De Beste Lederen Laptop Sleeves

0
139
Tuk Tuk Druk Op

De wereld is een gevaarlijke plaats, en als je je laptop overal mee naartoe, ongevallen zijn gebonden aan gebeuren. Een lederen laptop sleeve is een geweldige applicatie om te hebben voor die extra laag van bescherming tegen de buitenwereld.

Wat is Belangrijk om op te letten Bij het Aanschaffen van een Laptop Sleeve?

Voor het plukken van uw laptop sleeve, moet u overwegen wat maakt een goede mouw en wat uw wensen zijn.

  • Materiaal: Alle picks op deze lijst worden gemaakt van een bepaalde vorm van leren, maar kunstleren opties worden steeds populairder en eco-vriendelijk. Beide bieden een solide bescherming tegen stoten en krassen en houden uw laptop veilig. De binnenkant moet zacht om krassen te voorkomen.
  • Bescherming: De laptop sleeve moet in staat zijn om de bescherming van uw laptop van buiten invloed en vlekken. Leer is geweldig voor het oppervlak te beschadigen, maar voor een hogere impact schade en valt, extra vulling is een belangrijk element in de bescherming van uw apparaat.
  • Grootte: Een zeer belangrijke vraag die je moet stellen voordat je koopt een laptop sleeve is: Zullen deze sleeve eigenlijk past uw laptop? Vergeet niet dat de laptop het scherm maten zijn over het algemeen gemeten in diagonaal—de lengte van de linker-naar rechtsonder hoeken—en niet de horizontale lengte. In aanvulling op uw laptop passend binnen de mouw, zult u willen ervoor zorgen dat de mouw zal passen in uw tas of heeft een handvat te worden uitgevoerd.
  • Zakken: Hoewel het geen vereiste is voor een laptop sleeve, veel op zijn minst één zak. U kunt uw laptop lader, USB-sticks, telefoon, en een koptelefoon samen met uw laptop. Als de sleeve heeft een handvat en zakken, die je bijna niet eens nodig is een full-sized messenger tas of rugzak.

Het Beste voor de Meeste Mensen: FYY Premium Lederen Hoes

FYY

Als u op zoek bent naar een eenvoudige manier om uw laptop in de buurt, terwijl ook het houden van het veilig is, de FYY premium lederen sleeve is een goede keuze. Het handvat, met rits, en de innerlijke compartimenten geven je de mogelijkheid om al uw benodigdheden altijd bij je te hebben. Uw telefoon, portemonnee, laders, en de computer kan gemakkelijk passen in deze koker, terwijl nog steeds het beheer te worden veel kleiner en compacter dan een conventionele full-sized laptop tas. Het wordt geleverd in 2 maten, variërend van 12 tot 15,6 inch, passend voor de meeste laptops. Vanwege de goede prijs en geweldige kwaliteit, de FYY premium laptop sleeve is de beste keuze voor de meeste mensen.

Het Beste voor de Meeste Mensen

FYY 12-13.5″ [Premium Lederen] Laptop Sleeve Case Cover-Tas voor MacBook Pro/ MacBook Air/ iPad Pro 12.9 2018 2017 2016, een Laptop Tas voor 12″-13.5″ Oppervlak Lenovo Dell HP ASUS Acer Chromebook Zwart

Als u op zoek bent naar een manier om het eenvoudig vervoeren van uw laptop, terwijl het houden van het veilig is, de FYY leer laptop sleeve is de beste keuze voor de meeste mensen.

Shop Nu

$29.99
Meer aanbiedingen

De Beste Faux-Leer Optie: HYZUO Faux-Leather Sleeve

HYZUO

Leer is een controversieel onderwerp is, voor sommige mensen. Maar ongeacht uw reden voor het niet willen gebruiken van echt leer, de HYZUO faux-leather sleeve is een uitstekende keuze. Deze sleeve is verkrijgbaar in drie maten (13″-15″) dat geschikt is voor bijna iedere laptop. Als een bonus, het komt ook in een verscheidenheid van kleuren en in horizontale en verticale richtingen. De sleeve is voorzien van een aparte, draagbare etui voor het houden van uw opladers, koptelefoons, en de muis, zo dat u er gemakkelijk voor kunt zorgen dat uw computer spullen bij elkaar (hoewel, je kunt het kopen zonder deze optie als u wilt) Deze sleeve beschermt je laptop net zo goed als de echte leer opties en het niet verhogen van enige morele vragen. Dus als u wilt dat de suède look en feel, zonder gebruik te maken van dierlijke leer, de HYZUO faux-leather sleeve is de weg te gaan.

De Beste Faux-Leer Optie

HYZUO 13 Inch Laptop Sleeve Case Compatibel met 2018 MacBook Air 13 A1932/ MacBook Pro 13 Retina 2016 2017 2018/ Surface Pro 6 5 4/ Dell XPS/Huawei MateBook 13 Pro met Kleine Zak, Faux Suede Leer

De HYZUO faux-leather van de laptop sleeve is een geweldig product dat niet wordt gemaakt van een deel van een dier. Als u op zoek bent voor het beschermen van uw laptop gebruiken, maar hebt het niet goedkeuren van het gebruik van echt leer, deze hoes is perfect voor je.

Shop Nu

$18.99
Meer aanbiedingen

De Premie Halen: Tuk Tuk Druk Op

Tuk Tuk Druk Op

Niet alle leer is gemaakt van dezelfde. Als u op zoek bent naar een hoogwaardige kwaliteit materiaal, dan is de Tuk Tuk Druk op lederen hoes kan gewoon voor jou. Deze hoes is met de hand strekte zich uit van premium kwaliteit buffalo leer waardoor het een absoluut prachtige, authentieke uitstraling. De trim-en ritssluiting zijn gestikt met de hand samen met een mooie gele draad, de koppeling van de hele zaak bij elkaar. Het is er in twee maten (13-14″ en 15-17″) dat geschikt is voor bijna iedere laptop, dus als u op zoek bent naar een rustieke, luxe hoes, de Tuk Tuk Druk op de lederen hoes is onze premium halen.

De Premie Halen

Tuk Tuk Op, Handgemaakte Bedroefd Buffalo Leder, Luxe Laptop Sleeve, 11.5 Cm bij 16 Cm bij 18 Cm Diagonaal

De Tuk Tuk Druk op de lederen hoes is een prachtig product. Deze met de hand gespannen, lederen sleeve is de beste manier om je laptop veilig in stijl.

Shop Nu

$59.99
Meer aanbiedingen

De Meest Veelzijdige Keuze: Omoton Laptop Sleeve

Omoton

Sommige mouwen kunnen meer doen dan alleen het beschermen uw laptop tegen stoten, krassen en vlekken. De Omoton synthetische lederen sleeve is een geweldige optie, die ook kan worden gevouwen tot een standaard voor uw laptop. Het verhogen van uw laptop op een hoek neemt de druk op je polsen en helpt de doorbloeding van uw handen. Wordt opgeheven, ook laat de laptop warmte sneller die kan helpen bij het voorkomen van oververhitting. Deze sleeve is een enorm veelzijdig product voor hoe goed en betaalbaar is, dat is de reden waarom we moesten nemen.

De Meest Veelzijdige Keuze

OMOTON Laptop Sleeve met Stand Functie, Slanke draagtas Compatibel 2018/2019 Nieuwe MacBook Air 13 inch, Zwart

De Omoton laptop sleeve is een super-dunne, synthetische lederen hoes beschermt uw laptop tegen stoten en krassen, terwijl ook functioneren als een standaard om al je apparaten.

Shop Nu

$14.99
Meer aanbiedingen