Hoe in te Vriezen Vlees Goed voor een Veilige Opslag en een Betere Smaak

0
83
Oleksandra Naumenko/Shutterstock

Bevriezing van uw vlees mis kan verpesten de smaak, de oorzaak vriesbrand, en uiteindelijk een verspilling van uw geld en tijd. Uit kip, biefstuk, de juiste technieken in de verpakking zal u helpen bevriezen met betere resultaten.

Laten we leiden het meest belangrijke ding: je hebt te bevriezen vlees snel. Het trage vlees bevriest, hoe meer vocht wordt getrokken uit het. Een gebrek aan vocht in de steaks maakt ze graag leren. Kip zonder zijn sappigheid is droog en taai om te slikken. Dit gebrek aan vocht is vaak genoemd vriesbrand, maar het is eigenlijk gewoon de beweging van het water uit het vlees en in de grote ijskristallen en vorst die zich vormt op het oppervlak. Als het eenmaal is getrokken uit het vlees er is geen effectieve manier om het weer terug, dus laten we kijken hoe het in te vriezen vlees goed en het voorkomen van dat probleem.

Hoe in te Vriezen Vlees Snel en Correct

Uit de manier waarop u het pakket het vlees op de juiste temperatuur vriezer, zijn er een aantal belangrijke dingen te doen die u zullen helpen zorgen dat uw vlees blijft zo vers bevroren mogelijk. Als u deze stappen volgt, heb je meer smakende vlees, zonder de vriezer te branden.

Kies de Juiste Vriezer Temp

Voor sneller invriezen keer, zorg ervoor dat uw diepvries temperatuur op 0 graden Celsius of lager. Sommige diepvriezers hebben een snelvriesstrip, dat is de perfecte plek om uw vlees in te vriezen snel.

Als uw diepvriezer is niet koud genoeg of niet hebben van een speciale plank voor snel invriezen, probeer een ijsbad voor uw vlees. Plaats uw vacuüm verzegeld vlees in een ijsbad (water en ijsklontjes) en voeg wat zout. Het zout zal het water kouder en helpen u prechill het vlees voordat je het in de vriezer.

Pack Kleinere Porties

De dikte en de hoeveelheid vlees in de vriezer tas materie ook. Verpak het vlees in de kleinste delen die u zult gaan gebruiken. Als u regelmatig koken voor alleen jezelf, snijden en verpakken zoals u dat zou gebruiken. Hetzelfde geldt voor een maaltijd met het gezin planning.

Niet alleen individuele porties vlees en kleine sneetjes in pakketten bevriezen sneller, maar het is ook makkelijker om te grijpen precies de juiste hoeveelheid vlees uit de diepvries voor het ontdooien wanneer u een maaltijd gepland.

U kunt ook bevriezen individuele steaks of koteletten en leg ze samen in alternatieve verpakking. Dit houdt ze niet vast te zitten bij elkaar en maakt zelfs invriezen.

Verpakking van Vleeswaren voor het Invriezen

Altijd opnieuw verpakken van vlees als je het thuis van de winkel. Het piepschuim en plastic verpakking meest verse vlees komen is niet ideaal voor het bevriezen (en niet luchtdicht is).

U kunt gebruik maken van de vriezer papier (zoals dat witte papier) of plastic folie. Volg deze stap door vervolgens het vlees weer in aluminiumfolie of een plastic zak (duwen zo veel lucht uit als je kan). Blancheren van verse vis in een van de lamellen-water mengsel voordat verpakken en invriezen. Dit zal helpen met het invriezen en bewaren van uw filets van uitdroging.

RELATEDHow aan de Slag met Sous Vide Koken

Als u wilt dat uw vlees verzegeld met geen lucht bij alle, investeren in een vacuüm sealer. Deze machines zuigen de lucht uit de plastic verpakking en het gebruik van warmte-afdichting van het einde. Hoewel duurder in gebruik dan plastic wrap, het is de beste manier om ervoor te zorgen uw vlees langer in de vriezer—als u wilt om meer te halen uit uw vacuüm sealer en al dat vlees je de verpakking, kunt u het ook gebruiken voor sous vide koken ook.

Markeer uw pakket met de datum en inhoud. Dit zal u helpen vinden wat u zoekt terwijl u eet oudere stukken vlees eerst.

Hoe Lang Kan U Laat het Vlees in de Vriezer?

Onderdeel van goed invriezen draait om hoe lang laat je het vlees in de vriezer. Terwijl u kunt technisch bevriezen voedsel voor onbepaalde tijd (je hoeft alleen maar te koken zodra het is ontdooid) zijn er beperkingen in de tijd dat je vlees proeven de beste.

Vlees zoals bacon, worst, hotdogs en andere verwerkte deli-style bezuinigingen, je moet alleen bevriezen ze voor twee maanden of minder. Gemalen vlees, waaronder hamburger, wordt het best gebruikt binnen de vier maanden van het vriespunt. Verse steaks, koteletten, en het lam zijn allemaal goed tot een jaar bevroren.

Uw vlees zal niet bederven na deze tijd frames—vlees bevroren gehouden heeft geen bacteriële groei of bederf—maar de smaak en de kwaliteit zal afnemen naarmate de tijd vordert. Gewoon omdat je het kunt eten van een biefstuk bewaard bij temperaturen onder nul voor de laatste 30 jaar betekent niet dat je wilt.

Het Ontdooien Van Uw Bevroren Vlees

Goede ontdooien helpt om uw vlees te proeven van het goede, en het zal helpen voorkomen de groei van bacteriën. Als je het ontdooien van tevoren, dan kunt u uw vlees in de koelkast, afhankelijk van de omvang van de bezuinigingen, of hoeveel gemalen vlees is in het pakket, het kan variëren van een dag tot een paar dagen. Dit is ideaal, van een voedselveiligheid standpunt, als het vlees ontdooien maar niet warm tot een temperatuur boven die van de koelkast.

Als u kleinere bezuinigingen te ontdooien, en je wilt dat ze klaar sneller, kunt u koud water over het nog verzegeld vlees. Terwijl het warme water kan verleidelijk zijn, het is meer waarschijnlijk te bevorderen de groei van bacteriën.

Nooit ontdooien van vlees op de teller. Deze opent u op een enorm risico van de groei van bacteriën en mogelijke voedselvergiftiging.