De Beste Tools Voor Het Verbeteren Van De Instagram Gebruiker Ervaring

0
41

Instagram is hard op weg de nummer één van de sociale media bestemming (zelfs overtreffen Facebook, dat is ironisch omdat Facebook de eigenaar van Instagram!). Maar één ding, dat is een echte domper voor Instagram is hoe onvriendelijk sommige aspecten van de ervaring van de gebruiker zijn voor mensen.

Wat bedoel ik? En kijk bijvoorbeeld naar hoe het platform is alleen gebouwd voor afbeeldingen te uploaden via uw smartphone. Tot nu toe, je kan niet uploaden via de Instagram.com website. Dan is er de domme regel dat je alleen een link en dat is in je bio. Dan is er de moeilijkheid van het verkrijgen van regeleinden in uw bijschriften….

Zoals gebruikelijk op het internet, wanneer er sprake is van een probleem op een platform, een third-party ontwikkelaar stappen in te slaan van de dag. Instagram is niet anders.

Buffer

Vergeet niet hoe ik net zei dat je niet kunt foto ‘ s rechtstreeks uploaden naar de Instagram website? Goed, een manier om het te gebruiken is een website van een derde voor het uploaden van uw foto ‘ s via uw computer. Het beste is een Buffer.

Na het aanmelden voor een account, en het aanwijzen van uw posting keer, daarna kunt u het openstellen van de nieuwe status-update van een vak voor Instagram. Het uploaden van uw foto, voeg een bijschrift, hashtags, en de locatie, en druk op “add to queue’ of ‘nu toevoegen’.

Als alles wat je uploadt niet aan met Instagram API, dan zal u worden gevraagd om in te loggen op de Instagram app voor de smartphone om de upload te voltooien. Dit vaak gebeurt met foto ‘ s die niet de juiste afmetingen heeft, evenals het uploaden van meer dan één afbeelding op hetzelfde moment.

Maar ervan uitgaande dat je de juiste afmetingen, en u het uploaden van een afbeelding in een tijd, Buffer maakt het extreem gemakkelijk te uploaden naar Instagram van uw computer.

Display Doeleinden

Hashtags kan maken of breken een Instagram post en het zorgvuldig gebruik van hen land kan u op de “Explore” pagina, die puur goud van een blootstelling oogpunt. Maar één van de echt vermoeiend dingen over het voortdurend bijwerken van Instagram is uitzoeken wat hashtags te gebruiken. Zozeer zelfs dat mensen vaak haasten deze stap van het proces.

Om het makkelijker te maken voor de desktop computer gebruikers (die gebruik maakt van een platform zoals Buffer), kunt u gebruik maken van een fantastische hashtag site genaamd Display Doeleinden. Dit is een site waar u een hashtag in het vak zoeken en klik vervolgens automatisch van de site genereert soortgelijke hashtags op basis van wat Instagram vertelt. Kunt u vervolgens kopiëren en plakken in de lijst Weergegeven om de Buffer vak.

Uiteraard wordt de computer gegenereerde, je gaat om te eindigen met een aantal valse positieven, dus je moet om te controleren de lijst zorgvuldig. Als ik kijk naar thriller boek hashtags bijvoorbeeld, het ziet “thriller” en genereert Michael Jackson hashtags voor mij. Maar u kunt gemakkelijk onkruid die uit.

TagsDock & Hekje-Toets (iOS & Android)

Er zijn een paar goede smartphone middelen voor Display Doeleinden. De gratis versies zijn beperkt, maar als je veel van Instagram posten, het doorbrengen van een paar dollars om te ontgrendelen van de pro-functies is de moeite waard.

TagsDock is een set van categorieën en wanneer u tikt op een categorie, verschillende voorgestelde hashtags die je kunt vervolgens op invoeren. Het is niet zo goed als Display Doeleinden, maar het is veel beter dan handmatig in te typen hashtags over en weer.

Hekje-Toets is iets anders dan TagsDock in dat je bij het handmatig invoeren van hashtags. Maar dan slaat ze voor u voor de toekomst plaatsen in groepen die u ook hebt ingesteld (huisdieren, boeken, enz.). En de volgende keer dat u gebruik wilt maken van een bepaalde set van hashtags, tik gewoon op hen en ze worden automatisch geplaatst voor u.

Canva

Instagram Verhalen worden steeds alle rave nu kunt u op een bepaalde afbeelding en/of boodschap naar uw gebruikers hebben vastgemaakt aan uw profiel voor 24 uur, en dan hebben de mogelijkheid om te pinnen aan de bovenkant van je profiel voor eeuwig.

Het maken van simpele Verhalen is gemakkelijk genoeg, maar wat als je wilt om de boot te duwen een beetje? Dat is waar Canva komt. Ze hebben geen werkelijke Verhalen sjablonen al gemaakt, dus het formaat van het lege doek 1920 pixels hoog bij 1080 pixels breed, je foto ‘ s toevoegt, gebruik dan iets als Buffer om deze te uploaden naar je Verhalen op je account.

Instaspacer

Een van de zeer frustrerende dingen over Instagram is de schijnbare onvermogen om te zetten in freaking line-breaks. Zodat u uiteindelijk met alles geplet samen als een sardine-verdrag.

Instaspacer lost dit probleem op door zodat je typt u uw schermnaam in het daarvoor bestemde vak. U klikt vervolgens op de “Convert”, het gaat om de Instagram-app op uw telefoon en u kunt plakken wat Instaspacer je geeft. Op een of andere manier, dat is inclusief regel-einden. Magic.

LinkTree

Een ding dat is echt verbijstert over Instagram is hun weigering om meer dan één actieve link op het profiel van iemand anders. Voor een site die wil e-commerce merken verkopen van Instagram, hun “een link” beleid is onverklaarbaar.

Hoe dan ook, terwijl dat beleid is nog op zijn plaats, een dienst zoals LinkTree krijgt rond die beperking. Aangezien de enige actieve link kan worden in je bio, je zou het LinkTree link er en op uw LinkTree pagina, u kunt zoveel links als u wilt diverse andere sites, zoals uw eigen website, uw andere social media pagina ‘ s, online winkel, noem maar op.

Clipomatic

Tot slot, ik heb te geven een grote shout-out naar mijn nieuwe favoriete app, Clipomatic. Ik leerde over het Congres en Alexandrië Ocasio-Cortez van alle mensen. Ze maakt gebruik van Clipomatic om ervoor te zorgen dat haar dove bestanddelen kunnen “luisteren” naar haar video ‘ s.

Clipomatic neemt een video die u maakt met behulp van de app en de kunstmatige intelligentie dan luistert naar uw stem en voegt automatisch ondertitels op de bodem. De nauwkeurigheid is enorm hoog en met mijn diepe Schots accent, het werd alleen maar twee kleine dingen mis wanneer ik voor het laatst gebruikt. Die, gezien mijn constante taalkundige worstelwedstrijden met Siri, is uitstekend.