Den Bästa Stationära Datorer för Under $1000

0
115
Acer

Om du är shopping för en ny dator för att ersätta åldrande PC, har du förmodligen hittat massor av alternativ. Om du inte vet om processorer, RAM-minne, och mycket mer, det är svårt att säga vad som är bäst. Här är några utmärkta val för varje budget.

Vad du ska Titta efter i en Stationär

När det gäller att köpa stationära datorer, kommer du att hitta en hel del likheter mellan maskiner. Tyvärr, många webbplatser bara kasta råa specifikationer på dig. Det är upp till dig att veta hur kraftfull en komponent är och om det motiverar kostnaden. Låt oss börja med att bryta ner dessa komponenter i lätt att förstå begrepp.

Vi börjar med en enkel analogi. Tänk dig att din dator som en workshop område i ditt garage. Du har förmodligen några saker som består av att verkstaden, en miniräknare (processorn), en arbetsbänk område (RAM), lådor för förvaring (med en hårddisk), och eventuellt en grafritande räknare för avancerade projekt (grafikkort). Låt oss undersöka varje kort.

Processor

Intel

Varje dator från din smartphone till din dator, innehåller en centralenhet (kallas även CPU eller Processor). I verkstaden scenario, tänk på den processor som kalkylator du lita på att få alla dina mätningar och nedskärningar rätt. När det är dags att göra något matte, du dra ut kalkylator och kritan siffrorna.

När du köper en maskin med en Intel-processor, kommer du att se erbjudanden som i3, i5 eller i7. Namngivningsmetod här är ganska enkla att följa, och en av dessa tre alternativ i3 är den minst kraftfulla CPU, medan i7 är den mest kraftfulla. I3-processor kan hålla med att surfa på internet, kontrollera e-post, och lätt streaming. I7 är perfekt för intensiva aktiviteter som utveckling och kompilera koden.

RAM

RAM (Random Access Memory) är en hel del som arbetsbänk i din butik. Med en stor arbetsbänk, kan du arbeta med flera projekt på en gång. En mindre workbench begränsar dig till att färre samtidiga projekt.

RAM-minne är mycket lika, ju mer du har, desto mer din dator kan utföra samtidigt, vilket snabbar upp verksamhet för dig.

Den stora sak om RAM-minne är att du inte har att spendera mycket att uppgradera det belopp som du har, och ändå liten kostnad kan ge märkbara fördelar. Om din stationära kör Windows, du bör inte ha färre än 8 GB RAM-minne.

Hårddisk

Samsung

Om RAM-minnet är arbetsbänken i din butik, då hårddiskar är lådorna. Med fler lådor, du har mer utrymme att förvara förbrukningsmaterial, verktyg och mer.

Hårddiskar är samma koncept, ju större enhet, desto mer kan du lagra i den. I det här fallet, istället för att lagra verktyg, du lagra filer. Allt från foton till video, till att alla dina dokument, och Operativsystemet leva på hårddisken.

Hårddiskar finns i tre format: traditionella hårddiskar med ett snurrande fat (HDD), solid-state-diskar (SSD) med inga rörliga delar och massor av fart, och hybrid-enheter att gifta sig med en hårddisk till en ssd-disk för bästa av båda världar.

Du kommer att få mer utrymme för färre dollar med en hårddisk, men du kommer att få snabbare hastigheter med en ssd-hårddisk.

USB-Portar

Du vet säkert att alla moderna skrivbordet levereras med USB-portar. Men vad du kanske inte inser är att USB-finns i flera hastigheter och port former nu. Och tyvärr, den namngivning som gör det komplicerat att avgöra skillnaden mellan äldre och nyare alternativ.

USB-Genomförare Forum (USB-minne) grupp som sätter USB-namngivning standarder håller ändra regler för, nästan varje år. Så när du vill veta skillnaden mellan USB-Gen 1, 2, och 2×2, att de kan kallas något annat när du läser detta.

Detta urval av USB-portar som har tre USB-A-portar och en USB-C-port. Josh Hendrickson

I allmänhet bör du prova att hålla ett öga ut för två saker: för USB 3.x-portar (3.0, 3.1, 3.2, etc.). USB 3.x-portar är mycket snabbare än USB 2.0-portar, och du kommer att uppskatta den hastigheten. Hoppa över vilken dator som bara har USB 2.0.

Och om det är möjligt, överväga datorer som erbjuder USB-C-portar. USB-C etikett räcker inte berätta hastighet, tyvärr. Men det är en nyare USB-port form som oftast kommer med bättre dataöverföringshastigheter. USB-C är reversibel, vilket innebär att du inte behöver fippla med vilken riktning för att möta en USB-C sladd för att koppla in den. Och ibland USB-C levereras med extra funktioner som video eller förmåga att driva enheter som en bildskärm.

För nu, kan du leva utan USB-C, det är inte universell ännu. Men det är troligt att så småningom, det kommer att bli. Så med USB-C hamnar på skrivbordet ger det lite för framtidssäkring.

Grafikkort

Om din processor är en vanlig miniräknare än grafikkortet är en uppgradering till en grafräknare. Du kan göra mer, skapa mer, och planera mer komplicerade byggen med en grafräknare.

Längs dessa linjer, ett grafikkort lägger ström till din DATOR för visuella effekter, vilket är användbart i spel, virtuell verklighet, add-ons, och video-och fotoredigering. Om du inte behöver något av det, kan du spara pengar och förlita sig på den integrerade grafiken din processor ger.

Operativsystem

Datorer med Windows är den mest utbredda alternativ, och de är tillgängliga i alla prisklasser. Chromebox datorer kör Chrome OS, är i allmänhet billiga och perfekta för underhållning eller något du åstadkomma i en Chrome-webbläsare.

Företag som säljer Linux-datorer mer och mer ofta, och Apple har macOS-skrivborden såväl (iMac och Mac Pro). Med hänsyn till den särskilda karaktär och behov av Linux och macOS, vår lista omfattar inte maskiner med dessa operativsystem.

Pris

Hur mycket spenderar du på ett skrivbord i allmänhet styr hur kraftfull en maskin kommer att vara, och vad den kan åstadkomma. Om allt du vill göra är att surfa på webben, strömma video, och kolla din e-post, du kan komma undan med att spendera mindre än någon som vill redigera video eller utveckla program.

Oavsett om du är en avslappnad desktop-användare, någon som letar efter den otroligt kraftfulla, eller-i-mellan-vi har rekommendationer för dig. Kom bara ihåg, du måste ge eller betala för din egen bildskärm.

Den Bästa Desktop för Under $500: ASUS CHROMEBOX 3-N019U Mini-PC

Asus

Du kan bli överraskad av att det införs en Chromebox i denna lista, men du bör inte vara. Google lägger ner mycket tid på att förbättra ChromeOS, och dessa ansträngningar visa. ASUS CHROMEBOX 3-N019U Mini-PC är ett perfekt exempel på detta.

För mindre än $500, kommer du att få en maskin med kompetent nog specifikationer för att surfa på webben, kolla din e-post, och strömma video från Netflix eller Amazon Prime. Plus att du får tillgång till Android-appar. Om du aldrig har använt en ChromeOS maskinen innan, det är enkelt och lättare att lära sig än man kan tro.

Om du använder webbläsaren Google Chrome har du redan där en fördel, eftersom det finns likheter mellan de två. När du vill ha något som är lätt att använda, praktiskt taget immun mot virus och budget-vänlig, bör du fråga dig själv om en Chromebox är rätt för dig.

Bästa Under $500

ASUS CHROMEBOX 3-N019U Mini-PC med Intel Core i3, 4K UHD Grafik och Makt Över Typ C-Port, Stjärniga Grå

ChromeOS maskiner är bra liten motorer som kan. Detta kommer att lätt ta dig igenom rutinuppgifter som att kontrollera e-post och strömmande video. Och du kommer att spendera mindre på det.

Handla Nu

$459.00
Fler erbjudanden

Den Bästa $500 Skrivbord: Acer Aspire TC-885-UA92 Skrivbordet

Acer

För ett snabbt steg upp, Acer Aspire skrivbordet passar räkningen. Med Acer, plockar du upp Windows, USB-C, en i5-processor och 12 GB RAM-minne. Du får också en ganska stor ssd-hårddisk, 512 GB, så du bör ha gott om utrymme för att lagra dina filer och snabba att starta upp.

Du hittar massor av USB-anslutningar för all din kringutrustning, som ingår mus och tangentbord samt usb-minnen. Som en bonus, det här skrivbordet har wi-fi trådlöst Lan 802.11 ac, Bluetooth-5. 0, och USB-portar på framsidan för enkel anslutning.

Bästa $500 Plocka

Acer Aspire TC-885-UA92 Skrivbordet, 9: e Gen Intel Core i5-9400, 12GB DDR4, 512GB SSD, 8X DVD, 802.11 ac wi-fi trådlöst Lan, USB-3.1 Typ C, Windows 10 Hem

Acer Aspire skrivbordet träffar alla de rätta punkterna på detta låga pris. Du kommer att få en tillräckligt kraftfull CPU för att hålla upp med rutinuppgifter och en liten mängd av spel. Och Wi-Fi-och Bluetooth ingår.

Handla Nu

Fler erbjudanden

Den Bästa $600 Skrivbord: HP Pavilion Stationär Dator

HP

Om du behöver något mer kraftfullt, HP Pavilion är redo att ge. Med en Intel i7-processor, det bör hantera de flesta saker, utanför grafiskt intensiva spel med lätthet. Får du 12 GB RAM-minne, USB-C, – portar på framsidan, och ett stort 1TB traditionell hårddisk för gott om förvaring.

HP ingår även inbyggd Wi-Fi och Bluetooth så att du kan komma till internet utan kablar och enkelt synkronisera enheter som Bluetooth-möss, tangentbord och hörlurar.

Bästa $600 Plocka

HP Pavilion Dator, Intel Core i7-8700, 12GB RAM, 1TB Hårddisk, Windows 10 (590-p0070, Silver)

Med en i7-processor och 12 GB RAM-minne på skrivbordet bör hantera de flesta saker som du kastar på den. Du kommer också få USB-C, front-facing-portar och en 1 TB hårddisk.

Handla Nu

$659.99
Fler erbjudanden

Den Bästa $700 Skrivbord: CYBERPOWERPC Gamer Xtreme VR Gaming PC

It-PowerPC

När du är redo att börja syssla med spel och videoredigering, Cyber PowerPC har du omfattas. Även om du tar ett steg tillbaka till en intel i5-processor får du ett NVIDIA GeForce GTX 1660 6 GB grafikkort.

Mellan att grafik kortet, 8 GB RAM-minne och en hybrid drive (240 GB SSD och 1 HDD), It-PowerPC kallar detta för ett VR-system som är redo för. När man överväger dekorerad Lysdioder, det ser verkligen ut den delen.

Bästa $700 Plocka

CYBERPOWERPC Gamer Xtreme VR Gaming PC, Intel Core i5-9400F 2.9 GHz och NVIDIA GeForce GTX 1660 6 GB, 8 GB DDR4, 240GB SSD, 1TB HDD, WiFi Ready & Vinn 10 Hem (GXiVR8060A8, Svart)

På $700 kan du börja experimentera med VR. Den CyberPower DATOR har tillräckligt med kraft för att spelet eller utveckla och inkluderar en mus och tangentbord.

Handla Nu

$749.99
Fler erbjudanden

Den bästa $1000 Skrivbord: iBUYPOWER Gaming PC Dator Trace2 9250

iBuyPower

För skrivbordet som sätter allt annat i den här listan på skam, tur att iBUYPOWER är Trace2 9250. Men inte billigt med alla mått ord, du får en extremt kraftfull i7-processor, en lika kraftfull NVIDIA-GeForce-GTX-grafikkort, 16 GB ram, och en 240GB SSD, 1TB HDD hybrid hårddisk.

Medan It-PowerPC gjorde uppfylla tröskeln för en gaming dator, desktop blåser bort det. Den har tillräckligt med kraft för att göra nästan allt du vill att det ska göra.

Bästa $1000 Plocka

iBUYPOWER Gaming PC Dator Trace2 9250 (Intel Core i7-9700F 3.0 GHz och NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6 GB, 16 GB DDR4, 240GB SSD, 1TB HDD, WiFi & Vinn 10 Hem) Svart

För skrivbordet som gör allt, plocka iBUYPOWER är Trace2 9250. Den har en i7-processor, 16 GB ram-minne, ett kraftfullt grafikkort och stor hårddisk. Detta är verkligen VR redo.

Handla Nu

$999.99
Fler erbjudanden