De Essentiële Gids voor het Krijgen van Dingen Gedaan op het Vliegveld

0
74
Ekaterina Pokrovsky/Shutterstock

Werken op een luchthaven is niet de meest ideale situatie, maar als je een zakelijke reiziger weet je maar al te goed hoe het opzetten van een virtuele kantoor is soms nodig. Hier is hoe je meer gedaan krijgt.

Ah, de luchthaven—een ruimte die we allemaal lijken te worden in een soort haat-liefde verhouding. Het biedt leuke dingen: wijn bars, leuke restaurants en mooie dingen in de duty-free winkel. Maar het heeft ook nadelen: de veiligheid, de drukte, en verwarrende lay-outs die lijken ontworpen te zorgen dat u uw vlucht mist.

En iedereen die heeft besteedde veel tijd in luchthavens heeft waarschijnlijk geconfronteerd met de grootste luchthaven van haat-liefde-verhouding: dat van het proberen te krijgen dingen gedaan.

Aan de ene kant, luchthavens bieden grote delen van de tijd, gratis Wi-Fi, en meerdere bronnen voor de koffie bijvullen. Aan de andere kant, je bent vaak moe, gestrest, en snel afgeleid door de zwermen van de mensen om je heen.

Is de luchthaven een geweldige plek om te werken, of is het een remote-werk hellscape? Het antwoord kan een beetje van beide, afhankelijk van het moment—maar je kunt maken van uw tijd productiever zonder concessies te doen op uw gezond verstand. Hier is wat u moet weten.

Hoeveel Kunt U Echt Gedaan te Krijgen op de Luchthaven?

De eerste stap naar het krijgen van dingen gedaan op het vliegveld: het beheren van uw verwachtingen.

Iedereen kan doen dingen op de luchthaven, of u nu een full-time externe werker of gewoon iemand met e-mails te beantwoorden en online winkelen te doen. Echter, je moet realistisch zijn over wat je kunt bereiken daar.

Als een frequente reiziger met een lange tussenstop, bijvoorbeeld, zou je je voelt zoals het is redelijk om te zetten in een volledige dag werk op de luchthaven. Er zijn echter maar weinig mensen kunnen werken in een luchthaven met dezelfde mate van focus en uithoudingsvermogen dat kunnen ze elders. Dit is niet de tijd om te pakken voor een volledige normale werkdag of streven naar inbox zero.

Voor een ding, je bent omringd door afleiding: schreeuwende kinderen, drukke aankondigingen, en de drukte van mensen gaan door zal het moeilijk maken om jezelf onder te dompelen in het werk. En voor een ander, de luchthaven en biedt talloze variabelen die kunnen de zaken nog moeilijker.

Je zou het misschien niet voor een zetel in de buurt van een stopcontact waar u kunt de plug in uw sterven laptop. De Wi-Fi kan worden vlekkerige of helemaal uit. En misschien vind je jezelf te laat voor de vlucht, in welk geval je niet van plan bent iets gedaan te krijgen op alle.

Vanwege deze factoren, de luchthaven is niet een goede plek om te werken op grote of kritische taken. Maar het is nog steeds een geweldige plek om dingen gedaan te krijgen. De sleutel is om te focussen op kleine, relatief eenvoudige taken die een goed gevoel om af te vinken, maar die zijn niet super te drukken.

Als u belangrijke verantwoordelijkheden op het werk voor de week, een plan om te krijgen voor wat ze gedaan voor uw vlucht of na je komen. Niet plannen een grote termijnen voor de dag vliegt u. Gebruik in plaats daarvan dat de luchthaven de tijd te raken.

Je zou kunnen beantwoorden aan uw lijst van belangrijke-maar-niet-dringende e-mails. Je kan de toonhoogte van uw freelance diensten aan een paar nieuwe potentiële klanten. Je zou kunnen beginnen met het schetsen van een groot project dat is coming up soon, zijn of te herzien, dat is meestal afgewerkt, maar nog niet klaar om te verzenden.

En zo door, je krijgt het beeld. Deze taken zijn belangrijk, maar vereisen geen diepe focus, en geen deadlines die zal vliegen voordat uw vlucht vertrekt. Als u het aanpakken van dit soort werk, je voelt je opgefrist en gevangen wanneer u aan boord van uw vliegtuig. En als je niet alles gedaan krijgen, is er niets om zorgen over te maken, aangezien geen van deze heeft een strikte deadline.

Hoe Maak Je van de Luchthaven Tijd Meer Productief

Pressmaster/Shutterstock

Met dat in gedachten, zijn er nog een paar manieren hoe je meer gedaan kunt krijgen voor take-off. Hoe meer u doet, hoe minder je hoeft te maken over tijdens uw reis. Probeer deze tips om uw reis af aan een goede start.

Investeren in de Noise-Cancelling Hoofdtelefoons

Als je vaak aan het werk buiten het huis, het idee van noise-cancelling hoofdtelefoons heeft waarschijnlijk komen een keer of twee voor. Maar er is nergens ze nuttiger dan op de luchthaven.

Een paar van de kwaliteit van noise-cancelling hoofdtelefoons kan krijgen duur. Maar als je snel afgeleid door geluid, dat u veel gebruik van ze, waardoor dit een smart kopen voor frequent flyers. Ze kunnen zelfs het vliegtuig rit zelf prettiger.

Het inschakelen van een Hotspot

De luchthaven van internet kunnen onbetrouwbaar zijn, en vaak niet veilig. Voordat u hoofd zorg er dan voor dat uw apparaat is uitgerust met een Wi-Fi-hotspot kunt u verbinding maken als u nodig hebt.

Noteer een Lijst

Zelfs als je meestal niet het werk van een to-do lijst, een korte lijst van dingen die je wilt doen op de luchthaven kan u helpen gefocust blijven. Zet de dingen die je graag wilt bereiken in de buurt van de top, en via hen in orde. Als je het niet krijgen ze allemaal gedaan, geen zorgen—u kunt kiezen dat de lijst de back-up wanneer u meer vrije tijd.

Probeer een Restaurant of Café

Zittend in de buurt van een drukke poort kan het moeilijk maken om zich te concentreren. Maar de luchthaven van cafés en restaurants bieden een goede plek om te werken, te. U kunt het controleren van online beoordelingen vinden van de beste werken op of om gewoon rond te lopen en te kijken voor een inrichting waar andere mensen al bezig zijn.

Moet U Werken op het Vliegtuig, Ook?

Zolang je het aanpakken van de juiste soort van low-impact taken, kan je een hoop op het vliegveld. Maar moet je werken op 30.000 voet, te?

Terwijl het is uiteindelijk aan u, we zouden eigenlijk raden u voorkomen dat het werken op het vliegtuig.

Ten eerste, zult u meestal moeten betalen voor Wi-Fi op een vliegtuig, kan je daar geen gebruik van uw hotspot in de lucht. De extra kosten kunnen erg steil zijn voor een korte periode van werk.

Maar dat terzijde, het vliegtuig is nog minder ideaal voor het krijgen van werk dan de luchthaven. Dat is niet alleen omdat je vastzit in een krappe stoel met beperkte koffie rantsoenen. De cabinedruk en verlaagd zuurstofgehalte in een vliegtuig eigenlijk maakt het moeilijker om zich te concentreren, dus je zult niet in staat zijn om te doen uw beste werk.

En vliegen kan leuk zijn, evenals stressvolle. Het biedt een zeldzame kans om de verbinding te verbreken, een boek lezen, of dagdromen over uw aanstaande reis. We raden aan dat u volledig gebruik te maken van deze mogelijkheid—die taken en e-mails zijn er nog steeds te wachten wanneer u land.

Voor die kwestie, als u besluit gebruik te maken van uw luchthaven tijd voor ontspanning of om te winkelen in plaats van het werk, kunnen wij u ondersteunen. Deze tips zullen je helpen om dingen gedaan als je wilt, maar luchthavens zijn geweldige plekken om te greppel werk voor een paar uur en geniet van het moment.