TaoTronics ANC-Hoofdtelefoon (BH046) Review: Goede Noise Cancelling Voor Minder Geld

0
122

Waardering:
8/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $89.99

Kopen op Amazon

TaoTronics

Active Noise Cancelling (ANC) – koptelefoons zijn vaak duur, kost in de honderden dollars. TaoTronics beweert dat het kan leveren goede noise-cancelling hoofdtelefoon met een uitstekend geluid voor minder dan $100. Is het slagen? Verrassend, ja!

Hier is Wat We Willen

 • Heeft een goede baan van noise cancelling
 • Muziek klinkt goed
 • Zeer goedkoop
 • Geweldig levensduur van de batterij

En Wat We niet

 • Licht ongemakkelijk
 • Gemakkelijk om te vertrekken ANC op en doden van de batterij
 • Een hoofdtelefoon hoeft niet te vouwen

Als u niet bekend bent met Actieve Noise Cancelling, het uitgangspunt is eenvoudig. ANC koptelefoon te gebruiken microfoons om te luisteren naar het lawaai om je heen. Wanneer de neus wordt waargenomen, kan de hoofdtelefoon stralen “tegenover ruis” te annuleren het uit. Als je het geluid als +1, is het omgekeerde geluid -1 is.

De meest dure en nauwkeurige manier van het bereiken van het effect is het gebruik van Hybride ANC, die gebruik maakt van microfoons binnen en buiten de koptelefoon. Meestal vindt u Hybride ANC op dure koptelefoon, zoals Sony ‘ s ANC hoofdtelefoon die gaan vaak voor $300.

Taotronics is het aanbieden van dezelfde technologie voor minder dan $90, en over het geheel genomen levert.

Een Saai als Bruikbare Kijken

Ze zien er niet veel op. Maar hey, ze zijn koptelefoon. Josh Hendrickson

Laten we eerlijk zijn; als je het kopen van uw hoofdtelefoon aansluit als een status symbool, zult u nooit overwegen TaoTronics. Buiten het feit dat het niet een bekende high-end merk, de uitstraling van die ANC koptelefoon op zijn best saai.

De hoofdtelefoon is zwart met een zilver en chromen accenten, en een beetje van de knoppen. U zult niet vinden van mooie Led ‘ s, tik op de besturingselementen, of iets anders dat schreeuwt dure koptelefoon. Eerlijk gezegd, dat is goed. Niet alles moet bling.

Op de rechter oorschelp, vindt u alle instellingen die u nodig hebt. Ten eerste, de plaatsing van de knoppen irriteerde me. De schakelaar uit te schakelen noise-cancelling is vrij ver van het vermogen en de volume knoppen.

De ANC-schakelaar is zo ver weg, je kunt niet eens zien in deze opname. Josh Hendrickson

Maar na het dragen van de hoofdtelefoon voor een tijdje, de plaatsing geklikt. Wanneer ik hef mijn hand op mijn rechter oor, mijn duim natuurlijk berust op het vermogen en de volume knoppen. En mijn ring vinger raakt de noise-cancelling schakelen. Nu heb ik geen problemen.

Mijn voornaamste klacht met het fysieke aspect van de hoofdtelefoon is de pasvorm. De oorkussens zijn mooi en hebben veel kussens, maar de band was een probleem bij de eerste. Het maakt niet knuffel mijn hoofd net als de meeste van mijn hoofdtelefoon doen, en in plaats daarvan de top van de band duwt tegen de bovenkant van mijn hoofd.

Ten eerste, dat de druk veroorzaakt ongemak, maar uiteindelijk, ik ben er aan gewend. Het deert me niet meer, terwijl ik met het dragen van de hoofdtelefoon, maar als ik ze uit, ik ben plotseling bewust van de pijn die ik heb negeren. Ik heb een klein hoofd; je kan ze vinden comfortabeler dan ik.

Noise Cancelling Werkt, en Je Krijgt een Goede geluidskwaliteit, Ook

Helaas, deze hoofdtelefoon niet vouwen. Josh Hendrickson

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af als de noise cancelling werkt. Ik ben blij om te zeggen, ja het doet. Ik heb niet een paar van $200 tot $400 ANC koptelefoons te vergelijken, maar ik ben blij met wat deze hoofdtelefoon bereiken.

Wanneer op de weg, of zelfs zittend langs de weg, simpelweg draaien van de ANC-schakelaar op bezuinigingen uit ongeveer 90% van het geluid dat ik hoorde van auto ‘ s. In mijn kantoor, de koptelefoon bijna volledig het zwijgen opgelegd mijn ventilator. En hoewel ik nog niet op alle vlakken onlangs, toen ik geladen van een YouTube-video aan mijn surround systeem en gestraald jet motor geluiden, ik was verbaasd over hoe weinig ik het kon horen. Ik draaide de ANC-schakelaar op om te controleren dat mijn speakers waren niet het probleem en onmiddellijk spijt van gehad.

Deze succesvolle resultaten zijn verbeterd, toen ik op muziek. Deze hoofdtelefoon van Bluetooth (4.2) staat en is compatibel met een standaard koptelefoon-aansluiting, zodat je kan luisteren naar muziek zoals u het wilt en op vrijwel elk apparaat.

Ik vond dat ik het niet nodig om te vernietigen de muziek te overstemmen in de wereld om mij heen. Houd in gedachten dat de ANC-blokken alleen bepaalde soorten geluid. Ik kon nog juist de mensen praten, en je zult altijd het horen van een huilende baby in een vliegtuig.

Dus hoe doen de Taotronics hoofdtelefoon geluid? Zoals een fatsoenlijke set van $90 hoofdtelefoon. Ik was blij met de bas en de mix; het is een vrij neutrale klank. Helaas hebben ze niet de equalizer opties voor het aanpassen van jezelf, dus wat je hoort is wat je krijgt. Nog steeds, voor de besteding van $90 op een set van blikjes die ANC, er is niets te worden teleurgesteld in hier.

De Levensduur van de Batterij en Extra ‘ s Rond Het Uit

Het is eerlijk gezegd een saai geval. Maar it does the job. Josh Hendrickson

De echte sterren van deze hoofdtelefoon zijn de levensduur van de batterij en de batterij op te laden. Het bedrijf beweert dat een volledig opladen krijgt u 30 uur uitvoeren, en dat lijkt over recht in mijn testen—op voorwaarde ANC is uitgeschakeld. Toen ik ANC op, ik heb iets dichter bij 15 uur gebruik van hen.

Als u meer tijd nodig hebt, kunt u deze snel. Op slechts vijf minuten opladen geeft 2 uur speeltijd. U zult volledig op te laden in 45 minuten. Maar vergeet niet om te schakelen van de ANC-schakelaar uit, of het leeglopen van de accu.

Taotronics opgenomen een microUSB-snoer, headphone jack snoer, en een vliegtuig adapter. Josh Hendrickson

Taotronics opgenomen geval, en net als de koptelefoon, het is saai, maar toch bruikbaar. Het is een gewone zwarte kunststof met hints van textuur, en een dunne zwarte doek aan de binnenkant. Sinds de hoofdtelefoon niet vouw het geval is relatief groot: mijn kindle-past in de zaak met veel ruimte om te sparen .

Ik denk dat het fungeert als een kindle draagtas, ook! Josh Hendrickson

Naast de Bluetooth-mogelijkheden, je krijgt ook een koptelefoon snoer en een vliegtuig adapter. Het snoer is kort voor mijn smaak en nooit volledig rechtgetrokken. Maar als je over een 3,5 mm naar 3,5 mm kabel (dat is een hoofdtelefoon aansluiting aan beide uiteinden), kunt u altijd gebruik maken van uw eigen.

Als je in de markt voor een set van ANC-hoofdtelefoon, en het aanbod van Sony en Bose te rijk voor uw bloed, moet u controleren TaoTronics’ ANC-hoofdtelefoon. Je krijgt veel voor een stuk minder, en dat klinkt goed voor mij.

Beoordeling: 8/10
Prijs: $89.99

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Heeft een goede baan van noise cancelling
 • Muziek klinkt goed
 • Zeer goedkoop
 • Geweldig levensduur van de batterij

En Wat We niet

 • Licht ongemakkelijk
 • Gemakkelijk om te vertrekken ANC op en doden van de batterij
 • Een hoofdtelefoon hoeft niet te vouwen