21 Härliga Objekt att Skicka in en Högskola Vård Paket

0
84
Josh Hendrickson

Om du har barn i skolan, har du förmodligen redan gav dem några leveranser för att börja året. Nu är det dags att koppla av—men vänta, det har gått en månad eller två! De behöver en påfyllning? Låt oss skapa ett vård paket.

Varför Skicka ett Vård Paket?

Du kanske blir förvånad över hur snabbt ditt barn går igenom vissa förnödenheter medan hon är i skolan, och hur ofta hon kommer inte säga till dig.

Även om hon fortfarande har gott om de leveranser som du skickade henne till skolan med, du kanske upptäcker att du glömt några saker. Nu är ett utmärkt tillfälle att skicka med alla nödvändigheter du glömde eller inte har utrymme för att inkludera innan.

En månad eller två efter att terminen börjar är en bra tid att förnya. Du kan göra dessa saker en del av din vanliga livsmedelsbutiker listan, eller bara beställa dem från Amazon och få den vård paket levereras direkt till ditt barn.

Se till att kontrollera med ditt barn först, om, för att ta reda på exakt vad hon behöver.

Vad som ska ingå i ett Vård Paket

När det gäller att levereras bekvämligheter, varje högskola är olika, och det är bra för att hålla dessa i åtanke när du bestämmer vad som ska ingå i din vård paket. Om ditt barn är dorm inte har en mikrovågsugn, ramen kommer inte att vara till hjälp. Och om han har tillgång till en hel spis, du kanske kan ta ett steg upp från “instant” livsmedel för något hälsosammare.

Här är några punkter som du kanske vill inkludera i din vård paket.

Torr Icke-Ömtåliga Livsmedel

Nissin

De flesta studenter har en måltid plan, men att de fortfarande ibland missar eller hoppar över måltider. Kanske valde de en plan som inte täcker varje måltid för att minska deras undervisning. Med extra mat på handen är aldrig en dålig idé—studenter gå igenom livsmedel snabbare än ett halvt utsvultna lejon på biff natt.

Torr, icke-hållbara livsmedel är bra alternativ om ditt barn har tillgång till en mikrovågsugn eller ugn men inte ett kylskåp. Det enklaste kräver endast vatten och en mikrovågsugn—bonus om du kan kasta behållaren bort snarare än att rena det. Här är några punkter som uppfyller dessa krav:

 • Nudel koppar: Denna enkla saker håller hungrig college student som går. Det är lätt att göra, lättare att äta, och då är du bara kasta bort skålen.
 • Pasta-Roni/Ris-a-Roni: En ris alternativet är trevligt att lägga till lite näring. Det är lätt att göra men har också en viss smak.
 • Mac och Ost: Dessa portioner är lågt underhåll, lätt att göra, och har bra, ostliknande smak. Plus att det är en kasta-bort skålen.
 • Frukost staplar: Detta hälsosammare alternativet hoppar över den konstgjorda smaker och sirap. Det bästa av allt, det smakar inte av ånger och skam, liksom många av de andra “hälsa” barer.
 • Spannmål: Ditt barn kommer att behöva ett kylskåp att förvara lite mjölk för detta alternativ. Det blir gammalt fort, men den mängd pack stänger av tristess.
 • Chips: Snacks är en nödvändighet mellan måltider (och att leverera välbehövlig energi). Denna sort väska kommer i stora smaker, och—ännu bättre—små påsar. Detta kan hindra ditt barn från att äta alla av dem i en sittning.
 • Pretzels: Ett milt hälsosammare alternativ som pretzels är bakade i stället för stekt. Och att de fortfarande uppfyller detta oemotståndliga behovet av crunch och salt.

Toalettartiklar, Så att Dina Barn Kommer inte Stinker

Crest

Även om du har skickat toalettartiklar med dina barn till college, det är aldrig för tidigt att leverera mer. Toalettartiklar finns den sak som vi är mest benägna att glömma att proviantera. Detta leder till desperata försök för att fylla en schampo-flaska med vatten och skaka för att få lite mer.

Saker som schampo, deodorant, tandkräm och andra toalettartiklar inte löper ut snabbt. Så, om du inte har något som ditt barn redan har, de ska bara ha mer för framtiden. Ditt barn kommer att tacka dig. Så kommer deras professorer.

Här är några av de viktigaste:

 • Tandkräm: Om ditt barn-aktier med en rumskamrat som glömt att ta med en del, han kan köra slut på tandkräm förr än du tror. Vilket märke av tandkräm du skicka spelar ingen roll så mycket som den typ av fluorid som den innehåller. Tenn (ii) fluor har antibakteriella egenskaper att göra ett bättre jobb i att förebygga gingivit än andra fluorider. Tandkräm är bättre än ingen, men Crest Pro-Hälsa använder tenn (ii) fluorid, som har antibakteriella egenskaper att göra ett bättre jobb att förebygga gingivit. Som en extra boost för att få friska tänder.
 • Deodorant för honom: Någon typ kommer att göra, men tricket är att hitta något med en ofarlig neutral doft. Han är mer benägna att använda den om han inte hatar det.
 • Deodorant för henne: En blommig doft kan fresta dig, men hon kanske inte tycker om den du väljer. En neutral doft är mer användbar om du inte vet hennes favorit.
 • Schampo för honom: Det är nog bäst att be om preferenser, men detta hake med schampo och balsam har en ganska neutral doft som inte övermanna.
 • Schampo för henne: Återigen, du vill förmodligen för att dubbel-kolla på den här. Men när du är i tvivel, detta är ett populärt märke, och du får schampo och balsam i ett. Denna version har också fukt förnyelse.

Städmaterial för Att Brutto Studentrum

Rejäl

Sovsalarna kan vara grov, och det finns en enkel anledning till det—de flesta barnen inte städa upp efter sig. Även om ditt barn är en snyggt freak, hans dormmates kanske inte.

När du fylla på rengöringsmedel, kanske det kommer att påminna honom att tvätta vissa av dessa brutto rätter. Eller ta hand om högen av smutsiga tvätt för att bygga upp i hörnet.

Dessa är de saker din college student behöver nog mest att städa upp sin otäcka studentrum:

 • Soppåsar: Detta är ett utmärkt ställe att börja. Rejäl väskor är stark nog att klara lite överbelastning. Plus att de har en dragsko så att väskan kan passa mindre burkar.
 • Diskmedel: Om ditt barn tog alla rätter med honom till skolan, han behöver lite av detta för att rengöra dem. Och diskning tvål rengör andra saker, liksom. Palmolive är ett billigt alternativ som får jobbet gjort.
 • Pre-uppmätta tvättmedel: I den fortsatta strävan att hjälpa ditt barn att inte stinker, kanske du vill överväga att skicka en omladdning av tvättmedel. Även om, lite dyrt up-front, skida kan hjälpa dem som är nya att göra tvättservice använda rätt mängd tvättmedel. Du vet förmodligen vilken doft för att få—vad din familj använder ska vara bra.
 • Febreeze: Och för lata dagar (okej, veckor) när han inte kan få tvätten klar, en flaska Frebreeze kommer åtminstone kontrollera lukten och hjälpa honom att hålla några vänner.

Läkemedel för att Hålla sig Frisk och i Klass

Grundläggande Vård

Skolan är en fristad för alla saker som gör dig sjuk. Det tar bara en sjuk person som insisterar på att komma till en tätt packad klassrummet för att göra alla sjuka. Dessutom, om ditt barn går i skola i en ny miljö, hon kanske lider av allergier, tack vare den nya pollen.

Och de flesta studenter kommer att behöva vissa smärtstillande medel vid något tillfälle. De kan hjälpa till med en rad olika frågor, från koffein-withdrawal huvudvärk till en stukad fotled. Vi är inte läkare, naturligtvis, så se till att kontakta din husläkare om vilka läkemedel som skulle vara bäst för ditt barn.

Här är några standbys det är alltid bra att ha i medicinskåpet:

 • Paracetamol: Kaffe och läsk är bra när du som student behöver en lång natt av studien, men senare kommer koffein abstinensbesvär. Paracetamol är utmärkt för huvudvärk, och denna flaska innehåller bara tillräckligt med koffein för att avvärja tillbakadragande problem.
 • Aspirin: oavsett Om det är på grund av inflammation eller muskelbristning, Acetylsalicylsyra är ett bra val för någon allmän smärta. Det hjälper med feber också.
 • Icke-dåsig allergi piller: När klasser verkar som om de kommer aldrig ta slut, en 24-timmars allergi medicin kan vara en livräddare. Ett piller om dagen håller snörvlar bort.
 • Antihistamin: Om allergier bara inte sluta, Benadryl är ett antihistamin som stannar symtom i sina spår. Ditt barn kommer att ha att ta dem oftare, men de kan hjälpa till när andra läkemedel inte.
 • Nässpray: Ibland, är det bästa alternativet att gå direkt till källan. En nasal avsvällande som Flonase gör exakt det.
 • Lip balm: När vädret blir kallare, nariga läppar snabbt bli ett problem. En pinne eller två av lip balm (även kallad Lypsyl, men det är ett varumärke namn) kommer definitivt komma till hands. Burt ‘ s Bees fuktgivande balsam kan göra en skillnad på även den torraste, spruckna läppar. Köp en fyra-pack och hålla två för dig själv!

Ett Presentkort för Ansvar och Sekretess

Amazon

När du förbereder dig för ett vård paket, det är en bra idé att kontrollera med ditt barn och fråga vad hon behöver. Men hon kan inte alltid vara förestående. Ibland, barnen är pinsamt att be för nödvändigheter.

Eller hon kanske vill ha något kul, men hon redan spenderat de pengar hon hade på sig ansvaret saker, som böcker och matvaror.

Ett presentkort tillåter ditt barn att beställa saker hon behöver eller vill ha, men som inte känner sig bekväma begär. Du kan alltid börja med mindre eller kort först, och se hur ansvarsfullt hon hanterar pengar.

Amazon presentkort är ett utmärkt val eftersom det har en så stor mängd olika saker—även matvaror.

De Sista Touch

Du kan inte (och bör inte) skicka allt på den här listan på en gång. Ditt barn har bara så mycket utrymme att förvara förbrukningsmaterial. Så, håll koll på vad du skickar. Om du har en rotation, det kommer att hindra dig från att överbelasta honom med chips när han behöver deodorant.

Och glöm inte att glida i ett handskrivet meddelande. Några elever vill erkänna det, men för alla de friheter som följer med högskola, det är också hemlängtan och ensamhet.

En påminnelse från hemmet kan göra en stor skillnad under en dyster vecka.