De Bästa Papper Dokumentförstörare för Hemmet eller Kontoret

0
77
Fellowes

Du skulle bli förvånad hur många människor går igenom andras sopor för att hitta något. Om du tar emot en stor del av känsliga dokument, du har nog övervägt att köpa en dokumentförstöraren.

Vad Gör en Bra Dokumentförstöraren?

Innan du bestämmer dig som shredder för att köpa, bör du fundera på vad du letar efter i en dokumentförstöraren:

  • Typ av skärning: Paper cut dokumentförstörare på olika sätt för olika nivåer av säkerhet. Straight-cut är den minst säkra, och även om det är fruktansvärt tidskrävande, någon kunde bit dokumentet tillbaka tillsammans. Cross-cut maskiner också skär horisontellt för att göra det ännu svårare att sätta en handling tillsammans igen, och micro-cut gör det omöjligt.
  • Typ av material: förutom alla typer av papper, många av dessa maskiner kan strimla andra material, inklusive klammer, gem, kreditkort, Cd-skivor och Dvd-skivor.
  • Buller: Dessa maskiner kan vara ganska högt. Om du jobbar sent en hel del och vill inte väcka upp hela huset, kanske du vill överväga en tystare modell.
  • Volym: En av de viktigaste försäljningsargumenten för en dokumentförstörare är dess last kapacitet. Mer pappersark du kan skära sönder på en gång, desto bättre. Detta kan spara dig massor av tid, speciellt eftersom shredder run gånger inte är oftast mycket lång.
  • Körtid: Kompostkvarnar brukar köra ett par minuter kontinuerligt innan de behöver en lång cooldown—vanligtvis omkring en halvtimme. Du vill se till att din shredder körs tillräckligt länge för dig att få allt gjort.

Bäst för de Flesta Människor: AmazonBasics 12 Ark Cross-Cut

AmazonBasics

Om du har pinsamma familjebilder och Dvd-skivor som du vill radera, den AmazonBasics 12 Ark Cross-Cut Shredder kommer att se till att ingen någonsin ser dem bad-tid baby bilder. Denna maskin—liksom resten på denna lista—nedskärningar papper, kreditkort och Cd-skivor, så oavsett vad du behöver för att bli av med detta shredder har du omfattas.

Det går fem minuter, vilket borde vara mer än tillräckligt med tid att få igenom din bunt handlingar. Du kan också ladda den med upp till 12 ark i en tid innan den fastnat. Detta shredder blir alla som dina känsliga dokument till oläsliga massa.

Det Bästa för de Flesta Människor

AmazonBasics 12 Ark Cross-Cut Papper/CD – / Kreditkort Shredder

Den AmazonBasics 12 Ark Cross-Cut Shredder kan du strimla alla dina privata dokument snabbt.

Handla Nu

$55.49
Fler erbjudanden

Budget Val: AmazonBasics 8 Ark Strip-Cut

AmazonBasics

Inte alla behöver för att strimla dokument på dagligen, så att en mer grundläggande shredder modell borde göra susen. Den AmazonBasics 8 Ark Strip-Cut shredder är en stor budget plocka som ger dig den mest grundläggande av strimlor av upp till åtta sidor på en gång. Det körs i två minuter, och även om det inte kan driva igenom en stor bunt papper utan att det tar lite tid att kyla ner, det får jobbet gjort. Om du bara strimla enstaka bill, denna maskin ska fungera alldeles utmärkt.

Den Budget Val

AmazonBasics 8 Ark Strip-Cut Papper, CD-och Kreditkort Home Office Dokumentförstörare

Om du behöver kassera dina konfidentiella dokument på ett säkert sätt och med en budget, AmazonBasics 8 Ark Strip-Cut Shredder är ett bra val.

Handla Nu

$29.47
Fler erbjudanden

Premium Plocka: AmazonBasics 12 Ark Med Hög Säkerhet

AmazonBasics

Den AmazonBasics 12 Ark med Hög Säkerhet Snitt kommer att förstöra dina dokument. Denna sak kommer att skiva allt in i minsta av flingor (5/32 av 15/32 tum). Om du är orolig för säkerheten, shredder skulle göra även den största av pussel fans ge upp hoppet om att någonsin sätta dessa ark tillbaka tillsammans.

Det körs kontinuerligt under åtta minuter och har en tolv-ark ladda, vilket gör att du kan strimla en hög volym av handlingar utan att vänta på cooldowns. Denna maskin är otroligt snabb och kommer att förvandla dina papper i ett moln av konfetti innan du vet det.

Premien Plocka

AmazonBasics 12 Ark med Hög Säkerhet Micro-Klippa Papper, CD-och Kreditkort Home Office Dokumentförstörare med Utdragbar Korg

Den AmazonBasics 12 Ark med Hög Säkerhet Cut shredder kommer att minska något i indiscernible, små bitar. Om du har massor av känsliga dokument, detta shredder kommer att ge dig sinnesfrid.

Handla Nu

$99.99
Fler erbjudanden

Bästa Utan en Papperskorg: Aurora AU800SD

Aurora

Konventionella dokumentförstörare ta upp en massa utrymme. De är i huvudsak som en andra papperskorgen på ditt kontor. Om du har begränsat utrymme, Aurora AU800SD är en underbar over-the-papperskorg shredder som kan lätt stoppas undan när du inte använder den. Bara ställa denna shredder på toppen av din vanliga papperskorg och börja mata papper, Cd-skivor, eller kreditkort. Det har en kontinuerlig körning på två minuter, och du kan ladda åtta lakan på en gång. Det är en av de långsammare enheterna på listan, men det kommer fortfarande göra det oerhört svårt för din stalker för att läsa din e-post.

De Bästa Over-the-Bin Shredder

Aurora AU800SD Professionell Strip Cut Paper Shredder – /CD – / Kreditkort Shredder utan Wastebaske

Om du inte har utrymme för en annan papperskorg, Aurora AU800SD kommer att passa över det du har och passar lätt in i en låda när det inte används.

Handla Nu

$29.49
Fler erbjudanden

Best Hög Volym Shredder: AmazonBasics 24-Ark Cross-Cut

AmazonBasics

Det är ingen hemlighet papper dokumentförstörare är ganska långsam. Du kan bara rensa så många blad på en gång, och du måste vänta för lång cooldown perioder. Det kan göra processen mycket tråkiga. Den AmazonBasic 24-Ark Cross-Cut paper shredder, men effektiviserar processen och eliminerar alla irriterande aspekter av fragmentering. Om du inte har en helt monstruösa bunt handlingar, 25 minuters körning, och 24-ark ladda är nog att du aldrig ska behöva vänta på att maskinen svalna.

Det Bästa Med Hög Volym Shredder

AmazonBasics 24-Ark Cross-Cut Papper, CD-och Kreditkort Home Office Dokumentförstörare med Utdragbar Korg

Den AmazonBasics 24-Ark Cross-Cut Shredder kan du strimla hundratals dokument utan lång cooldown perioder.

Handla Nu

$164.99
Fler erbjudanden