De Beste papiervernietigers voor Uw Huis of Kantoor

0
94
Fellowes

Je zou verbaasd zijn hoe veel mensen gaan door middel van anderen’ prullenbak om iets te vinden. Als je een wat gevoelige documenten, je hebt waarschijnlijk beschouwd als het kopen van een papier shredder.

Wat Maakt een Goed Papier Shredder?

Voordat u besluit welke shredder te kopen, moet je nadenken over wat je zoekt in een papier shredder:

  • Type van de snede: papiervernietigers snijden op verschillende manieren voor verschillende niveaus van beveiliging. Rechte snit is de minst veilige en, terwijl het vreselijk tijdrovend, iemand zou kunnen stuk van het document weer in elkaar. Cross-cut machines snijden ook horizontaal om het nog moeilijker om een document terug samen, en micro-cut maakt het onmogelijk.
  • Soorten materialen: In aanvulling op alle soorten papier, veel van deze machines kunnen scheuren andere materialen, zoals nietjes, paperclips, creditcards, Cd ‘s en Dvd’ s.
  • Geluid: Deze machines kunnen worden vrij hard. Als u werk laat veel en wil niet wakker worden van het hele huis, wilt u misschien overwegen om een stiller model.
  • Volume: Een van de belangrijkste selling points voor een shredder is de draagkracht. De vellen papier die u kunt shred in één keer de betere. Dit kan bespaart u veel tijd, vooral omdat shredder doorlooptijden meestal niet erg lang.
  • Start tijd: Shredders meestal een paar minuten continu voordat ze een lange cooldown tijd—meestal ongeveer een half uur. U wilt ervoor zorgen dat uw papiervernietiger loopt lang genoeg voor u om alles gedaan.

Het beste voor de Meeste Mensen: AmazonBasics 12-Vel Cross-Cut

AmazonBasics

Als je beschamende foto ‘s van familie en Dvd’ s die u wilt wissen, de AmazonBasics 12-Vel Cross-Cut Shredder zorg ervoor dat niemand ooit ziet die bad-tijd baby foto ‘ s. Deze machine net als de rest op deze lijst—snijdt papier, creditcards en Cd ‘s, dus geen kwestie wat u nodig hebt om zich te ontdoen van deze shredder’ s got you covered.

Het loopt voor vijf minuten, dat moet meer dan genoeg tijd om door je stapel documenten. U kunt ook laden met maximaal 12 vellen in een tijd vóór het verwijderen van vastgelopen. Deze shredder zet al uw gevoelige documenten in onleesbaar pulp.

Het Beste voor de Meeste Mensen

AmazonBasics 12 Vel Cross-Cut Papier/CD/ Creditcard Shredder

De AmazonBasics 12-Vel Cross-Cut met Shredder kunt u vernietigt al uw eigen documenten snel.

Shop Nu

$55.49
Meer aanbiedingen

Budget De Keuze: AmazonBasics 8-Vel Strip-Cut

AmazonBasics

Niet iedereen heeft behoefte aan documenten vernietigt op de dag, zodat er een meer fundamentele shredder model zou moeten doen de truc. De AmazonBasics 8-Vel Strip-Cut shredder is een groot budget halen, dat geeft je de meest elementaire flarden van maximaal acht pagina ‘ s tegelijk. Het loopt voor twee minuten, en hoewel het niet de stroom door middel van een grote stapel papieren, zonder het nemen van enige tijd afkoelen, het klaart de klus. Als u alleen shred de incidentele bill, deze machine moet goed werken.

Het Budget Keuze

AmazonBasics 8-Vel Strip-Cut Papier, CD-en Creditcard Kantoor Shredder

Als u de verwijdering van uw vertrouwelijke documenten veilig en met een beperkt budget, de AmazonBasics 8-Vel Strip-Cut Shredder is een goede keuze.

Shop Nu

$29.47
Meer aanbiedingen

Premium Halen: AmazonBasics 12-Vel High-Security

AmazonBasics

De AmazonBasics 12-Vel High-Security Snijden zal vernietigen uw documenten. Dit ding zal slice, iets in de kleinste vlokken (5/32 door 15/32 inch). Als u zich zorgen maakt over de beveiliging, dit shredder zou zelfs de grootste puzzel fans geven aan ooit de plaatsing van deze platen achter elkaar te zetten.

Het loopt voortdurend voor acht minuten en heeft een twaalf-vel laden, waarmee u vernietigt een hoog volume van documenten zonder te wachten op cooldowns. Deze machine is zeer snel en draai je het papier in een wolk van confetti voordat je het weet.

De Premie Halen

AmazonBasics 12-Vel High-Security Micro-Cut Papier, CD-en Creditcard Kantoor Shredder met Uittrekbare Mand

De AmazonBasics 12-Vel High-Security Gesneden shredder zal snijden, iets in de onzichtbare, kleine stukjes. Als je veel van gevoelige documenten, deze shredder geeft u gemoedsrust.

Shop Nu

$99.99
Meer aanbiedingen

Het Best Zonder Bak: Aurora AU800SD

Aurora

Conventionele shredders nemen veel ruimte in. Ze zijn in wezen als een tweede prullenbak in uw kantoor. Als je weinig ruimte hebt, de Aurora AU800SD is een heerlijke over-de-prullenbak shredder die gemakkelijk kan worden opgeborgen als je hem niet gebruikt. Stel deze shredder op de top van uw normale prullenbak en begin met het voeren van het papier, Cd ‘ s of creditcards. Er is een continue run-tijd van twee minuten, en u kunt laden acht vellen tegelijk. Het is een van de tragere eenheden op de lijst, maar het zal nog steeds het ongelooflijk moeilijk voor je stalker om je email te lezen.

De Beste Over-de-Bin Shredder

Aurora AU800SD Professionele Strip Cut Papier Shredder /CD / Creditcard Shredder zonder Wastebaske

Als u geen ruimte voor een andere prullenbak, de Aurora AU800SD zal passen over u hebben en past gemakkelijk in een lade, wanneer deze niet in gebruik is.

Shop Nu

$29.49
Meer aanbiedingen

Beste High-Volume Shredder: AmazonBasics 24-Vel Cross-Cut

AmazonBasics

Het is geen geheim papiervernietigers zijn vrij traag. U kunt alleen vernietigen zo veel platen in een keer, en je hebt om te wachten voor lange cooldown periode. Kan het proces zeer moeizaam. De AmazonBasic 24-Vel Cross-Cut papier shredder, echter, stroomlijnt het proces en elimineert alle vervelende aspecten van de shredder. Tenzij je een absolute draak van een stapel documenten, de 25-minuten run-time, en een 24-sheet load is genoeg, dat moet je nooit te wachten tot het apparaat is afgekoeld.

De Beste High-Volume Shredder

AmazonBasics 24-Vel Cross-Cut Papier, CD-en Creditcard Kantoor Shredder met Uittrekbare Mand

De AmazonBasics 24-Vel Cross-Cut met Shredder kunt u hak honderden documenten zonder lange cooldown periode.

Shop Nu

$164.99
Meer aanbiedingen