Hoe om te Stoppen met Selfies Verschijnen in de iPhone Selfies Album

0
47
Khamosh Pathak

De Foto ‘s-app op je iPhone vult automatisch alle foto’ s van de front-facing camera in de Selfies album. Maar wat als je niet wilt dat een foto te verschijnen er? Hier zijn een paar van de oplossingen.

Verberg de Selfie van Alle Albums

De makkelijkste manier om te verbergen van een foto van de Selfies album is om het te verplaatsen naar de Verborgen album. Het nadeel is het beeld worden verborgen van alle albums, met inbegrip van de Recenten album.

Voor het verbergen van een foto, opent u de afbeelding in de app Foto ‘ s en tik vervolgens op de “Delen” knop die lijkt op een vakje met een pijl uit komen.

Selecteer “Hide” foto. De afbeelding zal direct verdwijnen uit de Selfies album.

Als u de foto, ga naar de “Albums” tabblad, ga naar de “Andere Albums” gedeelte, en druk op “Verborgen.”

Het verwijderen van de EXIF-Gegevens met Behulp van Sneltoetsen

Apple gebruikt de EXIF-gegevens (metadata die is aangesloten op alle foto ‘ s) voor het sorteren van afbeeldingen in de Selfies album. Als de EXIF data zegt dat de foto werd genomen met behulp van de iPhone-camera aan de voorzijde, het zal automatisch eindigen in de Selfies album. Hoe kan je dit voorkomen? Simpel: het Verwijderen van de EXIF-gegevens.

De Snelkoppelingen app is een van de eenvoudigste manieren om een betrouwbare verwijderen van de EXIF-gegevens van uw selfies. De Snelkoppelingen app is ingebouwd in iOS 13 en iPadOS 13 en hoger. Als je met de iOS-12, u kunt downloaden van de Snelkoppelingen app uit de app Store.

U kunt denken aan een snelkoppeling als een verzameling van acties die worden uitgevoerd en de ene na de andere, automatisch. Zo kunt u bijvoorbeeld een snelkoppeling maken die een PNG-afbeelding als een bron, aanpassen aan een bepaalde resolutie te converteren naar JPEG, en sla de foto terug naar je camera roll. Dit alles zou gebeuren met slechts een tik.

Maar je hoeft niet te schrijven van uw eigen automatisering om de app te gebruiken. U kunt bij het importeren van een bestaande snelkoppeling toevoegen aan uw bibliotheek, en start met behulp van het geautomatiseerde snelkoppeling.

Metagegevens Remover is een snelkoppeling. Het is gemaakt van acties die strip van de metagegevens van de afbeelding die u kiest. Het zal zelfs maak een kopie van de afbeelding en verwijder het originele bestand voor je. Dit betekent dat het oorspronkelijke beeld zal verdwijnen uit de Selfies album.

Voor we verder gaan, een opmerking voor iOS 13, iPadOS 13, of een nieuwere versie. Apple heeft geïntegreerd de Snelkoppelingen app direct in het OS. Hoewel dit gunstig is in vele opzichten, het verandert de manier waarop derden sneltoetsen worden weergegeven.

Wanneer u probeert te installeren van een snelkoppeling van internet hebt gedownload, worden de Snelkoppelingen app zal u vertellen de snelkoppeling kan niet worden uitgevoerd omdat de Snelkoppeling van de beveiligingsinstellingen staan niet toe dat ongedekte snelkoppelingen.

Apple beschouwt ieder sneltoets die u hebt gedownload van het internet als inherent onbetrouwbaar, omdat het kan uw persoonlijke gegevens in gevaar. Als je in orde bent met het risico, en je kunt voor niet-vertrouwde snelkoppelingen.

Om dit te doen, open de ‘Instellingen’ app, ga naar de “Snelkoppelingen” sectie, en tik op de schakelaar naast “Allow Untrusted Snelkoppelingen.”

Uit de pop -, druk op “Allow” en voer uw wachtwoord van het apparaat te bevestigen.

Nu, open de Metadata Remover snelkoppeling op uw iPhone of iPad en tik op “Get Shortcut”.

Dit opent de Snelkoppelingen app. Op dit scherm, veegt u omlaag naar de onderkant van het scherm en tik op “Voeg met niet-Vertrouwde Snelkoppeling” (als u een nieuwere versie van iOS of iPadOS).

Ga nu naar de “Snelkoppelingen” op pagina tik op de “Metadata Remover” snelkoppeling, en kies “Selecteer een Foto.”

Selecteer vervolgens een foto van de “Selfies” album. Tik op Opslaan op camerarol.” Uit de volgende pop-up verwijderen, verwijdert u de oudere foto.

De volgende keer dat u de Foto ‘s app, zie je de nieuwe foto’ s aan de onderkant van de Recenten album en niet langer in de Selfies album.

GERELATEERD: Wat Is EXIF-Gegevens, en Hoe Kan ik Het Verwijderen Van Mijn Foto ‘ s?

Het verwijderen van de EXIF-Gegevens met Behulp van SafeShare App

SafeShare app (Gratis) is ontworpen om u te helpen bij het delen van foto ‘ s online zonder metadata. Ook kunt u de metagegevens opslaan-minder foto ‘ terug naar je camera roll.

Open de SafeShare app op uw iPhone of iPad en tik op “Afbeelding Kiezen.” Selecteer de afbeelding van uw bibliotheek en tik vervolgens op “Afbeelding Opslaan” wanneer het aandeel menu verschijnt.

De nieuwe afbeelding wordt opgeslagen in uw Camera-album in de Recenten album. Het zal niet komen in het Selfies album. SafeShare niet alles doen om de originele foto, dus je zult moeten om te gaan in en het handmatig te verwijderen.

De App Store heeft een paar van de alternatieven voor het verwijderen van metagegevens van foto ‘ s, zoals de Viewexif app als u problemen hebt met SafeShare.

Verwijder Foto ‘ s van Selfies Album Met Mac

Dit proces is eenvoudiger en minder destructief voor Mac-bezitters. Als u het gebruik van de Mac app Foto ‘s en u de synchronisatie van al uw foto’ s met behulp van iCloud worden Foto ‘s, een Mac app Foto’ s Exif Editor ($0.99) kunt u selectief verwijderen van de EXIF-gegevens van de voorzijde van de iPhone-camera veld. (Deze gegevens is wat Apple gebruikt voor het sorteren van foto ‘ s in de Selfies album automatisch.)

Open de app Foto ‘ s op je Mac, selecteer de selfie en het exporteren van de foto met behulp van de “Command+E” toetsenbord sneltoets. Open de Foto ‘ s Exif Editor app en sleep de foto in Finder. U kunt slepen om meerdere afbeeldingen als u wilt.

In de EXIF-data-editor venster, zoek het veld dat zegt “Lens Model” en verwijder de tekst.

Klik op de “Starten” knop om de EXIF-gegevens.

Vanuit het volgende venster kunt kiezen waar u wilt opslaan van de foto.

Open vervolgens de app Finder, zoek de foto die u zojuist hebt opgeslagen en sleep het naar de app Foto ‘s importeren in uw iCloud-bibliotheek Foto’ s. De foto zal nu te zien zijn op al uw apparaten, maar niet in de Selfies album.

GERELATEERD: Hoe te installeren en te Gebruiken Foto ‘ s op Je Mac

LEES VERDER

  • “Het Gebruik van de vinger Opdracht op Linux
  • “Chrome Snelkoppelingen Die U Moet Weten
  • “Waarom Zou Je Overclock Uw RAM (dat is Makkelijk!)
  • “Hoe te om te Verhogen Uw MacBook Opslag
  • “Het Uitschakelen Veeg het Typen op de iPhone-Toetsenbord