Smart Flessen Water: Maar…Waarom?

0
108
Parilov/Shutterstock

De technologische industrie heeft besloten dat de analoge flessen water niet is wat u nodig hebt. In plaats daarvan, moet u een nieuwe, lichte, trillende smart flessen water. Maar weet je?

Waarschijnlijk niet. Dan weer, ik ben een mens in 2019, die nog steeds koopt de muziek (albums, geen streaming), dus misschien ben ik te ouderwets, te. Zoals ik herken mijn eigen, mogelijk stom, analoge functionaliteit, ik ben bereid om de slimme fles water de mooiste schudden ik kan.

Hoe zou die We Hier Krijgen?

De voorlopers zijn, natuurlijk, de nadruk op technologie en fitness, en de algemene wens van tech bedrijven om nieuwe producten te maken. Weet je—”innovatie.” Een van de makkelijkste manieren om dat te doen is het toevoegen van tech van iets dat al bestaat.

Dat verklaart de motivatie om te produceren en verkopen van producten zoals smart flessen water, maar hoe zit het met de motivatie om ze te kopen? Voor mij, ik denk dat het heeft te maken met work-life balance en een algemeen gevoel dat het moderne leven heeft geleid tot het negeren van de basisprincipes van een menselijk dier.

Fitbits en activiteit apps laat het ons weten we zijn nog niet verhuisd genoeg elke dag. Ook de meeste Amerikanen niet genoeg water drinkt per dag. Dus, de wellness-tech industrie antwoord dat is slim flessen water.

Wat Doet Smart Flessen Water Te Doen?

messer16/Shutterstock

Als alle dingen zal binnenkort worden geboden en verwacht—te doen, smart water flessen interface met uw smartphone, meestal via Bluetooth. Bijvoorbeeld, de Ozmo fles krijgt zelf alle gesynchroniseerd met uw Apple-Gezondheid-app van FitBit, en zelfs uw Garmin, als u nog steeds gebruik maken van een speciaal GPS-apparaat via Bluetooth.

Vermoedelijk, het idee is veel van de mensen negeren de meeste dingen in de wereld die niet op hun telefoons. Klaarblijkelijk, dat is inclusief water, maar, vreemd genoeg, niet de lucht of voedsel.

Zo dan, het is niet een slecht idee om mensen te helpen herinneren water door het in de wat ze al bekeken. De uitlezing op uw telefoon meestal trekt gegevens van sensoren ingebouwd in de smart van de waterfles, en laat dan dingen als:

  • Hoeveel water heb gedronken;
  • Hoeveel water moet je nog een drankje om te voldoen aan uw dagelijkse doel drinken; en
  • Temperatuur van het water.

Cutting-edge spullen! Sommige smart-flessen zetten een stap extra en zijn voorzien van een ingebouwde beeldscherm (zoals de HydraCoach 2.0, die is een water fles die een digitale wijzerplaat van het horloge aan de voorzijde, meer of minder), dus je hoeft niet om te kijken naar uw telefoon om de voormelde gegevens. Anderen doen veel minder en slechts gloed of het gebruik van licht puntjes om u eraan te herinneren om te drinken, zoals de ICEWATER, die zal u eraan herinneren om te drinken door te zetten in een Berlijnse dance club. De hel, de HYDRA Tech smart fles doen de lichten en de muziek (het heeft LED-verlichting en een Bluetooth-speaker, evenals een fles opener voor het openen van mindere flessen).

Naast het assortiment van technische functionaliteit, smart flessen doel om te kijken mooi (dat is iets stom flessen kunnen doen, ook). In een wereld waar workout kleding (zoals yoga broek) zijn ook een fashion statement, kunt u niet onderschatten sommige mensen de behoefte om anderen te laten weten dat ze gezond zijn.

Voor Wie Zijn Ze Bedoeld?

MiniStocker/Shutterstock

Het antwoord op deze vraag is te language—pack-niemand. Of voor iedereen. Zie, het is een volledig electieve product dat voldoet aan een voorheen onbekende wil, in plaats van een noodzaak.

Duidelijk, de meeste mensen overleven, zelfs als ze niet goed te hydrateren. Maar slimme flessen water kan het helpen een aantal van deze mensen vergroten hun inname van water.

Er zijn andere problemen die samenhangen met het niet drinken van voldoende water. Het belangrijkste is dat je moet drinken! En te veel mensen (één op de vijf kinderen, volgens deze studie) niet, drink geen water op een bepaalde dag. In plaats daarvan, ze calorie-laden met gezoete drankjes.

Dus het probleem smart flessen adres echt is, wat betekent dat er een oplossing nodig is. Als slimme flessen water zijn dat de oplossing zijn voor sommige mensen, misschien dat ze het niet verdienen meer controle dan andere populaire body-functie bewaakt.

Als je constant uitgedroogd omdat je gewoon niet kan vergeet niet om voldoende water te drinken, dan moet je doen wat je moet doen. Of, als uw levensstijl of een lichamelijke aandoening (bijvoorbeeld, zwangere vrouwen, sporters, senioren, etc.) het vereist dat u meer water drinken, dan, met alle middelen, pick-up een slimme fles.

Waarom hebt U dat Waarschijnlijk niet Nodig

Kijk maar eens naar al die ingebouwde hydratatie tech! antonniart/Shutterstock

Afgezien van eventuele medische aandoeningen, uw lichaam monitoren hydratatie en doet alles wat een slimme fles water doet.

Wil je weten of je genoeg hebt van het water? Er zijn veel manieren waarop u dit kunt controleren, en geen van hen vereisen technologie. Hier is een korte lijst van dingen die u zullen helpen bepalen van uw huidige niveau van hydratatie:

  • Heeft u dorst?
  • Doet uw mond voelt droog?
  • Jouw hersenen zeggen: “het water dat de smaak beter is dan alles wat nu”?
  • Is uw urine duidelijk geel?
  • Verschillende delen van je gekwetst of slecht voelen, en je niet zeker weet waarom?
  • Bent u duizelig?

Als je antwoord “ja” op één van deze vragen, dan ben je misschien wel dorst. Als alternatief, kunt u deze lijst en weet je dorst hebt, want dat is hoe het lichaam werkt.

Als je eenmaal hebt geklokt uw niveau van dorst, het volgende wat je moet doen is water drinken, en niet iets dat is niet het water. Zoete spul maakt je gewicht. En ik hou van diuretica (alcohol, koffie, thee, etc.) zo veel als de volgende persoon, maar ze zijn ook de oorzaak van uitdroging.

Iets anders dat je kunt doen is gewoon water te houden handig, of het nu in een fles, beker, glas of wat dan ook. Blijft goed gehydrateerd, je moet nat dat de fluit van de reguliere.

Een ander ding dat je lichaam dat er een slimme fles water misschien niet een signaal wanneer u heb te veel water. Hoor je niet veel over overhydration, gezien het tegenovergestelde is het grote probleem, maar het kan je doden.

Water vergiftiging gebeurt er als je water drinken sneller dan je nieren kunnen verwerken. Op gemiddelde, de mens kan elimineren 20-28 liter water per dag, en slechts ongeveer 0,8-1 liter per uur, zodat de snelheid van het verbruik zaken. Het overtollige water in het bloed resulteert in een natrium onbalans die ervoor zorgt dat uw cellen op te zwellen. Dit is vooral slecht voor je hersenen, dus drink niet te veel water in te korte tijd.

Nogmaals, deze getallen zijn gemiddelden—het is verschillend voor elke persoon. Er is geen reden om in paniek raken. De personen die meestal een groot risico lopen op het water dronkenschap zijn soldaten, atleten en mensen met schizofrenie als deze groepen zijn meer geneigd om overhydration. Dus, zeker sla geen water drinken wedstrijden.

Het is Uw Oproep

De meeste van ons hebben al de ingebouwde hardware en software die ons lichaam nodig heeft om te meten en te onderhouden onze hydratatie, de meeste van de tijd. Slechts aandacht te besteden aan hoe je je voelt. Niet negeren van aanwijzingen dat uw lichaam zou kunnen sturen om te vertellen dat je het opdrogen als een slak in de zon.

Veel van ons doen negeren onze biologische software, dat wel. Mensen zeker niet altijd doen wat het beste is voor hun lichaam. Als je een aandoening hebt, dat maakt een verblijf gehydrateerd lastig, je je niet kunt herinneren om te drinken genoeg van het spul, of je gewoon niet drinken van het water op een slimme fles kan u helpen.

Er zijn eenvoudiger manieren om meer water te drinken? Ja. Zijn smart flessen water meer van een nieuwigheid dan iets anders? Misschien. Maar als een slimme fles water helpt je die kostbare levensader in uw aderen (maar niet te veel), dat is een goede zaak—of het nu dom is of niet.