Het Koppelen van Twee Sets van de AirPods Met Dezelfde iPhone

0
294
Khamosh Pathak

Apple ‘ s nieuwe Delen Audio feature maakt het makkelijker voor u en een vriend zijn die een song of een video bekijken zonder het gebruik van luidsprekers. Helaas, de functie is beperkt tot de nieuwere iPhones, iPads en iPod Touches gepaard met AirPods of PowerBeats Pro.

Voor welke Apparaten Werken met Audio Delen

Zoals gezegd, de nieuwe Audio functie voor het Delen ondersteunt de eerste – en tweede-generatie AirPods en PowerBeats Pro draadloze hoofdtelefoons. Deze lijst wordt uitgebreid naarmate er meer apparaten worden vrijgegeven met Apple ‘ s W1 of H1-chip.

Momenteel, Audio-Delen is alleen beschikbaar op de volgende apparaten:

  • iPhone 8 (en nieuwer)
  • iPad Pro (eerste-generatie en nieuwer)
  • iPad Air (derde generatie en nieuwer)
  • iPad mini (vijfde-generatie en nieuwer)
  • iPod touch (zevende generatie en nieuwer)

Het Koppelen van een Andere Set van AirPods

Met behulp van Apple ‘ s Audio functie voor het Delen, kunt u verbinding maken met twee paren van draadloze koptelefoon naar een iPhone, iPad of iPod Touch en het naadloos delen van de audio aan beide apparaten zonder haperen of stotteren.

Sluit het tweede paar van AirPods naar uw iPhone, open het AirPods geval naast uw iPhone. U ziet een pop-up te zeggen dat deze AirPods niet het uwe, maar u kunt een verbinding met hen. Hier tik je op de knop “Connect”.

Volgende, zet de AirPods in de pairing-modus door te drukken op de fysieke knop aan de achterkant van de AirPods geval. De AirPods zal worden aangesloten, en u ziet de status van de batterij op het scherm. Hier, druk op “Klaar”.

Hoe om Audio af te Spelen op Twee Sets van de AirPods

Nu het tweede paar van AirPods afgestemd zijn op uw apparaat, kunt u de audio-uitgang via een AirPlay-menu. Dit omvat het Now Playing-widget in het Control Center, de Muziek-app, en het Speelt Nu widget op het scherm te vergrendelen.

We lopen met u door de stappen van het gebruik van het AirPlay-menu in het Control Center. Open het Control Center door het vegen van boven naar beneden-rechts van de rand van de iPhone ‘s of iPad’ s scherm. Als u een iPhone of iPod Touch met een Home-knop, veegt u omhoog vanaf de onderkant van het scherm naar het onthullen van het Control Center.

Vanaf hier, tikt u en houdt u op de “Nu Spelen” widget uit te breiden.

Selecteer de “AirPlay” knop.

Je ziet nu alle beschikbare apparaten. Als u uw AirPods is aangesloten, worden geselecteerd als de huidige output apparaat. Je ziet ook het tweede paar van AirPods die hieronder. Tik op de lege “Vinkje” knop ernaast.

Zowel AirPods zijn nu actief als de audio-uitgang voor je iPhone, iPad of iPod Touch. Alles wat u spelen zullen op beide apparaten.

U zult in staat zijn om de controle van de audio voor beide apparaten onafhankelijk van elkaar of samen. Gebruik de schuifbalk aan de onderkant van de widget wijzigen van het volume voor zowel de AirPods samen. Gebruik de schuifbalk onderaan de individuele AirPods lijst om het volume te bepalen voor het gegeven AirPods.

Het Delen van Audio met een Vriend met een iPhone

Is er een andere manier voor het delen van audio van het ene iPhone met twee sets van AirPods die niet vereist dat het pairing-proces. In plaats daarvan, verbind je je met je vriend een iPhone die hun AirPods afgestemd op hun iPhone.

Deze functionaliteit werkt op iOS en iPadOS apparaten met Bluetooth 5.0. Dit betekent dat de iPhone 8 en hoger, iPad Pro (2e generatie), iPad Air (derde generatie) en iPad mini (vijfde generatie) ondersteunen deze functie.

Apple

Als beide iPhones zijn met iOS 13 of hoger, je vriend, je gewoon moet zetten hun iPhone op de top van de jouwe. Dit zal een pop-up op je iPhone te vragen als u wilt delen, het geluid van je iPhone met je vriend AirPods.

Tik op “Delen van Audio.” Zodra uw vriend bevestigt ook op hun iPhone, de audio delen zal beginnen.

Zowel AirPods wordt dan weergegeven in het AirPlay-menu, en u zult in staat zijn om het beheren van de weergave en het volume van er.

GERELATEERD: De Beste Nieuwe Functies in iOS 13

LEES VERDER

  • “Chrome Snelkoppelingen Die U Moet Weten
  • “Waarom Zou Je Overclock Uw RAM (dat is Makkelijk!)
  • “Hoe te om te Verhogen Uw MacBook Opslag
  • “Het Uitschakelen Veeg het Typen op de iPhone-Toetsenbord
  • “Het Inschakelen van een Lage Data-Modus op Uw iPhone