Wat Is Google Jamboard (en Moet ik de Hardware om Het te Gebruiken)?

0
153

Jamboard door Google is een cloud-based kiosk bedoeld voor bedrijven in de vergaderzalen om samenwerking mogelijk te maken in vergaderingen. Ondanks een hardware aspect van het product, je hoeft niet per se de slimme weergave te gebruiken.

Wat Is Jamboard?

Google

Jamboard is een online interactieve whiteboard hulpprogramma dat is ontworpen voor cross-platform samenwerking is ontwikkeld door Google, als deel van de G-Suite. In eerste instantie uitgebracht in Mei 2017, Jamboard is Google ‘s toetreding tot het digitale schoolbord markt om te concurreren met Microsoft’ s Surface-Hub. Jamboard is gebouwd op een aangepaste versie van Android die volledig in harmonie is met de G Suite-services.

De 55-inch 4K-touchscreen ondersteunt 16 gelijktijdige aanraakpunten, Wi-Fi-connectiviteit, en het handschrift en de vorm herkenning. Het bevat ook een Volledige HD webcam, HDMI, USB-C en een micro-USB-ingangen en twee pennen. U kunt gebruik maken van de optionele rollen staan of op de berg Jamboard op de muur van de zaal.

Maak een Jam—wat Google noemt elke samenwerking sessie in enkele seconden, voeg tot 20 frames (pagina ‘ s) per uur, en delen met maximaal 50 medewerkers in een keer in real-time. Zoeken met Google, het invoegen van afbeeldingen van de Drive of webpagina ‘ s, het toevoegen van Notities en emojis, of gebruik de herkenning tool toe te voegen perfecte vormen om het Vastgelopen papier. Jamboard lijkt alles te doen. U kunt zelfs hosten van video, vergaderingen en presenteren van uw whiteboard aan de deelnemers.

Hoeveel Kost Jamboard Kosten?

Afhankelijk van waar u woont, de prijs voor een Jamboard regio verschilt per regio. In de VS kunt u de aankoop van de Jamboard (beschikbaar in Karmijn Rood, Kobalt Blauw en antraciet Grijs), twee pennen, een gum en een wall mount voor $4,999.

Samen met de vooraf aankoop van de hardware, betaalt u een extra bedrag van $600, – per jaar voor het beheer en de ondersteuning van de vergoedingen. Een meer volledige lijst van prijzen in de lokale valuta ‘ s, kijk op de prijzen pagina voor Jamboard.

Naast het kopen van de hardware en de jaarlijkse ondersteuning van betaling, gebruik te maken van een Jamboard apparaat, moet u een G Suite plan. Jamboard is beschikbaar voor G-Suite Basic, Business, Enterprise, G Suite voor het Onderwijs, en G Suite Enterprise voor klanten in het Onderwijs.

GERELATEERD: Wat is de G-Suite, Toch?

In deze prijs—met de jaarlijkse kosten van € 600, – /jaar-en G-Suite—u kunt zien dat Jamboard is niet bedoeld voor persoonlijk gebruik. In plaats daarvan is uitsluitend ontworpen voor bedrijven met een team van werknemers om samen te werken aan projecten.

Moet ik de Hardware te Gebruiken Jamboard?

Ja en nee. U kunt gebruik maken van de Jamboard app op een smartphone, tablet, en vanuit een browser met de Jamboard web app. Het enige nadeel aan een Jamboard-minder Vast wordt u niet in staat zijn te ervaren op de manier zoals het bedoeld was in al zijn glorie.

Je weg kan komen zonder de hardware-gewoon goed, maar u hebt geen toegang tot de handschrift herkenning. Alle andere samenwerking items zijn beschikbaar, zoals Notities en verschillende markeergereedschappen.

Alles wat je nodig hebt is een Google-account is gekoppeld aan een van de G Suite platforms eerder vermeld; vervolgens klikt u op de oranje plus teken (+) voor het starten van een nieuwe Storing.

Samenwerken met mensen, klikt u op de “Delen” knop in de rechter bovenhoek.

Net zoals u zou doen met een Google-bestand, kunt u kopieren en stuur de link naar medewerkers of hun e-mail adres te stuur ze een uitnodiging om uw Jam.

Iedereen met bewerken kunt nu toevoegen aan de Jam in real-time met u en andere medewerkers.

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van de XLOOKUP Functie in Microsoft Excel
  • “Browsers Brengen Automatische Donkere Modus Websites
  • “15 Speciale Tekens die U Moet Weten voor Bash
  • “Het Gebruik van de vinger Opdracht op Linux
  • “Chrome Snelkoppelingen Die U Moet Weten