Het Bewerken van Bestanden en Afbeeldingen met Behulp van Quick Look in Mac

0
95
Khamosh Pathak

Kijk snel op de Mac is een zeer handige manier om een voorvertoning van een bestand zonder het volledig te openen. In macOS Mojave-en-boven, kunt u het uitvoeren van snelle bewerkingen op de bestanden in de Quick Look pop-up zonder het openen van een app van derden.

Hoe te Bewerken en Markeren van Afbeeldingen en Pdf ‘ s

Alle Voorbeeld is het bewerken en opmaakfuncties zijn nu direct beschikbaar in het Snel menu. Dit betekent dat u kunt een foto bijsnijden, roteren, te markeren met de tekst, en zelfs een handtekening toevoegen, zonder het openen van de afbeelding in de Voorvertoning. Hetzelfde geldt voor Pdf ‘ s.

Begin met het openen van de app Finder (verkenner) en het lokaliseren van de afbeelding of PDF. Als het op je Bureaublad, klik erop om het te selecteren. Na het selecteren van de afbeelding of het PDF -, druk op de spatiebalk om het te openen in Quick Look.

Het Quick Look venster zal openen boven alles. U kunt op de toets “Esc” – toets om terug te gaan als u het verkeerde artikel of als u niet langer wilt om het te bewerken.

Ziet u de twee knoppen naast de “Openen met Preview” knop. De eerste knop is een snelkoppeling naar de “Draai” – functie. Klik er op en de foto wordt 90 graden roteren (in de linker richting) direct. Dit is een ongelooflijk snelle manier om fix een foto met de verkeerde richting.

Ernaast ziet u de “Markering” knop. Klik er op, en u ziet een nieuwe werkbalk aan de bovenkant. Als u hebt gebruikt de Preview app voor, je herkent de opties voor het bewerken.

Vanaf de linkerkant, vindt u het Schetsen, Tekenen, Vormen, Tekst Markeren, Tekenen Vorm, Stijl, Kleur, Vulling Kleur, tekststijl, Draai Rechts, Links Roteren en Bijsnijden-knoppen.

Als u wilt bijsnijden van een foto, klikt u op de “Crop” knop en gebruik de handgrepen aan het verminderen van de grootte van de afbeelding. Voor het invoegen van een handtekening in een PDF-document, klikt u op de “Aanmelden” knop en selecteer vervolgens uw opgeslagen handtekening.

Toevoegen van pijlen of een venster, klikt u op de “Vormen” knop en selecteer een vorm uit het drop-down menu. U kunt dan klikken op “Shape Stijl” dunner of dikker is. Klik op “randkleur” knop om de kleur te wijzigen van de vorm.

Zodra u klaar bent met uw bewerkingen, klik op de knop “Gereed”.

Al uw wijzigingen worden opgeslagen op de afbeelding of het PDF-bestand. Quick Look zal ook in de buurt, nemen u mee terug naar een Finder-venster of op het Bureaublad.

GERELATEERD: Gebruik Je Mac ‘ s Preview App wilt Bijsnijden, Formaat wijzigen, Roteren en Bewerken van Afbeeldingen

Hoe te Trimmen en Draaien, Video ‘ s

Kijk snel op macOS integreert ook een Draai-en Trim-functie voor video ‘ s. Het vinden van een video in de Finder en druk op de spatiebalk.

Ziet u twee pictogrammen in de werkbalk bovenaan het venster naast de knop voor het openen van de video in de standaard app. De eerste is een “Draai” knop die snel roteert de video van 90 graden (in de linker richting). De tweede is een “Trim” knop toont een video editing tool.

Zie je een video op de tijdlijn en een scrubber in het onderste deel van het venster met twee gele handgrepen aan beide zijden van de tijdlijn. Klik en houd de hendel aan de linkerkant van de tijdlijn en trekt u het naar waar u wilt om de video te starten.

Doe hetzelfde met de rechter hendel voor de locatie waar u wilt einde van de video. Als u een fout maakt en je wilt om terug te gaan, klikt u op de “Terug” knop.

Klik nu op “Klaar”. Het deel van de video die buiten de gele grepen zal worden verwijderd. De video zal worden bijgesneden tot de nieuwe start-en eindpunt.

Als u wilt om meer specifieke bewerkingen, kunt u gebruik maken van de QuickTime-app op je Mac.

GERELATEERD: Gebruik Je Mac ‘ s QuickTime App voor het Bewerken van Video en Audio Bestanden

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van de vinger Opdracht op Linux
  • “Chrome Snelkoppelingen Die U Moet Weten
  • “Waarom Zou Je Overclock Uw RAM (dat is Makkelijk!)
  • “Hoe te om te Verhogen Uw MacBook Opslag
  • “Het Uitschakelen Veeg het Typen op de iPhone-Toetsenbord