Hoe Kies Je een Volgende Laptop

0
86
ittolimatar/Shutterstock

Als je winkel voor een nieuwe laptop, het is wel leuk, maar vreemd stressvolle ervaring zijn. Als u kiest voor de verkeerde, zit je vast met het voor een tijdje. En niemand houdt van een traag, onbetrouwbaar laptop.

Je hoeft niet te regelen, dat wel. En je hoeft niet een fortuin te besteden om een laptop die geschikt is voor u. Je hoeft alleen te weten wat te zoeken, zodat u kunt zoeken naar de perfecte laptop om te voldoen aan uw eisen.

Wat te Zoeken in een Laptop

n_defender/Shutterstock

Er is veel dat je moet in gedachten te houden wanneer u op zoek naar een nieuwe laptop. Laten we eerst kijken naar de verschillende aspecten van een laptop. Denk aan dit als een cheat sheet, en voel je vrij om het te gebruiken als een opfriscursus later:

 • Besturingssysteem: Windows laptops zijn all-around machines, en ze zijn verkrijgbaar in elke prijsklasse. MacBooks uitvoeren macOS en zijn premium machines voor de Apple-fans en professionals. Chromebooks zijn voorzien van Chrome OS en zijn meer geschikt voor het entertainment of een browser-based werken.
 • Grootte en draagbaarheid: Kleine laptops zijn natuurlijk ook meer draagbaar dan grotere. Maar super slanke en krachtige laptops kan duur zijn. Probeer een balans te vinden tussen draagbaarheid en macht, en neem een kijkje bij enkele 2-in-1-laptops of de Surface-tablets.
 • Interne specs: Wij stellen voor laptops met een minimum van 8 GB RAM-geheugen, een i5-PROCESSOR (of beter), en een SSD (ze zijn sneller) in plaats van een harde schijf. Als u een Chromebook gebruikt, krijgen een met ten minste 4 GB RAM. Chromebooks ook het beste werken met Intel Cpu ‘ s, maar een ARM-processor is prima voor lichtere taken (zoals surfen op het web).
 • Weergave kwaliteit: 4K-en OLED monitoren zijn leuk, maar ze zijn duur, en 1080p geeft er gewoon fijn. Één van beide manier, zorg ervoor dat uw display is ongeveer 250 nits en heeft een 60 Hz refresh rate.
 • Havens en stations: Wij raden u aan uw laptop ten minste één USB-C aansluiting. USB-A poorten, SD card slot, HDMI-poorten en DVD-stations zijn allemaal een kwestie van persoonlijke voorkeur. In de meeste gevallen een USB-C hub elimineert de noodzaak voor extra havens en stations.
 • Levensduur van de batterij: Vermijd laptops met verschrikkelijke levensduur van de batterij. We adviseren u op zoek naar een die biedt ten minste vier uur.

Nu is het tijd om naar de nitty-gritty. Ten eerste, je hebt om erachter te komen welk BESTURINGSSYSTEEM u wilt gebruiken als dat bepaalt welke laptops die je kunt kopen, en de specs moet u zich richten op.

Windows, macOS of Chrome OS?

Microsoft, Apple, Google

Zoals u waarschijnlijk weet, een operating systeem (OS) is de belangrijkste software die het beheren van uw computer. Elke kamer heeft voordelen en beperkingen, maar niet alle besturingssystemen zal voor u het beste werken.

Laten we een kijkje nemen op de voors en tegens van elk besturingssysteem, en waarom u misschien liever een over de ander:

 • Windows: Vooral goed voor gamers of professionals, Windows werkt ook goed voor het dagelijkse werk, huiswerk, video ‘ s kijken, of surfen op het web. Echter, je moet ook een uitstekend antivirus als Windows kwetsbaar is voor malware.
 • macOS: Deze schone, ruzie-vrije besturingssysteem is ideaal voor kunstenaars, programmeurs en professionals. Het is een vooral een goede keuze als u al in het bezit van een iPhone of iPad. Houd in gedachten Macs niet zo goed voor gaming, en een nieuwe MacBook kosten ongeveer $1.000. Als u overweegt een MacBook, zeker uitchecken Apple ‘ s handige MacBook vergelijking pagina.
 • Chrome OS: EEN lichtgewicht besturingssysteem dat is perfect voor het bekijken van video ‘ s, surfen op het web, of het doen van een web-based schoolwerk. Echter, het werkt niet met de meest professionele software. In vergelijking met Windows, Chrome OS werkt zeer goed op goedkoop (rond de $150 of meer) computers, en het is bliksem-snelle laptops in de $450+ range.

Nu dat je weet welk OS je wilt, het is tijd om na te denken over de fysieke vorm en overdraagbaarheid.

(Als een side-note, sommige laptops hebben een Linux-besturingssysteem. Het is een fantastisch platform, maar het is de beste links in de handen van de programmeurs en de beroeps van de computer.)

De Beste Chromebook

Google Pixelbook (i5, 8 GB RAM, 128GB) (GA00122-ONS)

De Google Pixelbook is een super-slim -, 2-in-1 laptop met een ton van de pk. Het is Google ‘ s vlaggenschip, de computer, en één van onze favoriete laptops.

Shop Nu

$975.00
Meer aanbiedingen

Fysieke Vorm en Overdraagbaarheid

thanmano/Shutterstock

Draagbaarheid en prijs hand in hand gaan. Ultra-dunne en 2-in-1 laptops hebben de neiging om veel geld kosten, vooral als ze zijn geladen met high-speed Cpu ‘ s heeft en zin geeft. Dus, voordat je kijkt naar de specs, beslissen wat u wilt dat uw laptop om te zien.

Als u wilt dat een MacBook, voel je vrij om dit deel over te slaan omdat ze zijn ongelooflijk dun. Ook als u niet veel over de zorg van uw laptop grootte of gewicht, kunt u verplaatsen op naar de specs en kwaliteit. Als je onbeslist, hoewel, hier zijn een aantal dingen om te overwegen over laptop grootte:

 • Dik: Deze laptops hebben de neiging om relatief goedkoop is, zelfs wanneer ze zijn versierd met krachtige hardware. Ook zij hebben meestal meerdere poorten (USB, ethernet, etc.), betrouwbare toetsenborden en duurzaam plastic schelpen.
 • Ultra-dun: Ze zien er fantastisch uit en zijn super draagbaar, maar deze laptops zijn meestal duurder. Sommige mensen denken ook dunnere laptops hebben een slechte toetsenborden. Vanwege hun geringe omvang, die ze meestal maar een paar USB-poorten. Ze kunnen ook soms oververhit raken bij het uitvoeren van intensieve taken (zoals een hard-core, 10-uur durende speelsessie, niet huiswerk).
 • Kleine schermen: Sommige mensen zweren bij machines met alleen een 10 – of 11-inch scherm. Deze kleine laptops werken prima met Chrome OS, maar Windows-laptops met schermen van deze kleine bijna altijd underpowered.
 • 2-in-1s: Hoewel dit handig is, raden we u voorkomen dat de goedkope modellen. Nogmaals, dunne laptops zijn duurder om te maken dan de wat dikkere modellen. Dit betekent goedkope 2-in-1s zijn meestal vol met onbetrouwbare componenten. Voorkomen dat Windows modellen goedkoper dan $400 en Chromebooks onder de $200.

Vergeet niet, ultra-dun en 2-in-1-laptops met goede specificaties hebben de neiging om te veel te kosten. Wilt u meer bang voor je buck, check out dikker, minder draagbare laptops.

Nu dat je weet welke vorm factor die je wilt, het is tijd om na te denken over de specs.

De Premium-Windows-Laptop

De Dell XPS 13 9370 Laptop: Core i7-8550U, 13,3 INCH 4K UHD Touch-Display, 256 GB SSD, 8GB RAM, Vingerafdruk Lezer, Toetsenbord met Achtergrondverlichting, Windows 10 (Zilver)

De Dell XPS 13 is een favoriet onder de laptop liefhebbers. Het is snel, krachtig en heeft een mooie, 4K-weergave.

Shop Nu

$1072.99
Meer aanbiedingen

Fatsoenlijke Specs

Pawarun Chitchirachan/Shutterstock

Een laptop van de snelheid en prestaties zijn afhankelijk van de specs. Terwijl u misschien in de verleiding om een goedkopere laptop, met slecht (of willekeurig) specs, raden wij u op zoek naar iets dat zal goed zijn voor de komende jaren. Slechts een beetje meer geld kan leiden tot een veel meer betrouwbare, toekomstvaste apparaat.

Nogmaals, MacBook fans hebben het gemakkelijk. Er zijn slechts een handvol van de verschillende MacBooks op de markt, en het is makkelijk te vergelijken met hun specs.

Mensen die de voorkeur geven aan Windows of Chrome OS, echter, voor wat extra inspanning. Te helpen, hebben we een lijst samengesteld van de computer specs om u te helpen kiezen van de juiste laptop:

 • CPU (processor): De hersenen van uw laptop, de CPU uitgevoerd programma ‘ s. Het is gedeeltelijk verantwoordelijk voor uw laptop-snelheid (of het gebrek daaraan). Voor Windows en macOS machines, een Intel i5-processor of een AMD Ryzen 5 CPU moet goed werken. Als u wilt extra pk ‘ s, kijk voor een Intel i7 of AMD Ryzen 7 CPU. Als u wilt een laptop met Chrome OS, een ARM-processor is prima voor de meeste dagelijkse taken, maar een Intel-processor zal worden vlottere.
 • GPU: de Meeste laptops hebben een ingebouwde grafische processors, die zijn prima voor alles behalve hard-core gaming, 3d-rendering, of op meerdere beeldschermen gebruikt. Als u van plan bent om een van deze dingen, dan gaat hij op jacht naar een laptop met een 3 of 4 GB GPU. Als u van plan bent om een Chromebook, moet je niet zorgen over te maken.
 • RAM-geheugen (geheugen): Dit maakt het mogelijk om uw laptop te jongleren met verschillende taken. Wij stellen voor een Windows laptop of MacBook met minimaal 8 GB RAM, of een Chromebook met minimaal 4 GB. Als u van plan om een ton van multitasking, een apparaat met een extra 4 tot 8 Gb RAM-geheugen.
 • Opslag: Koop een laptop met een SSD. Harde schijven zijn prima als je een ton van de gegevens (en die zijn goedkoper). Maar de computer zal opstarten en laden veel sneller met een SSD.
 • Levensduur van de batterij: Er is geen enkel punt van het kopen van een laptop als het niet de echte wereld de levensduur van de batterij ten minste vier uur. Fabrikanten leveren vaak het beste geval op de levensduur van de batterij specs, dus even de reviews om een idee te krijgen van wat het werkelijk is. U kunt ook zoeken op de naam van het model dat u geïnteresseerd bent in de term “batterij” op Google om meer info te krijgen.

Als u van plan bent om uw laptop voor resource-intensieve toepassingen, zoals games of 3D rendering, je moet ook nadenken over thermische prestaties. Nogmaals, alleen zoeken op de naam van de laptop die u geïnteresseerd bent in samen met de “thermische prestaties” op Google. Zie als iemand problemen met de laptop oververhitting tijdens games of andere zware toepassingen. Dit is vooral een probleem met ultra-dunne laptops zoals de MacBook, MacBook Pro of 2-in-1s zoals de Surface tablet.

Zo, nu is het harde deel is gedaan. U weet welke OS je wilt, je bent ingesteld op een form-factor, en heb je de specificaties opgesteld. Laten we nu eens schermen en poorten.

De Beste Algemene MacBook

Nieuwe Apple MacBook Pro (13-inch, Touch Bar, een 1,4 GHz quad-core Intel core i5, 8GB RAM, 256GB) – Ruimte Grijs

De 13" MacBook Pro is een glanzende powerhouse. Het is extreem dun en snel, en zijn Retina-display ziet er prachtig uit.

Shop Nu

$1400.40
Meer aanbiedingen

4K en OLED-Scherm?

ra2studio/Shutterstock

Je gaat besteden veel tijd aan het staren naar het scherm van je laptop, dus het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat je houdt van wat je ziet.

Het is niet hetzelfde als een TV, dat wel. Op een laptop, de nieuwste en grootste display kost meestal meer dan het waard is. Tenzij je een kunstenaar of de kwaliteit fiend, een 1080p LCD-scherm zou fijn moeten zijn. Het is niet de nieuwste technologie, maar het is goedkoop, het ziet er goed uit, en het werkt goed.

Natuurlijk, de resolutie is niet het enige. Hier is een lijst van dingen die je moet overwegen wanneer het gaat om uw laptop scherm:

 • Helderheid: Uitgedrukt in nits, dit is wat maakt schermen kijken helder en mooi. Het maakt hen ook gemakkelijker om te zien of buiten onder een schittering. In het algemeen, een 250 – 300-nit-beeldscherm is ideaal. Schermen met meer dan 300 nits soms kijken uitgewassen.
 • Vernieuwen (frame) tarief: de Meeste laptops hebben een refresh rate van 60 Hz, en voor de meeste mensen, het is fijn. Maar als je een gamer, een 120 Hz display kunt uw spelletjes en voelen zich meer meeslepende en direct. Gamers moeten ook kijken voor laptops met een G-Sync of Freesync tech, geen haperingen en stotteren (dit is meestal een package deal met een laptop die is voorzien van een NVIDIA grafische kaart).
 • Resolutie: Nogmaals, een basic 1080p LCD-scherm is prima. Zeker, u kunt een 4K scherm, en u zult waarschijnlijk genieten van hoe het eruit ziet, vooral als je een kunstenaar. Echter, 4K schermen zijn duur, en fabrikanten hebben de neiging om te verminderen vernieuwen van de tarieven de kosten laag houden. Als u wilt een 4K-laptop-scherm, controleert u of deze is ook 60 Hz.
 • OLED: Dit type scherm geen backlight. In plaats daarvan regelt een ton van de Led ‘ s individueel, wat leidt tot een hoog contrast en super helder beeld. Gamers niet de neiging om net als deze, omdat de beelden wazig kijken op een 120 Hz verversingsfrequentie. Voor iedereen anders, hoewel, ze zien er fantastisch uit! Ze zijn zeker duurder dan een LCD-scherm, dat wel.
 • Touch screen: Deze zijn het meest handig 2-in-1 laptops. U kunt echter altijd worden uitgeschakeld en de touch screen functionaliteit als u niet wilt of nodig hebt.

Nu, die USB-poorten moet u op uw laptop, en hoeveel wil je?

De Beste Algemene Chromebook

Asus Chromebook Flip C434 2 in 1 Laptop, 14″ Touchscreen FHD 4-Weg NanoEdge, Intel Core M3-8100Y Processor, 4GB RAM, 64GB eMMC-Opslag, Alle Metalen Body, Backlit KB, Zilver, Chrome OS, C434TA-DSM4T

De ASUS Flip is een geweldige mid-range, 2-in-1 Chromebook. Het heeft een Intel CPU, 4 GB RAM, en een schone, 14" display.

Shop Nu

$499.99
Meer aanbiedingen

Poorten

kontrymphoto/Shutterstock

Havens en stations bulk toevoegen aan een laptop, dus we raden het winkelend publiek te omarmen: “minder is meer” – aanpak. Alles wat je nodig hebt zijn een paar USB-C-poorten.

USB-C is de moderne standaard voor stroom en data-overdracht. De overdracht van videosignalen (HDMI), audio signalen (zoals een hoofdtelefoon aansluiting), en kosten-apparaten sneller dan USB-A. Ook kunt u een bereik van poorten op je laptop met een USB-C-hub.

Natuurlijk, het is moeilijk om de sprong te maken naar USB-C nu. Als u geen gebruik wilt maken van een hub, raden wij u op zoek naar een SD card slots en USB-A poorten.

Ook zijn sommige ultra-dunne laptops zoals de MacBook Pro, geen ethernet-poorten. Als u dat, wilt u misschien om te kijken naar chunkier laptops of een USB-C-hub.

De Beste Goedkope Windows Laptop

HP 2019 14″ Laptop – Intel Core i3 – 8GB Geheugen – 128 GB Solid State Drive – As Zilveren Toetsenbord Frame (14-CF0014DX)

Voor de prijs, deze HP laptop is verrassend sterk en full-featured. Het heeft 8 GB RAM, een USB-C-poort, een SSD, en een grote 14" scherm.

Shop Nu

$342.00
Meer aanbiedingen

Waar te Kopen

Igor Kardasov/Shutterstock

Terwijl je gewoon kan lopen in een Best Buy en vraag een medewerker om u te helpen bij het vinden van een laptop die past bij uw specificaties, het is een stuk makkelijker (en goedkoper) om te zoeken online.

De meeste grote laptop-verkoop van websites hebben filters die u kunt gebruiken om te wijzen op de laptop van uw dromen. We raden u uw zoekopdrachten breed en controleren van een verscheidenheid van websites voor goede deals.

Hier zijn een aantal websites die verkopen laptops:

 • Beste Koop: De website is makkelijk te navigeren, en u kunt zelfs plannen om te pick-up van uw laptop vandaag in de winkel in uw buurt. Gerenoveerd en showroom laptops zijn ook beschikbaar tegen gereduceerde prijzen.
 • Uitvoering: Dit bedrijf voert een breed scala aan laptops (met inbegrip van refurbished modellen).
 • Amazon: Oh, natuurlijk. Het is moeilijk om te navigeren in de Amazon marketplace voor laptops, maar het is meestal vol geweldige aanbiedingen. We raden u gebruik maken van Amazon als een prijs-checker.
 • Apple Store: Dit is niet altijd de goedkoopste plek om te kopen MacBooks, maar de “vergelijk” pagina is super handig om te wijzen op de MacBook van je dromen.
 • Google Store: Je kunt het kopen Chromebooks van Google. En terwijl u vindt ze goedkoper op andere websites, Google maakt het makkelijk te vergelijken met andere modellen.

Nu bent u klaar om te kopen van uw nieuwe laptop.

Wij raden u aan het uitchecken een laptop in de persoon voordat je het koopt. Dit kunt u zien op het scherm, voel je de trackpad, en zorg ervoor dat het toetsenbord voelt. Meest populaire laptops zijn meestal in de showroom bij Best Buy en Walmart.