Det Bästa Läder Laptop Sleeves

0
180
Tuk Tuk Tryck

Världen är en farlig plats, och om du tar med dig din laptop med dig överallt du gå, olyckor kommer att inträffa. En läder laptop sleeve är ett bra verktyg att ha som extra lager av skydd mot omvärlden.

Vad som är Viktigt att Titta efter När du Köper en Bärbar dator?

Innan du plocka ut din laptop sleeve, bör du fundera på vad som gör en bra ärm och vad dina behov är.

  • Material: Alla plockar på denna lista är gjord av någon form av läder, men faux läder alternativen blir allt mer populära och miljövänliga. Båda har fast skydd från stötar och repor och kommer att hålla din laptop. Insidan ska vara mjuk för att förhindra repor.
  • Skydd: Den bärbara datorn hylsan bör vara i stånd att skydda din bärbara dator från yttre påverkan och spill. Läder är bra för ytan skador, men för högre effekt skador och fall, extra stoppning är en viktig funktion i att skydda din enhet.
  • Storlek: En mycket viktig fråga att ställa innan du köper en laptop sleeve är: Kommer detta ärm faktiskt passar din bärbara dator? Kom ihåg att bärbara skärmen storlekar brukar mätas i diagonal längd—längden från det övre vänstra till nedre högra hörn—och inte den horisontella längden. Utöver din laptop montering inuti ärmen, du kommer att vilja se till att hylsan kommer att antingen få plats i din väska eller har ett handtag för att kunna utföras.
  • Fickor: Medan inte ett krav för en laptop sleeve, många har minst en ficka. Kan du hålla din bärbara dator laddare, USB-minnen, telefon, och hörlurar tillsammans med din bärbara dator. Om hylsan har ett handtag och fickor, man behöver inte ens en fullstor messenger bag eller ryggsäck.

Det Bästa för de Flesta Människor: FYY Premium Läder Ärm

FYY

Om du letar efter ett enkelt sätt att bära din laptop runt och samtidigt hålla den säker från skada, FYY premium leather sleeve är ett utmärkt val. Handtaget, ficka med blixtlås och inre fack gör att du kan hålla alla dina väsentligheter med dig hela tiden. Din telefon, plånbok, laddare och dator kan alla lätt passar in i denna ärm medan det fortfarande lyckas vara mycket mindre och kompakt än en konventionell fullstor bärbar dator väska. Det finns i 2 storlekar från 12 till 15,6 tum, som passar de flesta bärbara datorer. På grund av dess stora pris och fantastisk kvalitet, FYY premium laptop sleeve är det bästa valet för de flesta människor.

Det Bästa för de Flesta Människor

FYY 12-13.5″ [Premium Läder] Laptop Sleeve Fall Täcka Väska för MacBook Pro/ MacBook-Air/ iPad Pro 12.9 2018 2017 2016, Laptop Väska för 12″-13.5″ Yta Lenovo Dell ASUS HP Acer Chromebook Svart

Om du letar efter ett enkelt sätt att bära din laptop och samtidigt hålla den säker från skada, FYY läder laptop sleeve är det bästa valet för de flesta människor.

Handla Nu

$29.99
Fler erbjudanden

Det Bästa Faux-Läder Alternativ: HYZUO Faux-Läder Ärm

HYZUO

Läder kan vara ett kontroversiellt ämne för vissa människor. Men oavsett dina skäl för att inte vilja använda äkta läder, HYZUO faux-läder sleeve är ett utmärkt val. Detta ärm finns i tre storlekar (13″-15″) som kommer att passa nästan alla bärbara datorer. Som en bonus, det kommer också i en mängd olika färger och i horisontell och vertikal orientering. Hylsan har en separat bärbar fodral för att hålla din laddare, hörlurar, och musen, så att du enkelt kan hålla din dator saker tillsammans (även om du kan köpa det utan det här alternativet om du vill) Här fodralet skyddar din bärbara dator precis lika bra som de äkta läder alternativ och inte göra några moraliska frågor. Så om du vill ha suede läder utseende och känsla utan att behöva använda djur läder, HYZUO faux-läder ärm är vägen att gå.

Det Bästa Faux-Läder Alternativ

HYZUO 13 Tum Laptop Sleeve Förenlig med 2018 MacBook Air 13 A1932/ MacBook Pro 13 Retina 2016 2017 2018/ Surface Pro 6 5 4/ Dell-XPS – /Huawei MateBook 13 Pro med Liten Väska, Faux Suede Läder

Den HYZUO faux-läder laptop sleeve är en fantastisk produkt som inte är gjord från någon del av ett djur. Om du är ute efter att skydda din bärbara dator men inte gillar med hjälp av äkta läder, denna ärm är perfekt för dig.

Handla Nu

$18.99
Fler erbjudanden

Premien Plocka: Tuk Tuk Tryck

Tuk Tuk Tryck

Inte allt läder är gjort samma sak. Om du letar efter en premium kvalitet material, då Tuk Tuk Tryck läder ärm bara kan vara något för dig. Denna ärm är hand sträckte sig från premium kvalitet buffel läder ger den en helt underbar, äkta utseende. Trim-och blixtlås har sytts ihop för hand med en vacker gul tråd, att knyta det hela tillsammans. Den finns i två storlekar (13-14″ och 15-17″) som passar nästan vilken bärbar dator, så om du letar efter en rustik, lyx ärm, Tuk Tuk Tryck leather sleeve är vår premium plocka.

Premien Plocka

Tuk Tuk Tryck, Handgjorda Nödställda Buffel Läder, Lyx Laptop Sleeve, 11.5 Cm med 16 Tum 18 Tum Diagonalt

Tuk Tuk Tryck leather sleeve är en underbar produkt. Denna hand sträcks, äkta läder ärm är det bästa sättet att hålla din laptop med stil.

Handla Nu

$59.99
Fler erbjudanden

Den Mest Mångsidiga Urval: Omoton Laptop Sleeve

Omoton

Några ärmar kan göra mer än att bara skydda din bärbara dator mot stötar, repor och spill. Den Omoton syntetiskt läder sleeve är ett bra alternativ som också kan vikas till ett stativ för din bärbara dator. Öka din bärbara dator i en vinkel avlastar dina handleder och hjälper att blodflödet till dina händer. Lyfts upp också låter laptop leda bort värme snabbare, vilket kan bidra till att förhindra överhettning. Denna ärm är en otroligt mångsidig produkt för hur bra och prisvärt det är, vilket är varför vi var tvungna att ta med det.

Den Mest Mångsidiga Valet

OMOTON Laptop Sleeve med Stand-Funktion, Slim Väska-Kompatibel 2018/2019 Nya MacBook Air 13 tum, Svart

Den Omoton laptop sleeve är en super-tunn, syntetiskt läder fodral som skyddar din bärbara dator mot stötar och repor samtidigt som även fungerar som ett stativ för alla dina enheter.

Handla Nu

$14.99
Fler erbjudanden