Bulbrite s Solana Edison Is een Unieke Slimme Lamp die U nog Nooit hebt Gehoord Van

0
110
Andrew Heinzman

Bulbrite catalogus van Solana slimme lampen bevat een golden nugget—de Edison smart-lamp. Terwijl Bulbrite is niet goed bekend in de smarthome wereld (nog) niet, ik denk dat deze lamp is een grote hub-kleiner (en goedkoper) alternatief voor Philips’ nieuwe Edison-stijl slimme bollen.

De Bulbrite Solana Edison lamp, zoals u kunt zien, een filament-stijl slimme lamp wordt aangedreven door Led ‘ s. Het produceert 600 lumen aan licht met slechts 5 watt vermogen, past op alle standaard E26 licht voeten, en heeft een 13.7 jaar levensduur (een vreemd specifiek nummer, ik weet het). En zoals de meeste smart-lampen op de markt van vandaag, Bulbrite de Solana-lampen werken zonder een hub.

Deze lamp voelt verschilt van elke andere smart-lamp heb ik gewerkt heb. Voor een, het is gemaakt van glas, dat is zeldzaam voor slimme bollen. Het is ook behoorlijk licht voor een slimme lamp, en het kan verrassend helder, waarschijnlijk omdat de LED “filamenten” niet diffuus door een soort van plastic.

Deze eigenaardigheden maken de Bulbrite Edison een perfecte kandidaat voor disciplinarian lampen, kroonluchters, of een andere inrichting die van nature verspreidt licht (ervan uitgaande dat ze je leuk spelen met de Edison is de langwerpige vorm). In feite, ik ben bereid om te wedden dit is de enige slimme lamp op de markt die niet kleverig is in een ouderwetse of een romantische lichtpunt (hoewel de Philips Hue Edison slimme bollen er waarschijnlijk ook goed).

Andrew Heinzman

Wanneer de lamp wordt op een warme instellingen, de oranje LED strips feller. Op koele instellingen, de blauwe LED-strips feller. Dit is de standaard praktijk voor LED-lampen. Maar deze kracht kan ook zijn zwakke punten. Elke “filament” van de Edison is gewoon een string van oranje of blauwe Led ‘ s. Deze mix van oranje en blauw creëert een “natuurlijke” wit en biedt u de optie voor het wijzigen van de temperatuur van de kleur. (Een LED kan stralen slechts één golflengte van het licht in een tijd, dus dit is gebruikelijk.)

Dus wanneer u de Edison in een blootgestelde inrichting, zoals een plafond fan of een Hollywood-ingerichte badkamer ijdelheid, het werpt ongelijke licks van blauw en oranje licht. Uw gevoel ten opzichte van deze verschijnselen is een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar ik ben bereid om te veronderstellen dat de meeste mensen liever iets meer uniform. (Zeker, je zou kunnen doen is alle oranje of blauwe, maar de kleuren zijn vrij intens.)

De App Is Verrassend Goed

Mijn ervaring met hub-minder slimme lampen is dat ze niet moeilijk in te stellen, het proces is een beetje vervelend. LIFX en Wyze merk smart bollen, bijvoorbeeld, moeten worden aangesloten op uw telefoon met één tegelijk.

Dus ik nam aan dat de Bulbrite Edison setup zou een even tijdrovend proces, of dat de Bulbrite app volledig zou zuigen (in de wereld van de smarthomes, Bulbrite is nog steeds een no-name brand).

Maar hey, ik was helemaal mis. De Bulbrite app (iOS, Android) is een zeer gebruiksvriendelijk—ik zou zeggen het is beter dan een van de andere hub-minder slim bol van apps die ik heb gebruikt (dat is vreemd, gezien het feit dat Bulbrite is lang niet zo populair als zijn smarthome concurrenten).

De Bulbrite app “temperatuur” instellingen van de pagina, de startpagina en de plannen van het menu. Andrew Heinzman

Het grote ding dat ik leuk vind aan deze app is dat het toegestaan voor mij om te verbinden twee Bulbrite Solana bollen in één keer. Op zijn eigen, dat is fantastisch. Ook ik heb geen problemen met het integreren van de Bulbrite app naar Google-Assistent en Amazon Alexa, en ze werken ook met gesproken commando ‘ s en verlichting groepen (ook met niet-overeenkomende slimme bollen).

Het aanpassen van de helderheid en de kleurtemperatuur van de app is eenvoudig, en hoewel ik niet te veel voor het gebruik van de in-app scènes en schema ‘ s, ze zijn ook erg makkelijk in te stellen. Ik waardeer ook dat de Edison lamp langzaam de overgang naar een optimale helderheid bij gebruik in “Wake Up” – modus (zoals een natuurlijke wekker).

Het is een Goed Alternatief voor de Philips Hue Edison Slimme Bollen

Philips heeft onlangs aangekondigd haar eigen lijn van filament-stijl slimme lampen, dat roept een behoorlijk grote vraag. Waarom zou u kopen een Edison slimme lamp van Bulbrite bij Philips Hue, een veel meer populaire smarthome platform heeft zijn eigen Edison slimme bollen?

Nou, er zijn een paar grote verschillen tussen deze lampen. Voor een, de Bulbrite Edison bollen werken zonder een hub, die bespaart u ongeveer $40 uit de poort (tenzij je toevallig een Tint hub). Terwijl Philips Hue-lampen kan technisch werk zonder een hub via Bluetooth, is de ervaring is zeer beperkt. (U kunt alleen gebruik maken van 10 bollen per keer, en je hebt geen controle over de bollen van ver weg.)

Er is ook de kwestie van de lamp prijs. Philips’ Edison-stijl slimme lamp kost € 28, € 9 duurder dan de Bulbrite Edison-lampen.

Tenzij je op de esthetiek van de Philips Hue Edison bollen (die curly “filamenten”), of u reeds in het bezit van een ton van de Hue-lampen, Bulbrite de Edison slimme lampen zijn een serieus alternatief. Ze zijn goedkoper dan de Philips Hue-lampen, ze zijn super makkelijk in te stellen, en ze kijken heel dang goed.

Nogmaals, de Bulbrite Solana Edison is een volstrekt uniek product. En in tegenstelling tot sommige “unieke” smarthome producten, de Bulbrite Edison eigenlijk werkt echt goed. Plus, het ziet er geweldig uit, kan het worden gebruikt waar andere slimme bollen zou kijken kleverig, en het komt met een gebruiksvriendelijke app.

Terwijl ik normaal niet zou suggereren dat de Edison smart-lamp voor de blootgestelde inrichtingen (als je de strepen van blauw en oranje licht creëert, go for it), ik denk dat dit de beste smart-lamp optie voor het ophangen van inrichtingen, kroonluchters en antieke verlichting.