De Beste Services en Platforms voor het Vinden van Nieuwe Muziek

0
98
Ranta Images/Shutterstock

Zelfs met het “ontdekken” afspeellijsten op uw streaming-dienst, het vinden van nieuwe muziek die je eigenlijk kan moeilijk zijn. Gelukkig zijn er tal van bronnen voor het vinden van nieuwe muziek, en sommige van hen zijn meer plezier dan je zou verwachten.

De meeste van deze muziek ontdekken methoden zijn vrij eenvoudig. Terwijl je zou kunnen besteden een paar uur duiken in de afgrond voor nieuwe muziek, je zou ook het ontdekken van muziek af en toe van 10 of 15 minuten activiteit. Gewoon je eenden in een rij (bladwijzer websites, volgen sommige playlists, enz.), en schep door hen als u wilt zoeken naar een aantal nieuwe kunstenaars.

We raden je ook aan het houden van afspeellijsten van de muziek die je wilt beluisteren. Op die manier, zult u in staat om uw tijd te gaan door middel van nieuwe kunstenaars, en je hoeft niet te onthouden wat je nodig hebt om naar te luisteren.

Hoe dan ook, zonder verdere omhaal, hier zijn de beste services en platforms voor het ontdekken van nieuwe muziek.

Abonneren op een Dienst voor Streaming

nikkimeel/Shutterstock

Streaming services host van de muziek waar je naar luistert, zodat ze een geschikte plek te vinden voor nieuwe muziek. De meeste streaming-diensten bij te houden wat u luisteren naar en het gebruik van algoritmen om te voorspellen wat voor soort muziek je wilt misschien graag op radiostations of gegenereerde fotoboeken.

Als je hebt geprobeerd om te zoeken naar muziek op een platform, dan misschien is het tijd om uit te breiden uw horizon. Hier is een lijst van vaste streaming services, samen met wat info over hoe ze te gebruiken als een muziek-discovery-service:

 • Spotify: Spotify heeft een aantal grote afspeellijsten voor het ontdekken van muziek. Sommige van hen, zoals de RapCaviar en Verse Vondsten afspeellijsten worden samengesteld voor het ontdekken van muziek. Anderen, zoals het Ontdekken Wekelijkse playlist, zijn afgestemd op uw luistergewoonten en smaak.
 • Apple Muziek: Zoals Spotify, Apple maakt het gemakkelijk om te zoeken naar nieuwe muziek. U kunt kijken naar de curator van afspeellijsten (zoals Nieuwe Muziek Mix) van de Voor U ‘ – pagina, of luisteren naar muziek van de Beats 1 geïntegreerde radio.
 • Soundcloud: Het is gemakkelijk om te zoeken naar nieuwe en onbekende muziek op Soundcloud. Gewoon check de Soundcloud grafieken, of het aanpassen van uw genre voorkeuren in de Soundclound instellingen om curator te luisteren suggesties.
 • Swinglevend: Swinglevend is een dienst waar onafhankelijke artiesten kunnen hun muziek uploaden. Het zit vol met allerlei geweldige muziek, en het is gemakkelijk om te verdwalen vinden van nieuwe artiesten op de Swinglevend Ontdek pagina.
 • Pandora: Pandora ‘ s gebruiksvriendelijke interface maakt het ideaal voor het ontdekken van nieuwe muziek. Gewoon luisteren naar sommige van de Pandora ‘ s pre-en-klare afspeellijsten, of de app bouwt voor u een afspeellijst rond een artiest, nummer of genre.
 • JQBX: JQBX integreert met Spotify, zodat u kunt delen en te luisteren naar muziek met vrienden of vreemden. Meld u gewoon een luisterend partij, hop in de DJ stoel, en pronken met je muziek.
 • De laatste is.fm: de Laatste.fm was een van de eerste internet radio services te muziek te maken en suggesties door middel van het gebruik van algoritmen. Hoewel het niet de beste dienst voor het luisteren naar muziek, u kunt integreren Laatste.fm in diensten zoals Spotify om te profiteren van de voordelen van de muziek aanbevelingen.

Als u niet tevreden bent met wat je hebt gevonden op Spotify, Apple, Muziek, of een van de andere streaming diensten, dan misschien is het tijd om te kijken naar een aantal extra-curriculaire muziek discovery-platforms.

Kijken naar Shows of Luisteren naar Podcasts

NPR

Muziek jacht is hard, maar toont zoals NPR ‘ s Kleine Douche maken het een vrij aangename ervaring. Je zit gewoon terug, ga door middel van een afspeellijst in en kijk wat nieuwe artiesten lag het leven. Nodig een paar vrienden uit, en je hebt zojuist een killer luisteren partij.

Natuurlijk, Kleine Douche is niet de enige live-muziek show die er zijn. Hier zijn een paar muziek shows en podcasts die u kunt gebruiken om te ontdekken van nieuwe muziek:

 • NPR Muziek: NPR ‘ s reputatie in de muziek wereld is ongeëvenaard. Het station is Allemaal Songs Beschouwd als podcast is geweldig voor het leren over en het ontdekken van nieuwe muziek, en de Kleine Douche concerten staan bekend voor het brengen van oude en nieuwe kunstenaars in de schijnwerpers.
 • Live op KEXP: KEXP radio ‘ s YouTube-kanaal is een fantastische bron voor het vinden van nieuwe muziek. Als NPR ‘ s Kleine Douche, dit YouTube-kanaal staat vol met lange, intieme optredens van een reeks kunstenaars.
 • Vastgelopen In Het Van: Wilt bekijken muzikanten die live spelen in een busje? Vastgelopen In De Van reizen in het hele land, het vangen van live optredens van lokale bands langs de weg.
 • BBCRadio1VEVO: De BBC films van live optredens van diverse artiesten, zoals Khalid en Harry Styles.
 • q op CBC: EEN kleine, intieme voorstelling voor interviews en live-optredens. Deze show heeft een grote selectie van Soul en R&B artiesten, samen met een paar rock groepen.

Bang dat je zult missen op een goede kunstenaar? Deze shows en podcasts kunt niet alles dekken. Als je wilt gaan nog dieper in je muziek ontdekkingsreis, je moet gaan kijken naar muziek nieuwssites.

Controleer Nieuws en Reviews Websites

Miljard Foto ‘ S/Shutterstock

Het ontdekken van muziek is niet alleen leuk en games. Soms moet je graven in het verleden van de diepten van de aarde. Je moet ploeteren door muziek review sites, die uw humeur elke keer enkele criticus plakt een lage score op jouw favoriete plaat.

Deze muziek review sites waarschijnlijk niet zo goed voor je geestelijke gezondheid, maar ze zijn geweldig voor het vinden van nieuwe artiesten in alle genres (niet verder vertellen, maar ik gooi gewoon alles dat ziet er cool uit in een Spotify playlist):

 • Pitchfork: Hooivork is waarschijnlijk de meest populaire website voor muziek, nieuws en beoordelingen. De website brengt meerdere reviews een dag en geeft veel aandacht voor onbekende of onontdekte kunstenaars, dus het is een goede plek om nieuwe muziek.
 • ALLMUSIC: ALLMUSIC is een reviews op basis website is ideaal voor het ontdekken van nieuwe muziek van alle genres. U kunt ook een ALLMUSIC profiel om deel te nemen in de muziek-kritiek als dat uw ding is.
 • Mediabestanden Muziek: Mediabestanden Muziek is net als de reguliere Mediabestanden website. Het doorzoekt het web op zoek naar muziek beoordelingen en stelt een gemiddelde score voor elk album. Het is goed voor de jacht naar nieuwe, bekroonde muziek die je zou kunnen missen als je een bezoek brengt alleen een criticus website.
 • De Needle Drop: Dit is Anthony Fantano muziek website. Het is goed voor het bijhouden van indie en experimentele muziek, maar het bevat niet veel in de weg van de muziek nieuws (eigenlijk, dat is waarschijnlijk een goede zaak). De Needle Drop organiseert ook Fantano ‘ s “houden” de lijst met albums, in het geval u geen zin heeft om te bladeren.
 • Gevolg van Geluid: Dit recensies over muziek, film en TV. Het is een goede all-round portal voor het bijhouden van de moderne media, en soms streams nieuwe tracks voordat ze op Spotify of Apple Muziek.
 • Stereogum: Stereogum is een geweldige bron voor muziek, nieuws en de website van de “10 Beste Nummers” lijsten zijn handig voor het snel ontdekken van nieuwe muziek.
 • Rolling Stone: Terwijl de Rolling Stone ‘ s focus op muziek is afgenomen over de jaren (de huidige top trending artikel is over vaping), de website van de Muziek Lijsten, Grafieken, en het Album van de Reviews goed zijn voor het opsporen van een aantal leuke muziek of het leren over populaire artiesten.

Okay, nu heb je een bladwijzer een paar muziek nieuws sites en keek naar een paar Kleine Bureau video ‘ s, moet u uw nieuwe muziek fix. Maar hey, waarom gaan we niet dieper in het konijnenhol?

Bezoek de Kleine Muziek-Blogs

Rawpixel.com/Shutterstock

Kleine muziek blogs zijn ideaal voor diepe duiken in onafhankelijke of obscure artiesten. Ze hebben niet de financiering van sites als Pitchfork (dus ze zijn veel minder productief), maar ze zijn nog steeds een goede bron voor het ontdekken van muziek.

Terug in de dag (misschien 8+ jaar geleden), een ton van Blogspot pagina ‘ s werden gewijd aan dit soort dingen. Helaas, slechts een paar “grote” muziek blogs zijn vertrokken, dus een aantal van degenen die we notering zijn mooie niche.

Hier zijn een paar van de kleine muziek blogs die er nog niet zijn geweest als door belangrijke websites:

 • Hype Machine: De Hype Machine automatisch aggregaten populaire muziek van populaire muziek sites en blogs, zodat je niet hoeft te gaan zoeken naar nieuwe muziek.
 • Swinglevend Dagelijks: Uitgaande van Swinglevend van de enorme bibliotheek van onbekende en onafhankelijke kunstenaars, is het zinvol om de website te onderhouden een dagelijkse blog. Deze blog posts, terwijl onvoorspelbaar en divers is, zijn geweldig voor het vinden van een puinhoop van nieuwe kunstenaars elke dag.
 • Portals: Een kleine gemeenschap van kunstenaars (tekenaars, fotografen, schrijvers, etc.) die besteden hun tijd met het brengen van onafhankelijke muzikanten in de spotlights.
 • BrooklynVegan: New York gebaseerde muziek blog is vol met muziek, nieuws en beoordelingen. BrooklynVegan bestaat al sinds 2004 en is erin geslaagd om het bij elkaar houden van een aardige fanbase sindsdien.
 • COMPLEXE Duiven en Vliegtuigen: van het COMPLEX is een website die gewijd is aan de frisse pop cultuur. Het is een samenwerkingsverband aangegaan met de Duiven en Vliegtuigen blog te rapporteren over nieuwe, jonge en onbekende kunstenaars.
 • Het uitvoeren van De Trap: Deze blog is geschikt voor hip-hop en elektronische muziek fans. Het is elke dag bijgewerkt met nieuwe muziek, nieuws, en het biedt zelfs gratis muziek downloads en Spotify-afspeellijsten.
 • Muziek-Kaart: Zoeken naar muziek die klinkt als wat je nu al naar luisteren? Voer de naam van een artiest in de Muziek-Kaart, en u zult worden begroet met een array van vergelijkbare artiesten.(Dit is niet echt een muziek blog, maar het is een kleine site en goede muziek discovery resource.)

Okay, dus je hebt gevolgd wat muziek platforms op Youtube, heb bookmarked wat muziek blogs, en u bent klaar om te gaan nog dieper. Zet je nerd cap op, laten we terug gaan in de tijd.

Word lid van een Gemeenschap Muziek

Rawpixel.com/Shutterstock

Het internet gebruikt te worden gedekt in forums, maar je weet al dat. Terug in de dag, forums (en Blogspot pagina ‘ s) waren de beste manier om nieuwe muziek (en mooie vriendschappen langs de weg).

Die dagen zijn voorbij, maar er zijn nog een paar muziek gemeenschappen slepende rond. Sommigen van hen zijn voorspelbaar (subreddits), terwijl anderen, de KTT forums, hebben overleefd voor een zeer lange tijd.

Goed, hier zijn een paar muziek communities en forums. Houd in gedachten dat sommige van deze gemeenschappen zijn vrij niche, en Reddit kan uw beste weddenschap:

 • JQBX: JQBX integreert met Spotify, zodat u kunt delen en te luisteren naar muziek met vrienden of vreemden. Meld u gewoon een luisterend partij, hop in de DJ stoel, en pronken met je muziek.
 • Reddit: Er zijn een ton van de grote muziek-gerelateerde subreddits, zoals r/listentothis, r/Jazz en r/hiphopheads. We willen meer, maar er zijn er te veel om te tellen. Wij stellen het zoeken naar een genre of artiest op Reddit naar een relevante subreddit.
 • Rap Genius Forums: Yep, er is een Rap Genius forum. Het is een kleine, ouderwetse gemeenschap die voortdurend ruzie over hip-hop. Wat wil je nog meer?
 • KTT (Kanye Op De): Dit is een van de weinige muziek fan forums dat is eigenlijk bewaard gebleven door de jaren heen. Het is in de eerste plaats een Kanye West en hip-hop gemeenschap, maar het bijkantoren in andere onderwerpen ook. Oh, en dit is het forum waar BROCKHAMPTON voldaan, dus er is dat.
 • Facebook: volg je je favoriete artiesten op Facebook? U weet kunt u de interactie op hun pagina ‘ s of lid van de fan-groepen, toch?

Oké, dit is ongeveer net zo diep is als de dingen gaan. Hopelijk bent u blij met alle afspeellijsten die je hebt gevolgd, de sites die u heeft bookmarked, en Kanye West fan communities je je hebt aangemeld.

Nogmaals, deze middelen maken het gemakkelijk om het ontdekken van nieuwe muziek elke dag. Alleen door te brengen een goede tien of vijftien minuten bladeren in het rond, en gooien wat je wilt beluisteren in een afspeellijst. Of, je zou kunnen besteden een hele dag bezig met een deep-dive—net niet dragen van jezelf, ok?