21 mooie Items die u wilt Verzenden in een College Care Package

0
155
Josh Hendrickson

Als je kinderen hebt in het college, heeft u waarschijnlijk al gaf hen een aantal benodigdheden om het jaar te beginnen. Nu is het tijd om te ontspannen—maar wacht; het is al een maand of twee! Hebben ze behoefte aan een vernieuwing? We maken een care package.

Waarom zou je een Care Package?

Je zou verbaasd zijn hoe snel uw kind gaat door middel van een aantal goederen, terwijl ze op school—en hoe vaak ze niet zal vertellen.

Zelfs als ze heeft nog steeds veel van de benodigdheden die u stuurde haar naar school, je zou ontdekken dat je een aantal dingen over het hoofd gezien. Nu is het een uitstekende gelegenheid om mee te sturen welke benodigdheden u bent vergeten of niet hebben ruimte zijn voor.

Een maand of twee na het semester begint is een goede tijd te vullen. U kunt deze dingen zijn een onderdeel van uw reguliere boodschappen lijst, of gewoon te bestellen bij Amazon en de care package rechtstreeks aan uw kind.

Zorg ervoor dat u met uw kind voor het eerst, hoewel, om uit te vinden precies wat ze nodig heeft.

Wat op te nemen in een Care Package

Als het gaat om de geleverde voorzieningen, iedere school is anders, en het is handig om die in gedachten als u beslist wat u wilt opnemen in de care package. Als uw kind de slaapzaal niet beschikt over een magnetron, ramen niet nuttig zijn. En als hij toegang heeft tot een volledige fornuis, zou je in staat zijn om de stap te zetten van “instant” voedsel om iets gezonder.

Hier zijn een aantal items die u mogelijk wilt opnemen in de care package.

Droog Niet-Bederfelijke Voedingsmiddelen

Nissin

De meeste studenten hebben een maaltijd plan, maar ze nog steeds soms missen of maaltijden overslaan. Misschien kozen ze voor een plan dat niet voor elke maaltijd met het verminderen van hun collegegeld. Het hebben van extra voedsel dat voorhanden is nooit een slecht idee—studenten gaan door het voedsel sneller dan een hongerige leeuw op biefstuk nacht.

Droge, niet-bederfelijke voedingsmiddelen zijn goede opties als uw kind toegang heeft tot een magnetron of fornuis maar niet een koelkast. De makkelijkste vereisen slechts water en een magnetron—bonus als je kunt gooien in de container in plaats schoon te maken. Hier zijn een aantal items die aan deze vereisten voldoen:

 • Noodle cups: Dit simpele dingen houdt de honger van de student gaat. Het is makkelijk te maken, makkelijker te eten, en dan gooi je gewoon weg de schotel.
 • Pasta-Roni/Rijst-een-Roni: Een rijst optie is het leuk om een beetje voeding. Het is makkelijk te maken, maar heeft ook enige smaak.
 • Mac en Kaas: Deze porties zijn lage onderhoud, makkelijk te maken, en hebben de goede, kaasachtige smaak. Plus, het is een throw-away gerecht.
 • Ontbijt bars: Deze gezondere optie slaat de kunstmatige aroma ‘ s en fructose siroop. Het beste van alles, het smaakt niet van spijt en schaamte, zoals veel van de andere “gezondheid” en bars.
 • Granen: Uw kind moet een koelkast om op te slaan sommige van de melk voor deze optie. Het gaat snel, maar de variety pack staven uit de verveling.
 • Chips: Snacks zijn een noodzaak, tussen de maaltijden (en enkele broodnodige energie). Deze verscheidenheid bag is verkrijgbaar in veel smaken, en—beter nog—kleine zakken. Dit kan voorkomen dat uw kind van het eten van alle van hen in een zitting.
 • Pretzels: Een licht gezondere optie als pretzels zijn gebakken in plaats van gefrituurd. En zij nog steeds voldoen aan die onweerstaanbare behoefte crunch en zout.

Toiletartikelen, Zodat Uw Kind niet Stinken

Crest

Zelfs als je verzonden toiletartikelen met uw kinderen naar de universiteit, het is nooit te vroeg om het schip meer. Toiletartikelen zijn de dingen waarin we de meeste kans om te vergeten om te bevoorraden. Dit leidt tot de wanhopige poging van het vullen van een shampoo fles met water en schudden te krijgen net een beetje meer.

Dingen als shampoo, deodorant, tandpasta en andere toiletartikelen verlopen niet snel. Dus, als u iets voor uw kind al heeft, hebben ze hier gewoon meer voor de toekomst. Uw kind zal u dankbaar zijn. Zo zal hun docenten.

Hier zijn sommige van de hoofdzaken:

 • Tandpasta: Als uw kind aandelen met een huisgenoot die vergeten zijn om mee te brengen, hij zou opraken van de tandpasta sneller dan u denkt. Welk merk van tandpasta die u verzendt niet uit zo veel als het type van fluoride bevat. Stannous fluoride heeft antibacteriële eigenschappen die een betere baan van het voorkomen van tandvleesontsteking dan andere fluoriden. Tandpasta is beter dan niets, maar Crest Pro-Health-toepassingen stannous fluoride, die heeft antibacteriële eigenschappen die het beter doen voorkoming van tandvleesontsteking. Dat is een extra impuls voor een gezond gebit.
 • Deodorant voor hem: Elk type zal doen, maar de truc is om iets te vinden met een onschuldig neutrale geur. Hij is meer kans om het te gebruiken als hij niet een hekel aan.
 • Deodorant voor haar: Een bloemige geur zouden u kunnen verleiden, maar ze misschien niet zoals je op. Een neutrale geur is handig als u niet weet wat haar favoriete.
 • Shampoo voor hem: het is waarschijnlijk Het beste om te vragen naar voorkeuren, maar deze kale shampoo en conditioner heeft een vrij neutrale geur die niet overheerst.
 • Shampoo voor het haar: Nogmaals, u zult waarschijnlijk willen controleren op dit ene. Maar bij twijfel, dit is een populair merk, en je shampoo en conditioner in één. Deze versie biedt ook vocht vernieuwing.

Benodigdheden voor Dat de Bruto Dorm Kamer

Flinke

Slaapzalen kan worden bruto, en er is een eenvoudige reden dat de meeste kinderen niet schoon te maken na het zelf. Zelfs als uw kind is een nette-freak, zijn dormmates misschien niet.

Wanneer u vervult de benodigdheden, misschien herinneren hem te wassen sommige van die bruto gerechten. Of zorg dat de stapel vuile was in de opbouw van de hoek.

Dit zijn de dingen die je student waarschijnlijk het meest nodig heeft om schoon te maken zijn vervelende slaapzaal:

 • Vuilniszakken: Dit is een uitstekende plek om te beginnen. Flinke tassen zijn sterk genoeg om bestand te zijn tegen een kleine overbelasting. Plus, ze hebben een trekkoord, zodat de tas past kleinere blikjes.
 • Afwasmiddel: Als uw kind nam alle gerechten met hem naar school, hij zal een aantal van deze te ontstoppen. En afwasmiddel reinigt andere dingen, als goed. Palmolive is een goedkope optie die het werk gedaan krijgt.
 • Pre-gemeten wasmiddel: In de voortdurende zoektocht om te helpen uw kind niet stinken, wilt u misschien overwegen het zenden van een herlading van wasmiddel. Hoewel, een beetje duur up-front, peulen kan helpen degenen die nieuw zijn voor de was doen gebruik de juiste hoeveelheid wasmiddel. U weet waarschijnlijk wel, die geur te krijgen—wat uw gezin gebruikt zal worden.
 • Febreeze: En voor de luie dagen (oke, weken), wanneer hij niet in de was gedaan, een fles Frebreeze zal in ieder geval de controle van de geur en hem helpen houden een aantal vrienden.

Farmaceutische producten om Gezond te Blijven en in de Klas

Basic Care

De School is een veilige haven voor alle dingen die je ziek maken. Het duurt slechts een ziek persoon die erop staat om te komen tot een stevig verpakt klas om iedereen ziek. Ook als uw kind gaat naar school in een nieuwe omgeving, misschien dat ze last hebben van allergieën dankzij de nieuwe pollen.

En de meeste studenten moet een aantal pijnstillers op een bepaald punt. Zij kunnen u helpen met een verscheidenheid aan onderwerpen, van cafeïne-terugtrekking hoofdpijn bij een verstuikte enkel. Wij zijn geen artsen, natuurlijk, dus raadpleeg uw arts over welke geneesmiddelen het beste zou zijn voor uw kinderen.

Hier zijn een paar standbys het is altijd goed om in het medicijnkastje:

 • Paracetamol: Koffie en frisdrank zijn geweldig als je student moet een lange nacht van de studie, maar later komt de cafeïne ontwenningsverschijnselen. Paracetamol is uitstekend voor hoofdpijn, en deze fles bevat net genoeg cafeïne af te wenden intrekking problemen.
 • Aspirine: Of het is te wijten aan een ontsteking of spierspanning, Aspirine is een goede keuze voor elke algemene pijn. Het helpt bij koorts ook.
 • Niet-suf allergie pillen: Wanneer de lessen lijken ze zullen nooit eindigen, een 24-uurs allergie medicijnen kan een redder in nood. Een pil per dag houdt de neusverkoudheid afstand.
 • Antihistaminicum: Als allergieën gewoon niet stoppen, Benadryl is een antihistaminicum dat stopt symptomen in hun tracks. Uw kind zal hebben om hen vaker te doen, maar ze kunnen helpen wanneer andere geneesmiddelen niet.
 • Neusspray: Soms is de beste optie om te gaan rechtstreeks naar de bron. Een nasale decongestiva als Flonase doet precies dat.
 • Lip balm: Als het weer kouder wordt, schrale lippen snel een probleem. Een stick met een of twee van de lip balm (ook wel ChapStick, maar dat is een merknaam) zullen zeker van pas komen. Burt ‘ s Bees vochtinbrengende balsem is een verschil kunnen maken, zelfs de droogste, gebarsten lippen. Koop een vier-pack en houden voor jezelf!

Een Gift Card voor de Verantwoordelijkheid en de Privacy

Amazon

Wanneer je voor te bereiden van een care package, het is een goed idee om te controleren met uw kind en vraag wat ze nodig heeft. Maar ze kunnen niet altijd worden verkregen. Soms gaat het om kinderen die verlegen om te vragen voor benodigdheden.

Of ze zouden willen iets leuk, maar ze heeft het al besteed het geld dat ze hadden op verantwoorde dingen, zoals boeken en boodschappen.

Een cadeaubon kan uw kind om de dingen die ze nodig heeft of wil, maar voelt zich niet comfortabel aanvragen. U kunt altijd beginnen met een kleinere gift cards eerste, en zie hoe ze verantwoord met het geld.

Amazon gift cards zijn een uitstekende keuze, want het heeft zo ‘ n grote verscheidenheid van dingen—zelfs kruidenierswaren.

De Final Touch

Je kunt niet (en mag niet) stuur alles op deze lijst in één keer. Uw kind heeft dus veel ruimte voor de opslag van voorraden. Dus, bij te houden wat je sturen. Als u een rotatie, het zal voorkomen dat u van overbelasting hem met chips wanneer hij moet deodorant.

En vergeet niet om af te glijden in een handgeschreven notitie. Enkele studenten willen toegeven, maar voor alle vrijheden die komen met het college, is er ook heimwee en eenzaamheid.

Een herinnering van huis kan een groot verschil maken tijdens een sombere week.