Beste Verktøy Til Å Forbedre Instagram Brukeropplevelse

0
67

Instagram er fort bli nummer én sosiale medier reisemål (selv om det var Facebook, noe som er ironisk siden Facebook eier Instagram!). Men en ting som er en real nedtur for Instagram er hvordan uvennlig noen aspekter av brukeropplevelsen er for folk.

Hva mener jeg? Vel se for eksempel på hvordan plattformen er bare bygget for bilder som skal lastes opp via din smarttelefon. Så langt, du kan ikke laste opp via Instagram.com nettstedet. Så er det dumme regelen at du kan kun ha en lenke – og det er i bio. Så er det vanskeligheter med å få linjeskift i din tekst….

Som vanlig på internett, når det er et problem på en plattform, en tredjeparts utvikler skritt i å redde dagen. Instagram er ikke annerledes.

Buffer

Husker hvordan jeg nettopp sa at du ikke kan laste opp bilder direkte på Instagram nettside? Vel, en måte å omgå dette på er å bruke en tredjeparts nettsted for å laste opp bilder via datamaskinen. Det beste er Buffer.

Etter at du har registrert deg for en konto, og utpeke dine innlegg ganger, deretter kan du åpne opp ny status update-boksen for Instagram. Last opp ditt bilde, legg til en bildetekst, hashtags, og en plassering, må du enten trykke “legg til i kø” eller “legg til nå”.

Hvis det er noe som du laster opp, ikke møtes med Instagram API, så vil du bli bedt om å logge deg på Instagram app til smarttelefon for å fullføre laste opp. Dette ofte skjer med bilder som ikke er riktig mål, så vel som å laste opp mer enn ett bilde på samme tid.

Men forutsatt at du har riktige dimensjoner, og du laster opp ett bilde om gangen, Buffer gjør det absurd enkelt å laste opp til Instagram fra datamaskinen.

Vis Hensikt

Hashtags kan ringe eller bryte en Instagram post og forsiktig bruk av dem kan lande deg på “Utforsk” – side som er rent gull fra en eksponering synspunkt. Men en av de virkelig slitsomt ting om stadig oppdaterer Instagram er å finne ut hva hashtags til å bruke. Så mye at folk ofte rush dette trinn i prosessen.

For å gjøre det enklere for stasjonære pc-brukere (som bruker en plattform som Buffer), kan du bruke en fantastisk hashtag nettsted som heter Vise Formål. Dette er et nettsted der du skriver inn en hashtag i søk-boksen og deretter på nettstedet ditt genererer automatisk lignende hashtags basert på hva Instagram forteller det. Du kan deretter kopiere og lime inn fra listen Vis Hensikt å Buffer-boksen.

Åpenbart, som maskin-generert, du kommer til å ende opp med noen falske positiver, så du må sjekke listen nøye. Når jeg ser for thriller bestill hashtags for eksempel, det ser “thriller”, og genererer Michael Jackson hashtags for meg. Men du kan enkelt luke dem ut.

TagsDock & Hashtag-Tasten (iOS og Android)

Det er et par av god smarttelefon-ekvivalenter for Visning Formål. Gratis-versjonene er begrenset, men hvis du gjør mye av Instagram innlegg, og bruke et par dollar for å låse opp pro-funksjoner er vel verdt det.

TagsDock er et sett av kategorier og når du trykker på en kategori, ulike foreslått hashtags komme opp som deretter kan du trykke på for å skrive. Det er ikke så god som Vises Formål, men det er mye bedre enn manuelt å skrive ut hashtags over og over igjen.

Hashtag-Tasten er litt annerledes enn TagsDock i at du må manuelt skrive inn hashtags. Men det så sparer dem for deg for fremtidige innlegg i grupper som du må også sette opp (kjæledyr, bøker, etc.). Så neste gang du ønsker å bruke et bestemt sett av hashtags, trykker du bare på dem, og de vil automatisk bli satt inn for deg.

Canva

Instagram Historier blir alle rave-nå som du kan trykke på en bestemt bilde og/eller melding til brukere, har det festet til din profil for 24 timer, og da har de mulighet for å feste den til toppen av profilen din for alltid.

Gjøre ren enkle Historier er lett nok, men hva hvis du ønsker å skyve båten ut litt? Det er der Canva kommer inn. De ikke har faktiske Historier maler allerede gjort, så endre størrelsen på blankt lerret å 1920 piksler høyde av 1080 piksler bred, legge til bilder, så bruk noe som Buffer for å laste den opp til din Historier delen på din konto.

Instaspacer

En av de svært frustrerende ting om Instagram er dens tilsynelatende manglende evne til å sette i freaking linje-bryter. Så du ender opp med alt klemt sammen som en sardin-konvensjonen.

Instaspacer løser dette problemet ved å la deg skrive inn tekst i boksen. Du kan deretter klikk på “Konverter”, det går til Instagram-appen på mobilen, og du kan lime hva Instaspacer gir deg. Liksom, som inkluderer linje-bryter. Magi.

LinkTree

En ting som er virkelig mystiske om Instagram er deres vegring mot å tillate mer enn en aktiv kobling på noens profil. For et nettsted som ønsker netthandel merker å selge fra Instagram, deres “link” politikk er uforklarlig.

Uansett, samtidig som at politikk er fortsatt på plass, en tjeneste som LinkTree får rundt den begrensningen. Siden den eneste aktive koblingen kan være i bakgrunnen din, du ville plassere den LinkTree link der og på LinkTree side, du kan ha så mange koblinger som du ønsker til ulike andre områder, som for eksempel din personlige nettside, your andre sider i sosiale medier, nettbutikk, you name it.

Clipomatic

Til slutt, jeg må gi en stor shout-out til min nye favoritt-app, Clipomatic. Jeg lærte om det fra Kongresskvinnen Alexandria Ocasio-Cortez til alle mennesker. Hun bruker Clipomatic å sørge for at hennes døve bestanddeler kan “lytte” til hennes videoer.

Clipomatic tar en video som du gjør gjennom sin app og dens kunstig intelligens, deretter lytter til stemmen din og legger automatisk til undertekster på bunnen. Korrektheten nivået er ekstremt høyt, og med min dype Skotsk aksent, det fikk bare to små ting som er galt når jeg brukte det sist. Som, med tanke på min konstant språklig bryting kamper med Siri, er enestående.