopjes voor de Buck

0
115

Waardering:
9.5/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $80

Kopen op Amazon

Cameron Summerson

Als u op zoek bent naar een uitstekende reeks van werkelijk draadloze oordopjes die niet zal breken de bank, de Creatieve Uitschieters in de Lucht kan worden net wat de dokter besteld. Ze klinken fantastisch, zijn super comfortabel, en kost maar $80.

Hier is Wat We Willen

 • Uitstekende geluidskwaliteit
 • Zeer comfortabel
 • Geweldig levensduur van de batterij en USB-C Opladen
 • Krankzinnig waarde

En Wat We niet

 • De knoppen zijn zeer stijf met zeer weinig reizen

Het is je vergeven voor het niet denken van Creatieve wanneer benieuwd welk merk van de oordopjes die je moet kopen—ik ben niet zeker dat dit bedrijf is op zoveel mensen radars zoals het zou moeten zijn. Ik heb beoordeeld heel wat van haar producten over de jaren, en ik kan niet denken van de vele keren dat ik niet weg te komen van onder de indruk. De Uitschieters in de Lucht is niet anders.

De Uitschieters in de Lucht is het bedrijf de eerste echt draadloze earbuds, en je zou moeilijk worden ingedrukt te vinden een betere waarde op de markt van vandaag. Ik heb verschillende sets van echt draadloze oordopjes gevuld in mijn earholes over de laatste paar maanden, dus over het algemeen heb ik specifieke verwachtingen voor ‘buds op verschillende prijspunten. De Uitschieters in de Lucht vrij veel uitgewist elke verwachting die ik had, maar—ze zijn comfortabel, hebben een uitstekende audio kwaliteit, en killer levensduur van de batterij. Wat wil je nog meer?

De Zaak is een Grote ‘ un, maar Damn Het is Strak

Cameron Summerson

Voordat we in het koppelen en met behulp van de Uitschieters in de Lucht, maar laten we eerst een kijkje nemen op de zaak. In tegenstelling tot de meeste echte draadloze oordopjes, die de flip-top cases, Creatieve gekozen voor een slanke slide-out mechanisme. Ik in eerste instantie dacht dat dit vervelend zou zijn, maar helaas het is verdomd mooi. Ik vind het leuk. Het wordt ook opgeladen via USB-C is een geweldige aanvulling— ook al is het in 2019 en USB-C moeten worden gemeengoed nu, het is niet altijd een gegeven op de producten zoals deze. Dus shoutout naar Creatieve voor vooruit-denken.

Cameron Summerson

Dat gezegd hebbende, het geval is op de grotere kant, als het gaat om het werkelijk draadloze oordopjes. Het is nergens in de buurt zo strak als de zaak u krijgt een set van AirPods, bijvoorbeeld. In feite, ik heb vijf sets van echt draadloze oordopjes binnen handbereik nu, en van de Uitschieters in de Lucht heeft de grootste zaak van iedereen. Het is toch niet zo dik als sommige van de andere (ik ben op zoek naar u, Jaybird Run XT), dus het beheert nog steeds niet verschrikkelijk in een zak. Maar als je op zoek bent naar de meest gestroomlijnde geval zijn er, dit is het niet, schatje. Sorry.

Geen Fratsen, Geen Gedoe

Een ding dat ik graag over deze toppen is dat ze niet een stelletje van franje. Ze sluit gewoon aan op uw telefoon (die is een beetje raar proces dat we over praten in een minuut) en…dat is het. Er zijn geen apps te worstelen met. In een tijd waarin elke accessoire lijkt te hebben zijn eigen app, het is leuk om te weten dat ik niet hoefde te knoeien met alle extra installaties gewoon te luisteren naar wat muziek. (En voordat iemand zegt: ik weet dat je het niet hoeft te installeren en apps voor andere oordopjes, maar wat voor soort recensent zou ik, als ik niet testen van deze onzin?)

Cameron Summerson

Maar ja, over de afstemming (het koppelingsproces. De meeste echte draadloze oordopjes heb ik geprobeerd maar het paar net iets anders—ze zijn automatisch aangesloten en koppelen aan uw telefoon als een eenheid. Maar de Uitschieters in de Lucht heeft een “hoofd” bud—het kan zowel links of rechts, want het is gewoon de eerste op je koppelen met je telefoon. U koppelt de belangrijkste bud eerste, en dan vraagt het naar de andere worden gekoppeld, ook. Zodra de tweede is aangesloten, het paren met de andere kant en verdwijnt van de telefoon is gekoppeld lijst. Het werkt, maar het is gewoon bizar en een beetje ingewikkeld. Wat op zijn minst je alleen maar om een keer te doen.

Zodra alles is gekoppeld, het is glad zeilen. Pop de knoppen voor de zaak, en ze direct verbinding maken. En, man, ze zijn gek comfortabel. Ze zijn ongeveer dezelfde grootte als de Jabra Elite 65t, maar elke knop is iets lichter. Ze passen in mijn oren uitzonderlijk goed, waarschijnlijk beter dan andere oordopjes die ik ooit heb gebruikt in mijn leven, en tonen geen tekenen van een ontsporing niet uit wat ik aan het doen ben. Als ze eenmaal in, dat ze in.

Cameron Summerson

Vanwege de goede pasvorm, ze creëren ook een ongelooflijk sterke zegel, die blokkeert de meeste lawaai van buiten. Dit is het meest ideaal wanneer dat is wat ik zoek, maar er zijn ook momenten dat ik dat wil (of zelfs moet) om te horen wat er om mij heen gebeurt, zodat de isolatie gaat in beide richtingen. En natuurlijk, iedereen de oren van zijn verschillend, dus wellicht heb je een andere ervaring dan ik. Maar deze vorm van deze lijkt heel erg geschikt om mijn oren op zijn minst. Dat is waarschijnlijk een goede zaak omdat ze alleen het schip met twee sets siliconen tips. Als de ene of de andere niet werkt voor je hoofd gaten, dan bent u op uw eigen.

De Uitschieters in de Lucht alleen wordt geleverd met twee sets van tips. Dit shot is voor u, Scott. Cameron Summerson

Als ik moest kiezen de grootste fout in de Uitschieter Lucht het ontwerp, zou de knoppen op elke oordopjes. Ze zijn ongelooflijk stijf en hebben weinig reizen, waardoor ze zeer ongemakkelijk te drukken. Het indrukken van de toets moet zo veel druk voelt het alsof ik jamming de tip verder in mijn oor dan ik ooit zou worden comfortabel met. Ik ben geen fan van dat alles.

En dat is jammer omdat de controles die worden aangeboden op de Uitschieters in de Lucht zijn enkele van de beste en meest intuïtieve ik heb gezien op een set oordopjes. Een enkele druk op de aan weerszijde afspelen/pauzeren van de muziek, een dubbele druk op vooruit of achteruit op de tracklist (recht vooruit, links is terug), en een lange druk zal verhogen en verlagen van het volume (rechts omhoog links omlaag). Als de muziek onderbroken, een dubbel-druk op de main top zal brengen zelfs Google-Assistent of Siri.

Dus ja, de besturing is geweldig. Ik wou ik heb geen hekel aan ze te gebruiken.

Ze Maken Mijn Earholes Gelukkig Voelen

En met dat, laten we praten over de geluidskwaliteit. Als het gaat om geluidskwaliteit van werkelijk draadloze earbuds, er zijn twee algemene categorieën: AirPods, en iedereen anders. AirPods zijn de standaard voor alle andere echt draadloze oordopjes zijn gemeten. Ik ben nog steeds niet zeker hoe Apple deed het, maar AirPods hebben zo een mooie balans van bas en definitie, en ik heb nog iets te vinden dat echt overeenkomt met het.

Cameron Summerson

Maar ik ben verbaasd over hoe dicht de Uitschieters in de Lucht komt—vooral bij minder dan de helft van de prijs van een set van AirPods. Ik gebruik dezelfde playlist (met een paar kleine wijzigingen hier en daar) om te testen oordopjes in en een Bluetooth-luidsprekers voor de laatste zes of zeven jaar, dus ik heb een goed gevoel voor wat liedjes moeten klinken (opmerking: ik test ook alle knoppen/luidsprekers met extra equalizer uit of op een vlakke). En de mens, voor $80, ik ben ervan overtuigd dat u zult niet vinden van een betere geluidskwaliteit dan de Uitschieters in de Lucht. Ze klinken fantastisch.

Ze zijn pittig in de juiste manieren, met veel heldere, gedefinieerde bas, en niet die modderige, floppy afval vindt u op de meeste goedkope oordopjes (als ze die al hebben bas op alle). Het is super snappy. Maar dat bas ook niet overweldigend—het is mooi vermengd met de rest van de muziek, als de Uitschieters in de Lucht heeft een geweldige balans in de raad van bestuur.

De treble is scherp en gedefinieerd zonder dat blikkerig of schel, en de mids precies doen wat mids moet doen: bind alles samen heel mooi. Het is niet veel van een geheim dat ik niet de zorg voor de midrange algemeen—vooral wanneer het de kenmerkende eigenschap van de geluidskwaliteit, zodat de Uitschieters in de Lucht raakt de balans van het park.

…En Ze Langer Mee Dan Mij

Op de top van al het andere dat er veel over de Uitschieters in de Lucht, Creatieve of andere manier weten te verpakken gek levensduur van de batterij in deze. Volgens hen, je moet in staat zijn om 10 uur afspeeltijd via de toppen zelf, als twee volledig opladen van de zaak. Dat betekent dat je moet in staat zijn om een volledige 30 uur afspeeltijd voordat ze worden afgevoerd.

Ze opladen via USB-C. Ja! Cameron Summerson

En terwijl ik draag geen hoofdtelefoon voor tien uren in een tijd, ik kan je dit vertellen: ik gebracht van de Uitschieters in de Lucht voordat ik begon met het testen van hen en ze zijn niet nodig om te raken van de lader zelfs een keer tijdens mijn twee weken durende test periode van twee tot vier uur, vijf dagen per week. Dat is een stuk van de weergave, en hoewel ik niet kan komen met een definitieve aantal die ik ben comfortabel met, ik zal zeggen dat ik erg blij met de levensduur van de batterij hier. Zelfs als je luistert acht uur per dag voor een volledige werkweek, je moet het alleen nodig om de zaak weer op de lader keer per week. Dat is verdomd indrukwekkend.

Voor de prijs, de Uitschieters in de Lucht is gemakkelijk de beste set van werkelijk draadloze oordopjes heb ik het genoegen gehad om te testen. Ze bieden 95 procent van de ervaring die je van veel duurdere oordoppen, zonder verbreking van de bank. Als u op zoek bent om te pick-up een set van draadloze echt ‘toppen en willen niet meer uitgeven dan een Benjamin, zet deze slechte jongens op je verlanglijstje.

Nog beter, leg ze in uw winkelwagen. U zult er geen spijt van.

Beoordeling: 9.5/10
Prijs: $80

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Uitstekende geluidskwaliteit
 • Zeer comfortabel
 • Geweldig levensduur van de batterij en USB-C Opladen
 • Krankzinnig waarde

En Wat We niet

 • De knoppen zijn zeer stijf met zeer weinig reizen