De Beste Desktop Computers voor Onder de $1000

0
88
Acer

Als je winkelen voor een nieuwe desktop te vervangen door uw verouderde PC, heb je waarschijnlijk vonden tientallen opties. Tenzij u weet over processors, geheugen en meer, het is moeilijk te zeggen wat het beste is. Hier zijn een aantal uitstekende keuze voor elk budget.

Wat te Zoeken in een Desktop

Als het gaat om het kopen van desktops, je gaat om te vinden een hoop overeenkomsten tussen de machines. Helaas zijn veel sites gewoon gooien raw specs voor u. Het is aan u om te weten hoe krachtig een onderdeel is en als dat rechtvaardigt de kosten. Laten we beginnen met het afbreken van deze componenten in gemakkelijk te begrijpen begrippen.

We beginnen met een eenvoudige analogie. Stel u voor dat uw computer als een workshop ruimte in uw garage. U heeft waarschijnlijk een paar dingen waarvan die workshop, een rekenmachine (de processor), een werkbank gebied (RAM), lades voor opslag (harde schijf), en eventueel een grafische rekenmachine voor de geavanceerde projecten (grafische kaart). Laten we kijken elkaar even aan.

Processor

Intel

Elke computer, via uw smartphone naar uw bureaublad, bevat een Central Processing Unit (ook wel CPU of Processor). In de workshop scenario denken van de processor, zoals de rekenmachine die je vertrouwen op je al je metingen en dwars. Wanneer het gaat om het doen van wiskunde, je trek van de rekenmachine en crunch van de nummers.

Bij de aanschaf van een machine met een Intel-processor, bent u waarschijnlijk te zien aanbod, zoals i3 -, i5-of i7. De naamgeving hier is vrij eenvoudig te volgen, van deze drie opties i3 is de minst krachtige CPU, terwijl de i7 is de meest krachtige. De i3 processor kan houden met het surfen op het internet, e-mailen, en lichtgewicht streaming. De i7 is perfect voor intensieve taken, zoals het ontwikkelen en compileren van de code.

RAM

RAM (Random Access Memory) is een partij als de werkbank in uw winkel. Met een grote werkbank kunt u werken aan meerdere projecten tegelijk. Een kleinere werkbank beperkt tot minder gelijktijdige projecten.

RAM is zeer vergelijkbaar zijn, hoe meer je hebt, hoe meer je computer kunnen bereiken gelijktijdig, die de snelheid verhogen van bewerkingen voor u.

Het grote ding over het RAM-geheugen is dat je niet te veel geld kwijt om te upgraden van het bedrag dat u hebt, en toch is dat kleine kosten kunnen produceren merkbare voordelen. Als uw desktop draait op Windows, je moet niet minder dan 8 GB RAM-geheugen.

Harde Schijf

Samsung

Als RAM, is de werkbank in uw winkel, dan harde schijven zijn de lades. Met meer laden, heb je meer ruimte voor het opslaan van voorraden, gereedschappen en meer.

Harde schijven zijn het zelfde concept, hoe groter de schijf, hoe meer je kunt opslaan in het. In dit geval, in plaats van het opbergen van gereedschap, kunt u het opslaan van bestanden. Alles van foto ‘s, video’ s, om al uw documenten, en de Besturingssysteem live op de harde schijf.

Harde schijven zijn er in drie formaten: de traditionele harde schijven met draaiende platters (HDD), solid-state drives (SSD) met geen bewegende delen en veel snelheid, en hybride aandrijvingen die trouwen met een harde schijf naar een solid-state drive voor het beste van beide werelden.

U krijgt meer ruimte voor minder geld met een harde schijf, maar je krijgt sneller met een ssd-schijf.

USB-Poorten

U weet waarschijnlijk dat elke moderne desktop wordt geleverd met USB-poorten. Maar wat je misschien niet realiseren is dat de USB-komt in meerdere snelheden en de haven vormen nu. En helaas, de naamgeving maakt het ingewikkeld om het verschil te zien tussen de oudere en nieuwere opties.

De USB van de Bouwers van het Forum (USB-IF) groep die stelt USB-naamgevingsconventies houdt het veranderen van de regels ook bijna elk jaar. Dus als u wilt weten wat het verschil is tussen de USB-Gen 1, 2 en 2×2, mogen zij worden opgeroepen iets anders tegen de tijd dat je dit leest.

Deze selectie van de USB-poorten beschikt over drie USB-A poorten en één USB-C aansluiting. Josh Hendrickson

Over het algemeen moet je proberen om in de gaten te houden voor twee dingen: USB 3.x-poorten (3.0, 3.1, 3.2, enz.). USB 3.x-poorten zijn veel sneller dan USB 2.0 poorten, en u zult het op prijs stellen dat de snelheid. Het overslaan van een desktop die biedt USB 2.0.

En als het mogelijk is, overweeg dan desktops aanbieden die de USB-C-poorten. De USB-C label alleen niet zeggen dat je de snelheid, helaas. Maar het is een nieuwere USB-poort vorm die meestal geleverd met een betere gegevensoverdracht. USB-C is omkeerbaar, wat betekent dat je niet hoeft te knoeien met de richting die naar het gezicht van een USB-C snoer om de stekker in het stopcontact. En soms USB-C wordt geleverd met extra functies, zoals video of de mogelijkheid om de power apparaten, zoals een monitor.

Voor nu, je kunt leven zonder USB-C; het is niet de universele nog. Maar het is waarschijnlijk dat uiteindelijk zal worden. Dus het hebben van USB-C-poorten op uw bureaublad geeft het aantal toekomstbestendig.

Grafische Kaart

Als uw processor is een standaard rekenmachine dan de grafische kaart is een upgrade naar een grafische rekenmachine. U kunt meer doen, maken, meer, en zijn van plan meer ingewikkelde bouwt met een grafische rekenmachine.

Langs deze lijnen, een grafische kaart voegt de voeding voor uw PC voor visuele effecten, die is nuttig in games, virtual reality add-ons, en video-en fotobewerking. Als u toch niet nodig dat u geld kunt besparen en vertrouwen op de geïntegreerde grafische processor biedt.

Besturingssysteem

Windows desktops zijn de meest gebruikte optie, en ze zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse. Chromebox desktops van Chrome OS, zijn over het algemeen goedkoop, en perfect voor entertainment of wat je te bereiken in je Chrome-browser.

Bedrijven verkopen Linux desktops meer en vaker, en biedt Apple macOS desktops (zoals de iMac en de Mac Pro). Gezien de specifieke aard en de behoeften van Linux en macOS, onze lijst is niet bedoeld voor machines met deze besturingssystemen.

Prijs

Hoeveel u uitgeeft op een desktop in het algemeen bepaalt hoe krachtig een machine is, en wat het kan bereiken. Als alles wat je wilt doen, is surfen op het web, video streamen en je mail checken, je weg kan komen met het uitgeven van minder dan iemand die wil om video te bewerken of ontwikkelen van programma ‘ s.

Of je een casual bureaublad gebruiker, iemand die op zoek voor de ongelooflijk krachtige, of tussen hebben wij aanbevelingen voor u. Houd in gedachten, heb je om te geven of te betalen voor uw eigen monitor.

De Beste Desktop voor Onder de $500: ASUS CHROMEBOX 3-N019U Mini PC

Asus

Je zou verbaasd zijn door het opnemen van een Chromebox in deze lijst, maar je moet het niet worden. Google besteedt veel tijd aan het verbeteren van chrome os, en deze inspanningen laten zien. De ASUS CHROMEBOX 3-N019U Mini-PC is een perfect voorbeeld van.

Voor minder dan $500, krijgt u een machine met bevoegde genoeg specs om te surfen op het web, bekijk uw email, en streaming video van Netflix en Amazon Prime. Plus je krijgt toegang tot Android apps. Als u nog nooit een ChromeOS machine voor, het is eenvoudig en gemakkelijker te leren dan u denkt.

Als u het gebruik van de Google Chrome-browser, heeft u al een voordeel, omdat er veel overeenkomsten zijn tussen de twee. Wanneer u iets wilt, eenvoudig in gebruik, praktisch immuun voor virussen, en budget-vriendelijk, je jezelf moet stellen als een Chromebox is recht voor je.

Het Beste Onder De $500

ASUS CHROMEBOX 3-N019U Mini-PC met Intel Core i3, 4K UHD Graphics en Macht Over de Type C-Poort, Star Grijs

ChromeOS machines zijn grote kleine motoren dat kon. Dit zal gemakkelijk je via routinematige taken, zoals het controleren van e-mail en streaming video. En zul je minder uitgeven aan it.

Shop Nu

$459.00
Meer aanbiedingen

De Beste $500 Bureaublad: de Acer Aspire TC-885-UA92 Desktop

Acer

Voor een quick step-up, de Acer Aspire desktop past het wetsvoorstel. Met Acer, je pick-up Windows, USB-C, een i5-processor en een 12 GB RAM. Je krijgt ook een vrij omvangrijk solid-state schijf, 512 GB, dus je moet voldoende ruimte om bestanden op te slaan en snelheid op te starten.

U vindt er tal van USB-aansluitingen voor al uw randapparatuur, zoals de meegeleverde muis en toetsenbord, flash drives. Als een bonus, deze desktop heeft 802.11 WiFi-ac, Bluetooth-5. 0, – en USB-poorten aan de voorkant voor gemakkelijke verbindingen.

Beste $500 Pick –

Acer Aspire TC-885-UA92 Desktop, 9e Generatie Intel Core i5-9400, 12GB DDR4, 512-GB SSD, 8X DVD, 802.11 ac WiFi, USB 3.1 Type C, Windows-10 Home

De Acer Aspire desktop hits de goede punten aan deze lage prijs. U krijgt een voldoende krachtige CPU te houden met routinematige taken en een kleine hoeveelheid van gaming. En Wi-Fi en Bluetooth zijn opgenomen.

Shop Nu

Meer aanbiedingen

Het Beste van $600 op je Bureaublad: HP Pavilion Desktop Computer

HP

Als je iets nodig hebt krachtiger, de HP Pavilion is klaar om te bieden. Met een Intel i7 processor, het moet omgaan met de meeste dingen, buiten van grafisch intensieve games, met gemak. U krijgt 12 GB RAM-geheugen, USB-C, poorten aan de voorkant, en een enorme capaciteit van 1 tb traditionele harde schijf voor veel opbergruimte.

HP beschikt over geïntegreerde Wi-Fi en Bluetooth, zodat je kunt krijgen tot het internet zonder kabels en gemakkelijk sync-apparaten, zoals Bluetooth muizen, toetsenborden, hoofdtelefoons.

Beste $600 Pick –

De HP Pavilion Desktop Computer, Intel Core i7-8700, 12GB RAM, 1 tb Harde Schijf, Windows 10 (590-p0070, Zilver)

Met een i7-processor en een 12 GB RAM, deze desktop moet omgaan met de meeste dingen die je gooit in. U krijgt ook een USB-C, front-facing-poorten en een 1 TB harde schijf.

Shop Nu

$659.99
Meer aanbiedingen

De Beste $700 Desktop: CYBERPOWERPC Xtreme Gamer VR Gaming PC

Cyber PowerPC

Wanneer u klaar bent om te gaan baden in gaming en video bewerking, de Cyber PowerPC heeft u gedekt. Hoewel je een stap terug naar een intel i5-processor, krijgt u een NVIDIA GeForce GTX 1660 6 GB grafische kaart.

Tussen die grafische kaart, 8 GB RAM, en een hybride schijf (240 GB SSD en 1E HDD), Cyber PowerPC noemt dit een VR-klaar systeem. Bij het overwegen van de uitgedost Led ‘ s, het ziet er zeker de deel.

Beste $700 Pick –

CYBERPOWERPC Xtreme Gamer VR Gaming PC, Intel Core i5-9400F 2.9 GHz, NVIDIA GeForce GTX 1660 6 GB, 8 GB DDR4, 240GB SSD van 1 tb HDD, WiFi Ready & Win 10 Home (GXiVR8060A8, Zwart)

Op $700 kunt u beginnen met het experimenteren met VR. De CyberPower PC heeft genoeg kracht om spel of het ontwikkelen en bevat een muis en toetsenbord.

Shop Nu

$749.99
Meer aanbiedingen

De beste $1000 Desktop: iBUYPOWER Gaming PC Computer Desktop Trace2 9250

iBuyPower

Voor het bureaublad dat zet alles in deze lijst te schande worden, draai naar iBUYPOWER de Trace2 9250. Hoewel niet goedkoop door een stuk van het woord, krijgt u een zeer krachtige i7 processor, een even krachtige NVIDIA GeForce GTX grafische kaart, 16 GB ram, en een 240GB SSD 1TB HDD hybride harde schijf.

Terwijl de Cyber PowerPC deed voldoen aan de drempelwaarde voor een gaming computer, deze desktop waait het weg. Het heeft genoeg kracht om te doen bijna alles wat je wilt doen.

Beste $1000 Te Halen

iBUYPOWER Gaming PC Computer Desktop Trace2 9250 (Intel Core i7-9700F 3.0 GHz, NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6 GB, 16 GB DDR4, 240GB SSD van 1 tb HDD, WiFi & Win 10 Home) Zwart

Voor de desktop, die alles doet, pick iBUYPOWER de Trace2 9250. Het heeft een i7-processor, 16 GB ram-geheugen, een krachtige videokaart en een grote harde schijf. Dit is echt VR klaar.

Shop Nu

$999.99
Meer aanbiedingen