TaoTronics ANC-Hörlurar (BH046) Omdöme: God brusreducering För Mindre Pengar

0
79

Betyg:
8/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $89.99

Köp på Amazon

TaoTronics

Aktiv brusreducering (ANC) hörlurar är ofta dyra, kostar hundratals dollar. TaoTronics hävdar att man kan leverera bra brusreducerande hörlurar med utmärkt ljud för mindre än $100. Lyckas det? Överraskande, ja!

Här är Vad Vi Gillar

 • Gör ett bra jobb med brusreducerande
 • Musik låter bra
 • Mycket billigt
 • Bra batteritid

Och Vad Vi inte

 • Aningen obekväm
 • Lätt att lämna ANC på och döda batteriet
 • Hörlurar inte viker sig

Om du inte är bekant med Aktiv brusreducering, den grundläggande förutsättningen är enkel. ANC-hörlurar använder mikrofoner för att lyssna efter ljud runt omkring dig. När näsan är upptäckta, hörlurarna avger en “motsatt brus” för att avbryta det. Om du föreställa ljud som +1, motsatt buller är -1.

Den dyraste och mest exakta sättet att uppnå effekt är att utnyttja Hybrid ANC, som sysselsätter mikrofoner i och utanför hörlurarna. Vanligtvis kommer du att hitta Hybrid ANC på dyra hörlurar, som Sony ANC-hörlurar som ofta går för $300.

Taotronics erbjuder samma teknik för mindre än $90, och totalt sett är det levererar.

En Tråkig om Användbara, Se

De ser inte mycket ut för världen. Men hey, de är hörlurar. Josh Hendrickson

Låt oss vara ärliga, om du köper dina hörlurar som en status symbol, som du aldrig kommer att tänka på TaoTronics. Utöver det faktum att det inte är en välkänd high-end varumärke, utseende av dessa ANC-hörlurar är, i bästa fall, tråkigt.

Hörlurarna är svart, med lite silver och krom detaljer, och en aning av knappar. Du kommer inte hitta fancy Lysdioder, tryck på kontroller, eller något annat som skriker dyra hörlurar. Ärligt talat, det är okej. Inte allt måste bling.

På höger öra-cup, kommer du att hitta alla kontroller du behöver. Vid en första placering av knappar som irriterade mig. Strömbrytaren för att stänga av brusreducering är ganska långt borta från makt och volym knapparna.

ANC-reglaget är så långt borta, kan du inte ens se det i denna bild. Josh Hendrickson

Men efter bär hörlurar för ett tag, placering klickade. När jag lyfter min hand mot mitt högra öra, min tumme naturligt vilar på makt och volym knapparna. Och mitt ringfinger träffar brusreducerande switch. Nu har jag inga problem.

Mitt största klagomål med den fysiska aspekten av hörlurar är passform. Den öronkåpor är fin och har massor av kuddar, men bandet var ett problem i början. Det betyder inte att krama mitt huvud som mest mina hörlurar att göra, och istället toppen av bandet skjuter mot toppen av mitt huvud.

Vid första, att trycket som orsakas obehag, men så småningom, jag växte som används till det. Det stör mig inte längre när jag bär hörlurar, men när jag tar bort dem, jag plötsligt medveten om den smärta jag har inte brytt mig om. Jag har en ganska liten, huvud, men du kan hitta dem mer bekväma än vad jag gör.

Brusreducerande Som Fungerar, och Du Får ett Bra Ljud Också

Tyvärr, dessa hörlurar inte vika. Josh Hendrickson

Nu är du förmodligen undrar om den brusreducerande faktiskt fungerar. Jag är glad att säga att, ja det gör det. Jag har inte ett par $200 till $400 ANC-hörlurar att jämföra med, men jag är nöjd med vad dessa hörlurar åstadkomma.

När man är på väg, eller ens sitta vid sidan av vägen, för att helt enkelt stänga ANC slå på skär ut ca 90% av de ljud jag hört från bilar. I mitt kontor, hörlurar nästan helt tystade min löpning fläkt. Och även om jag ännu inte varit på någon plan nyligen, när jag laddade upp ett videoklipp på YouTube på min surround-system och blästrade jet motor ljud, jag blev förvånad över hur lite jag kunde höra. Jag vände ANC stänga av bara för att kontrollera så att högtalarna inte var problemet och genast ångrat det.

De framgångsrika resultaten var bättre när jag vände på musik. Dessa hörlurar är Bluetooth (4.2) som kan och kompatibel med ett standard hörlursuttag, så att du kan lyssna på musik på vilket sätt du vill på nästan vilken enhet som helst.

Jag tyckte att jag inte behöver spränga musik för att överrösta världen omkring mig. Tänk bara på att ANC-kvarter bara vissa typer av ljud. Jag kan fortfarande förstå människor som pratar, och du kommer alltid att höra ett gråtande barn på ett plan.

Så hur gör Taotronics hörlurar ljud? Som en bra uppsättning av $90 hörlurar. Jag var nöjd med bas och blanda, det är ett ganska neutralt ljud. Tyvärr, de har inte equalizer-inställningar för att justera själv, så att det du hör är vad du får. Fortfarande, för att spendera $90 på en uppsättning av burkar som innehåller ANC, det är inget att vara besviken på det här.

Batteriets Livslängd och Extra Runda Ut

Det är ärligt talat en tråkig händelse. Men det gör jobbet. Josh Hendrickson

De riktiga stjärnorna i dessa hörlurar är dess batteritid och avgifter gånger. Företaget hävdar att en full laddning ger 30 timmar av körning, och det verkar som om rätt i mina tester—förutsatt att ANC är inaktiverat. När jag vände på ANC, fick jag något närmare 15 timmars användning av dem.

Om du behöver mer tid, kan du få det snabbt. Bara fem minuters laddning ger 2 timmars speltid. Du kommer att ladda i 45 minuter. Glöm bara inte att vända den ANC-stäng av, eller det kommer att tömma batteriet.

Taotronics ingår ett microUSB-sladd, hörlurar sladd, och ett flygplan adapter. Josh Hendrickson

Taotronics ingår ett fall, och precis som hörlurar, det är tråkigt, men ändå användbar. Det är en vanlig svart plast med inslag av struktur, och ett tunt svart tyg linjer insidan. Eftersom hörlurar inte vika fall är relativt stora: min kindle passar in i huset med gott om utrymme för att avvara .

Jag antar att det fungerar som en kindle väska också! Josh Hendrickson

Förutom att Bluetooth-funktionen kan du också få ett par hörlurar sladd och ett flygplan adapter. Sladden är kort för min smak och aldrig helt och fullt kan rätas ut. Men om du har en 3,5 mm till 3,5 mm-kabel (som är ett hörlursuttag på båda ändar), du kan alltid använda din egen.

Om du är i marknaden för en uppsättning av ANC-hörlurar och erbjudanden för Sony och Bose är för rika för att ditt blod ska du kolla in TaoTronics’ ANC-hörlurar. Du får mycket för en mycket mindre, och det låter bra för mig.

Betyg: 8/10
Pris: $89.99

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Gör ett bra jobb med brusreducerande
 • Musik låter bra
 • Mycket billigt
 • Bra batteritid

Och Vad Vi inte

 • Aningen obekväm
 • Lätt att lämna ANC på och döda batteriet
 • Hörlurar inte viker sig