De 5 Beste Full-Size Zaklampen te Verbannen van de Duisternis

0
123
Noch Gal/Shutterstock

Bent u op zoek naar fleuren uw nachten, of zelfs de donkere delen van uw dag? Je kan het slechter doen dan één van deze vijf full-size zaklampen.

Of u kunt de voortgang in de duisternis als een staartloze barbijnse grot newt of angst die het graag…een paard(?), je hebt een zaklamp. Menselijke ogen niet zo goed werken in de nacht, ondanks persoonlijke voorkeur.

Voordat we een licht schijnen (sorry) op deze avond-oplichters, ik heb het nodig om in aanmerking te komen wat ik bedoel met “full-size” zaklampen. In principe full-size iets is dat niet een sleutelhanger zaklamp, van de een op uw telefoon, of iets anders dat is echt klein. Mijn vuistregel is als je het met je handen en niet met je vingers, komt in aanmerking voor deze lijst.

Ik heb ook een soft spot voor groot-stick zaklampen kan je spullen met (alleen in geval 30 tot 50 wilde zwijnen komen bij ya), dus die zal het zwaar hebben.

Beste Algemeen: Streamlight ProTac HL4

Amazon

Zoals u kunt lezen van zijn naam, dit is een zaklamp professioneel, tactisch flashlighters gebruiken wanneer ze het nodig hebben zaklampen. Als je na een pittige w / van een zaklamp die is helderder dan een klassieke Maglite, dit zullen doen. De LED-lichtbron kan schitteren op maximaal 2200 lumen, zodat de ProTac HL4 is zeer helder zelfs meer dan twee keer zo helder als sommige van de full-size Maglites.

Het is ook instelbaar, zodat u kunt dim dingen tot een meer redelijke (en batterij-vriendelijk) helderheid. Of, als je wilt om iemand ziek is, is er een stroboscoop optie om u te helpen desoriënteren hen.

Gewoon niet laten vallen in het water! Grapje—wastafel één meter diep voor maximaal 30 minuten duren als u dat wilt. En het is een “dual fuel” – systeem, zodat u kunt gebruik maken van vier lithium batterijen of twee oplaadbare batterijen.

Dit alles is verpakt in een rubberen hoes, waardoor het zowel comfortabel om vast te houden en in staat zijn om te stoppen met criminaliteit of veroorzaken, maar doen dat niet). In andere woorden, kan je spullen mee.

Beste Algemeen

Streamlight 88060 Pro-Tac HL 4 van 2200 Lumen Professional Tactische Zaklamp met High/Low/Strobe Dual Fuel gebruik 4x CR123A of 2 x Oplaadbare Li-iON Batterijen – 2200 Lumen

De ProTac HL4 is licht, oplaadbare, gebruik maakt van een LED-lichtbron is met rubber voor grip, en kan je dingen met hem.

Shop Nu

$81.34
Meer aanbiedingen

Beste Budget: Outlite A100

Amazon

Het is ongeveer de grootte van een smartphone, maar ik ben nog steeds aanroepen van de Outlite A100 een “full-size” zaklamp. Immers, bij 6.22 inches, het is te groot voor een sleutelhanger. Het heeft ook een geschulpte montagekader aan de voorkant, bedoeld voor opvallende dingen (mensen, vermoedelijk).

Deze kleine man de LED-bron geeft full-size licht op 600 lumen. U kunt het licht van de hele achtertuin. U kunt ook de uitbreiding van de telescopische lichaam te maken met een verstelbare schijnwerper perfect voor bouncing off coyote app lucida (de reflectoren in het griezelige dier ogen die ze ziet eruit als duivels in flash foto ‘ s).

Het is ook zo goedkoop, u zult waarschijnlijk meer aan de batterijen voor het—behalve het moet alleen drie AAAs.

Beste Budget

Outlite A100 Draagbare 600 Lumen Handheld LED Zaklamp met Instelbare Focus en 5 Licht Modi, Outdoor waterbestendig Zaklampen Hoge Lumen, Tactische Zaklamp voor op de Camping Wandel-Hulpdiensten

De Outlite A100 is een echte A-1(00) zaklamp voor de prijs. Het is niet groot, maar kan punch buiten zijn gewicht klasse met een krachtige LED lichtbron.

Shop Nu

$9.99
Meer aanbiedingen

Beste Premium: Streamlight 74751 Strion

Amazon

Ik weet hoe dat eruit ziet, en ik beloof u Streamlight niet betalen mij. Ze maken een aantal populaire, goed ontvangen zaklampen.

Deze één—de Streamlight Strion—is geen onbekende in de “best-of” lijsten. Ook is niet goedkoop, dat is gedeeltelijk de reden waarom het is onze beste premium vermelding hier (en elders). Afgezien van dat, het is gewoon een solide, oplaadbare, schokbestendig, 615-lumen LED zaklamp met C4 LED-technologie, een aluminium behuizing en een pocket clip.

Dit is in principe Streamlight nemen op de Outlite A100, als beide zijn compact, relatief klein (ongeveer 6 centimeter) zaklampen die pack veel licht. Natuurlijk, de Outlite is goedkoop, en de Strion is het niet. Maar de leden van de rechtshandhavers lijken te denken dat het Strion is compact en duurzaam te zijn lichaam, de helderheid en de beam control betrouwbaarheid en de moeite waard de prijs.

Beste Premium

Streamlight 74751 Strion LED Hoge lm Professionele Oplaadbare Staaflamp met 120V AC/12V Dc-Lader & 1 Lader Houder – 615 Lumen

De Strion is een solide keuze voor professionals die behoefte hebben aan een heldere, duurzame, bestuurbare beam in een relatief compact pakket.

Shop Nu

$118.14
Meer aanbiedingen

De helderste: IMALENT MS18

Amazon

Ik ga goed uit te komen en zeggen: de IMALENT MS18 is te veel zaklamp voor je, kleine man/vrouw/voornaamwoord. Misschien zou je meer comfortabel met de Outlite A100 hierboven vermeld.

Honderd duizend lumen is meer dan je nodig hebt. Nou, wacht—ik mag niet zeggen dat je zou kunnen hebben bijzondere noden. Bent u op zoek naar overlevenden van de schipbreuk van een helikopter die niet in de schijnwerpers staan? Oke dan, de IMALENT is een prima keuze voor, en het kan levens redden.

Maar wat je ook doet, vergeet niet de punt omhoog. Je zou crash van een vliegtuig. Maar, belangrijker nog, de mensheid is nog niet voldoende geëvolueerd om te maken het eerste contact met een levende, buitenaardse wezens. We hebben meer tijd nodig in de hopper te stoppen met het doen van alle slechte dingen, dus laat je niet gebruik maken van de IMALENT MS18 en laat de rest van de Melkweg te weten waar we zijn gewoon nog niet.

De IMALENT MS18 heeft een aluminium behuizing en is ook oplaadbaar via kerncentrale. Dat is een grapje! Het heeft een lader, maar mijn punt is dit licht is waanzinnig krachtig.

Ook is het erg duur, en dat is goed. Zeer weinig mensen toegang moeten hebben tot deze zaklamp.

Helderste

IMALENT MS18 Zaklamp Van 100.000 Lumen, 18pcs Cree XHP70 2e Led ‘ s,Long Throw Up-to-1350 meter, met OLED-Display en een Ingebouwde Koeling Tools

De IMALENT MS18 niet helderder dan de zon, maar het is waarschijnlijk het slimste wat je kunt houden in uw handen.

Shop Nu

$669.95
Meer aanbiedingen

Beste UV Zaklamp: Nitecore Kameleon CU6

Amazon

Zoals ik al eerder vermeld, een aantal zaklampen, zoals de Streamlight ProTac HL4, kan u helpen te stoppen met criminaliteit. Je zou kunnen gebruik maken van anderen, zoals de IMALENT MS18, te verleiden een nacht-strafrecht in het denken van het is overdag, en dus tijd om te schutbord uit om zijn misdaad gat.

Terwijl de Nitecore Kameleon CU6 waarschijnlijk zal je niet helpen met het voorkomen van een misdrijf, kan het helpen bij het oplossen van één. Op 440 lumen, het is niet de helderste zaklamp op deze lijst (ik denk dat ik mezelf duidelijk te zijn over hoe helder de IMALENT is). Integendeel, het is een ultraviolet (UV) – zaklamp, ontwikkeld voor politie-onderzoeken en-opsporing, controle-Id ‘ s, en de jacht.

De ironie is, terwijl de andere lampjes op deze lijst bieden gemoedsrust door het wegnemen van de duisternis, de Nitecore Kameleon waarschijnlijk maakt je minder comfortabel. Bijvoorbeeld, ik zou het niet gebruiken in een hotel kamer als je wilt slapen—sommige dingen beter kunnen zien. Tenzij u werkt in de scène van de misdaad forensisch onderzoek en worden betaald om te weten welke dingen hebben mensen vloeistoffen op hen, hoef je waarschijnlijk niet de CU6.

De schakelaars aan de zijkant controle op de uitvoer van kleuren, waaronder wit, rood, groen en blauwe Led ‘ s. Het rood, in het bijzonder, kan het handig zijn als je nodig hebt om iets te lezen (zoals een kaart) in een donkere plek (zoals de bossen), zonder volledig te ruïneren uw visie van de nacht.

Beste UV

Nitecore CU6 Kameleon-Serie Primaire UV Zaklamp (Dual-Modus, 440-Lumen)

De Nitecore CU6 Kameleon is speciaal bedoeld voor zaken als jagen en het strafrechtelijk onderzoek (wat is eigenlijk net mensen-de jacht). Als je wilt weten waar bruto dingen zijn (en nog zijn), het kopen.

Shop Nu

$95.00
Meer aanbiedingen