Vad Är Google Jamboard (och Behöver jag den Hårdvara för att Använda Det)?

0
108

Jamboard av Google är en cloud-baserad kiosk avsedd för företagen att använda sig av i konferens rum för att underlätta samverkan i möten. Trots en hård aspekter av produkten, behöver du inte nödvändigtvis behöver smart display att använda det.

Vad Är Jamboard?

Google

Jamboard är en interaktiv whiteboard-verktyg utformat för cross-plattform för samarbete som utvecklats av Google som en del av G Suite-familjen. Ursprungligen släpptes i Maj 2017, Jamboard är Googles intåg i den digitala whiteboard marknaden att konkurrera med Microsofts Surface-Hubb. Jamboard är byggt på en anpassad version av Android som harmoniserar med alla G Svit tjänster.

Den 55-tums 4K pekskärm stöder 16 samtidiga beröringspunkter, Wi-Fi-anslutning, och handstil och form erkännande. Den innehåller också en Full HD-webbkamera, HDMI -, USB-C och micro-USB-ingångar, och två stift. Du kan använda valfri rullande stativ eller mount Jamboard på väggen i ditt konferensrum.

Skapa en Jam—vad Google kallar varje samarbete session—i sekunder, lägga till upp till 20 bilder (sidor) per Jam, och dela det med upp till 50 medarbetare på en gång i realtid. Sök på Google, infoga bilder från Drive eller webbsidor, lägga till klisterlappar och emojis, eller använd formen erkännande verktyg för att lägga till perfekta former till Sylt. Jamboard verkar göra det. Du kan även värd för video möten och presentera din whiteboard till deltagarna.

Hur Mycket Kostar Jamboard Kostnad?

Beroende på var du bor, priset för en Jamboard skiljer sig region. I USA kan du köpa Jamboard (finns i Karminröd, Kobolt Blå, och Grafit Grå), två stift, ett suddgummi, och ett väggfäste för $4,999.

Tillsammans med de direkta köp av hårdvara måste du betala en extra $600 per år för förvaltning och support avgifter. För att se en mer komplett lista över priser i lokala valutor, kolla priser sida för Jamboard.

Förutom att köpa hårdvara och den årliga stöd avgift för att använda en Jamboard enheten, du behöver för en G Suite plan. Jamboard är tillgängliga för G Suite Grundläggande, Business, Enterprise, G Suite för Utbildning, och G Suite Enterprise för Utbildning av kunder.

RELATERAT: Vad är G-Sviten, i alla fall?

På detta pris—med en årlig kostnad av $600/år och G Suite—om du kan se att Jamboard är inte avsedda för personligt bruk. I stället, det är uteslutande avsett för företag med ett team av anställda att samarbeta på projekt.

Behöver jag den Hårdvara för att Använda Jamboard?

Ja och nej. Du kan använda Jamboard-appen på en surfplatta, smartphone, och från en webbläsare med Jamboard web app. Den enda nackdelen att en Jamboard-mindre Jam är att du inte kommer att kunna uppleva det så som det var tänkt i all sin glans.

Du kan komma undan utan maskinvara bara bra, men du behöver inte ha tillgång till handstil och form erkännande. Alla andra samarbete objekt som finns tillgängliga, inklusive klisterlappar och olika markup verktyg.

Allt du behöver är ett Google-konto som är associerat med någon av G Suite plattformar som tidigare nämnts, sedan är det bara att klicka på den orange plustecken (+) för att starta en ny Sylt.

Att samarbeta med människor, klicka på “Share” – knappen i det övre högra hörnet.

Precis som du skulle med vilken Google-fil, som du kan kopiera och distribuera länken till medarbetare eller skriv in deras e-postadress för att skicka dem en inbjudan till din Sylt.

Vem som helst med behörighet att redigera kan nu lägga till att den fastnar i realtid med dig och andra medarbetare.

LÄS NÄSTA

  • “Hur man Använder XLOOKUP Funktion i Microsoft Excel
  • “Webbläsare tar med Automatisk Dark Mode till Webbplatser
  • “15 specialtecken som Du Behöver Veta för att Bash
  • “Hur att Använda Kommandot finger på Linux
  • “Chrome Genvägar Du Bör Veta