De Plixi Opvouwbare Fiets Helm Is Beter in Je Tas Dan op Je Hoofd

0
131

Waardering:
6/10
?

 • 1 – Absolute Hot Afval
 • 2 – Sorta Lauw Afval
 • 3 – Sterk Gebrekkig Ontwerp
 • 4 – Aantal Pro ‘ S, Veel Nadelen
 • 5 – Resultaten Onvolmaakt
 • 6 – Goed Genoeg om te Kopen Op de Verkoop
 • 7 – Grote, Maar Niet De Best-In-Class
 • 8 – zeer goed, met Enkele Voetnoten
 • 9 – Shut Up And Take My Money
 • 10 – Absolute Design-Nirvana

Prijs: $100

Kopen op Amazon

Michael Crider

Als je fietst, moet je een helm dragen. Periode. Maar met meer mensen gebruik van fietsen voor korte woon-werk afstanden, en niet te vergeten de prevalentie van e-bike-verhuur in de stedelijke gebieden, een helm is niet altijd rond.

Hier is Wat We Willen

 • Geweldige opvouwbare ontwerp
 • Voelt degelijk en veilig

 

En Wat We niet

 • Zeer zwaar
 • Slechte ventilatie
 • Ongemakkelijk fit

De oplossing, althans volgens een paar ondernemende verkopers, is een opvouwbare helm klapt naar beneden te glijden in uw rugzak of tas. Ik heb geprobeerd zo ‘ n voorbeeld, de Plixi van Overade, als ik opgelost om de fiets meer in mijn kleine stad dit jaar. De Plixi maakt gebruik van een vernuftig systeem van scharnieren en plooien te maken van een veilige, standards-compliant mtb-helm die scrunches neer als een anime robot, het vergieten van zijn volume met 60%, gemakkelijk om te gooien in je tas voor uw voet avonturen.

Het ontwerp is echt opmerkelijk. In drie stappen (schuif omhoog over een kwartaal-paneel, vouw aan beide zijden, en vouw de bovenkant over de onderkant), de Plixi helften van de grootte, gaande van de ruimte van twee voetballen op ongeveer één. Maar dat is niet de meest indrukwekkende prestatie. Wat vooral opvalt is dat, wanneer volledig uitgevouwen in “riding mode,” de helm niet het gevoel een minder stevige of het veilig dan een conventioneel ontwerp uit één stuk. De stijve kunststof, schuim, en voelde sizing maakt het meer of minder dezelfde als die je vindt in elke helm die je krijgt van Walmart of uw lokale fietsenhandelaar.

En de Plixi niet bereiken van wat het beoogt te doen. Met een helm op, dat neemt alleen een groot stuk van mijn tas in plaats van bijna alles, ik voelde me meer comfortabel roaming rond de stad om een beetje licht te winkelen en het raken van het café of mijn lokale bar. (Slechts één bier, dankzij—het berijden van een fiets tipsy is niet veiliger dan autorijden.) Als u op zoek bent naar iets wat je kunt brengen samen met u voor een snelle rit op een centrum van de stad fiets of elektrische scooter, de Plixi is een fantastische keuze.

Maar er zijn ook nadelen. Door zijn opvouwbare ontwerp, de helm moet meer materiaal dan een conventionele één. Dat betekent meer ruimte (niet veel) en meer gewicht (heel veel). De Plixi is een beetje meer dan 18 gram op mijn keukenweegschaal, 30% meer dan mijn standaard helm, dat is niet iets bijzonder of te duur. Het helpt ook niet dat de Plixi heeft bijna geen ventilatie op de voorkant en de achterkant, het maken van al dat gewicht bijzonder warm en bezweet in een soort van benauwde omgeving.

De binnenbekleding, het ontbreken van de luchtstroom, en achter-fit-lussen maken de Plixi ongemakkelijk. Michael Crider

De pasvorm laat veel te wensen over, ook. Met een lichaam dat klapt drie keer in een standaard interne hoofdband is uit van de vraag, en de Plixi heeft te maken met een kleine bar en ligt aan de achterkant van je hoofd met de druk van een paar spandex strips. Het pakket bevat ook een aantal extra schuim voor de interne bekleding, in het geval dat de helm beweegt te veel op je hoofd. Met een paar aanpassingen past op alle recht, maar noemde het comfortabele zou worden genereus.

Is het te veel gevraagd voor een helm die vouwen zich in de helft en worden koel en comfortabel op hetzelfde moment? Misschien. Dat gezegd zijnde, de Plixi is niet een goede keuze als u op zoek bent om te krijgen in fietsen en u wilt een helm kunt u gebruiken voor zowel de reguliere -, middellange – of lange afstand ritten en korte stedelijke hop.

De Plixi in de volledig open en gesloten vormen, op iemand veel meer knap dan ik. Overade

Het is fantastisch voor het laatste, vooral als je wilt gaan zonder een helm op je fiets anders—en het zou een geweldig cadeau voor een college-gebonden jongen die misschien in de verleiding om het overslaan van een helm tussen de klassen. Als uw begroting alleen kan uitstrekken tot een helm, krijg je een standaard model. Als je kunt veroorloven de Plixi ($80-100 bij verschillende retailers), en je bent wanhopig op zoek naar een helm die u kunt verbergen in je tas als je fietsen niet alleen omwille van een rit, het is de moeite waard de vraagprijs.

Beoordeling: 6/10
Prijs: $100

Kopen op Amazon

Hier is Wat We Willen

 • Geweldige opvouwbare ontwerp
 • Voelt degelijk en veilig

 

En Wat We niet

 • Zeer zwaar
 • Slechte ventilatie
 • Ongemakkelijk fit