Buiten PB&J: 10 Gemakkelijke en Leuke School Lunch Ideeën

0
111
Monkey Business Images/Shutterstock

We begrijpen het belang van het verstrekken van uw kiddos gezonde voeding, maar ook wij weten dat u geen tijd hebt om te snijden dierlijke gezichten van uw kind fruit. Hier zijn 10 eenvoudige school lunch ideeën om te beginnen met het proberen van deze week!

Het is Die Tijd van het Jaar Weer

Het is officieel dat de tijd van het jaar weer. De School is in sessie en drukke dagen mix in het drukke nachten, en uiteindelijk, de zon is op, en u bent op het weer. Krijgen de kinderen gekleed, het ontbijt op de tafel, we laden de tassen, en natuurlijk, niet te vergeten, de school lunches. De chaos eindigt nooit!

RELATEDGetting de Kinderen de Deur Uit Te Belastend? U Moet een Ochtend Routine

Misschien kunnen we u helpen met enkele eenvoudige lunches die je kunt stroomlijnen recht in je ochtend routine. We verzamelden een lijst van 10 snelle lunch-opties kunt u de avond van te voren. Die lunch dozen verpakt, zodat alles wat je hoeft te doen is misschien een snelle magnetron nuke in de ochtend en vervolgens grijpen en gaan. Hier is wat we voor u.

Mini Fruit Pannenkoeken met ahornsiroop

Wat fantastisch is, is dat je kan maken deze weken van te voren en vries ze in tot u klaar bent om ze te gebruiken. Koop uw favoriete pannenkoek mix gemaakt met volkoren granen en het voorbereiden van een partij beslag. Als u op zoek bent naar een voedings-stimuleren dat de kinderen die niet eens in de gaten, we kunnen niet raden Kodiak Cake batter mix genoeg—het pannenkoeken-en wafel mix begint met 14g eiwit per portie en verhoogt de up-to-21g als u dit mengt met melk in plaats van water en voeg een ei.

Hoog Eiwit Pannenkoeken

Kodiak Taarten Eiwit Pannenkoek Macht Gebak, Flapjack & Wafel Bakken Mix, Karnemelk, 20 oz (pak van 3)

Kinderen zijn dol op pannenkoeken en wafels, en u zult merken dat je stiekem wat extra proteïne in hun voeding.

Shop Nu

$13.43
Meer aanbiedingen

Giet genoeg beslag te maken mini pannenkoeken die gegeten kan worden met handen en gemakkelijk gedoopt in een kant van maple syrup. Niet vergeten toe te voegen aardbeien, bosbessen, of een paar plakken van bananen. Uw kinderen zullen genieten van deze smakelijke traktatie.

Kaas Quesadillas met een Kant van de Salsa

Emilee Unterkoefler

Kaas quesadillas zijn onder een van de meest moeiteloze lunches kunt u voor uw kleintjes. Zet uw fornuis op middelhoog vuur, en een acht-inch bloem tortilla op een warme koekenpan. Voeg kaas tortilla, en verwarm tot de kaas begint te smelten.

Vouw de tortilla in de helft. Zodra het bruin aan beide zijden, een pizza cutter is om te snijden in stroken en bieden een kant van de salsa of guacamole, afhankelijk van uw kind voorkeur. U kunt deze de avond ervoor, en ze smaken heerlijk koud.

Deli Vlees Roll-Ups met Tarwe Crackers

Kinderen zijn dol op deli roll-ups en afhankelijk van de vraag of ze liever kalkoen of ham zal bepalen wat uw roll-up bestaat uit. Rol de vleeswaren en de kaas en snijd in hapklare stukken. Serveer dit met het hele graan of tarwe crackers, en je hebt jezelf een zelfgemaakte en gezondere versie van een Lunchable—minus de opmaak en de schrikbarend hoge natriumgehalte.

Rotini met Rode Saus

Als uw kinderen zijn dol op pasta met saus, waarom dan niet pak het voor de lunch? Als dat is wat je maakt voor het diner, een avond, een beetje aan de kant en verwarm de ochtend na. Plaats het in een thermoskan, en het blijft warm genoeg is voor je kleintje om te eten tijdens de lunch.

Gegrilde Kaas Hapjes

Emilee Unterkoefler

Een paar gegrilde kaas sandwiches voor de kinderen, en snijd ze in reepjes zodra ze afgekoeld genoeg zijn. Verpakken deze in een Tupperware bakje met een zijde van ketchup om in te dippen.

Voor oudere kinderen of meer avontuurlijke diners, u kunt experimenteren met verschillende soorten brood en kaas voor een grote verscheidenheid van smaken.

Groenten met Ranch of Hummus

Wie zei dat een goede lunch had een sandwich met een zak chips? Als je hebt wortelen, selderij en komkommer op de hand, maak een verse schotel en serveer het met hummus of een kant van de ranch. Dit is niet alleen super gezond, maar met veel fruit en andere snacks te gaan, uw kleine in de buik van vol en blij.

Een Kleurrijke Fruit Salade of Yoghurt Parfait

Geeft u uw kind een groot en prachtig fruit salade voor de lunch is super voedzaam en oh zo lekker. Vul een Tupperware bakje met druiven, plakjes banaan, gemengde bessen, en zelfs watermeloen als het in het seizoen en tegen een redelijke prijs. Als uw zoon of dochter houdt ook van yoghurt, voeg een container met hun favoriete smaak en een beetje muesli aan de zijkant. Fruit parfaits zijn de beste.

Mac ‘ N Cheese in een Thermos

We weten allemaal Macaroni en kaas is een grote favoriet voor kinderen, dus waarom niet pak dat voor een lunch. Als dat is wat je bent koken voor het diner, voer dan de warming-up en pak de restjes in een thermos, de volgende dag. Zelfs de leraren zou jaloers van.

Volkoren Engelse Muffin Pizza

Emilee Unterkoefler

Engelse muffin pizza ‘ s zijn super makkelijk in elkaar te zetten. Gewoon knippen open een paar engelse muffins en plaats ze op een bakplaat, dan het verspreiden van een stukje pizza saus op en bestrooi ze met kaas.

Pop ze in de oven aan 375 graden voor ongeveer 10 minuten, en je hebt jezelf een eenvoudige, maar heerlijke school lunch. Zolang uw kind vindt het niet erg dat eten ze het een beetje koud, je bent golden.

Mini volkoren Bagel met roomkaas

De volgende keer dat je bij de supermarkt, pak een gezonde bagels, en uw zoon of dochter ‘ s favoriete roomkaas. Of dat de aardbei, veggie, of gewoon, klap op de onderste helft en leg de bovenkant van je bagel. Wrap it up en gaan, zullen uw kinderen goed om te gaan.

Broodjes zijn een oude stand-by voor een goede reden, maar een beetje afwisseling is leuk. Met deze eenvoudige recepten bij de hand, je zult in staat zijn om spice up van uw kind lunches met een minimale inspanning.