Bästa Verktyg För Att Förbättra Instagram Användarupplevelse

0
103

Instagram är snabbt på att bli nummer ett i sociala medier destination (även överträffar Facebook, vilket är ironiskt eftersom Facebook äger Instagram!). Men en sak som är en riktig downer för Instagram är hur jobbig vissa aspekter av användarens upplevelse är för människor.

Vad menar jag? Väl titta till exempel på hur plattformen är endast byggd för att bilder ska laddas upp via din smartphone. Så långt, du kan inte ladda upp via Instagram.com hemsida. Då det är en dum regel att man bara kan ha en länk – och det är i din bio. Då är det svårt att få radbrytningar i din text….

Som vanligt på internet, när det är ett problem på en plattform, en tredje parts utvecklare steg i att spara dagen. Instagram är inte annorlunda.

Buffert

Kom ihåg hur jag sa bara att du inte kan ladda upp bilder direkt på Instagram hemsida? Tja, ett sätt runt det är att använda en webbplats från tredje part för att ladda upp dina bilder via din dator. Det bästa är en Buffert.

När du registrerar dig för ett konto, och att utse ditt inlägg gånger, du kan sedan öppna upp nya status uppdatering box för Instagram. Ladda upp din bild, lägga till en bildtext, hashtags och plats, då slår antingen “lägg till i kö” eller “lägg till nu”.

Om något du ladda inte träffa Instagram: s API, då du kommer att bli ombedd att logga in på Instagram smartphone-app för att slutföra uppladdningen. Detta ofta händer med bilder som inte är rätt dimensioner, liksom ladda upp mer än en bild på samma gång.

Men antar att du har rätt mått, och du laddar upp en bild på en tid, Buffert gör det löjligt lätt att överföra till Instagram från din dator.

Display Ändamål

Hashtags kan göra eller bryta ett Instagram inlägg och försiktig användning av dem kan landa du på “Utforska” sida som är rent guld från en exponering synvinkel. Men en av de riktigt lång saker om att ständigt uppdatera Instagram är att räkna ut vad hashtags att använda. Så mycket så att människor ofta rush detta steg av processen.

För att göra det lättare för stationära dator användare (som inte är med hjälp av en plattform som Buffert), kan du använda ett fantastiskt hashtag plats som kallas Display Ändamål. Detta är en webbplats där du anger en hashtag i sökrutan och sedan webbplatsen automatiskt genererar liknande hashtags baserat på vad Instagram berättar det. Sedan kan du kopiera och klistra in listan från Display Ändamål att Bufferten i rutan.

Självklart, är maskingenererad, du kommer till slut upp med några falska positiva, så du måste kolla listan noga. När jag ser den för thriller bok hashtags till exempel, den ser till “thriller” och genererar Michael Jackson hashtags för mig. Men du kan enkelt sålla ut det.

TagsDock & Hashtag-Tangenten (iOS och Android)

Det finns ett par bra smartphone medel för Visning Ändamål. Den fria versioner är begränsade, men om du inte gör en massa Instagram inlägg, att spendera ett par dollar för att låsa upp pro-funktioner är väl värt det.

TagsDock är en uppsättning av kategorier och när du klickar på en kategori, olika föreslog hashtags kommer upp som du kan knacka sedan på ange. Det är inte lika bra som Visa Syften, men det är mycket bättre än att manuellt skriva hashtags ut om och om igen.

Hashtag Nyckeln är något annorlunda än TagsDock i att du måste manuellt ange hashtags. Men sedan sparar dem för framtida publicering i grupper som du också måste ställa upp (husdjur, böcker, etc.). Så nästa gång du vill använda en viss uppsättning av hashtags, bara peka på dem och de kommer att infogas automatiskt för dig.

Canva

Instagram Berättelser blir alla rave nu som du kan trycka på en viss bild och/eller ett meddelande till din användare, har det knutits till din profil för 24 timmar, och sedan har möjlighet att fästa den på toppen av din profil för evigt.

Gör vanlig enkel Berättelser är enkel nog, men vad händer om du vill driva båten ut lite? Det är där Canva kommer in. Att de inte har faktiska Berättelser mallar som redan gjorts, så ändra storlek på den tomma duken till 1920 pixlar höjd x 1080 pixlar bred, lägg till dina bilder, därefter använda något som Buffert för att ladda upp den till din Berättelser avsnitt på ditt konto.

Instaspacer

En av de mycket frustrerande saker om Instagram är dess upplevd oförmåga att sätta i freaking line-raster. Så att du slutar upp med allt kläm ihop som en sardin konventionen.

Instaspacer fixar detta problem genom att låta dig skriva din beskrivning i rutan. Du klickar sedan på “Konvertera”, det går till Instagram-appen på din telefon, och du kan klistra in vad Instaspacer ger dig. På något sätt, som innehåller line-raster. Magi.

LinkTree

En sak som är riktigt underligt om Instagram är deras vägran att låta fler än en aktiv länk på någons profil. För en webbplats som vill ha e-handel märken för att sälja från Instagram, deras “en länk” politik är oförklarligt.

Hur som helst, medan den politiken är fortfarande på plats, en tjänst som LinkTree blir runt denna begränsning. Eftersom endast aktiv länk kan vara i din bio, skulle du placera LinkTree länk dit och på din LinkTree sidan, du kan ha så många länkar som du vill diverse andra webbplatser som din personliga webbplats, dina andra sociala medier sidor, online-shop, you name it.

Clipomatic

Slutligen måste jag ge en stor shout-out till min nya favorit-app, Clipomatic. Jag lärde mig om det Kongressledamoten från Alexandria Ocasio-Cortez av alla människor. Hon använder Clipomatic att se till att hennes döva väljare kan “lyssna” på hennes videos.

Clipomatic tar en video som du gör via sin app och dess artificiell intelligens då lyssnar till din röst och lägger automatiskt till undertexter i botten. Noggrannheten nivå är väldigt hög och med min djupa Skotsk accent, det blev bara två små saker som är fel när jag använde det senast. Som, med tanke på min ständiga språkliga brottning med Siri, är enastående.