Vad Kan jag Göra med Alla Äpplen jag Plockade Bara?

0
88
Ekaterina Pokrovskij/Shutterstock

Som de säger, “ett äpple om dagen håller doktorn borta.” Kanske inte när det är kokt i smör eller göras till en streusel, men denna tid på året det är omöjligt att motstå smarriga bakat äpple godsaker.

Vi plockade igenom hundratals recept för att hitta fem av våra favorit sätt att införliva denna älskade frukt till frukost, snacks, och även middag.

Den Bästa Tiden på Året att Njuta av Äpplen

Om du är från en apple-orchard rika område som New England eller Mellanvästern, du vet förmodligen alla om det roliga tradition av apple att plocka. På senare år har denna roliga aktivitet har också inneburit att ta massor av bilder och naturligtvis lägga till dem till alla de sociala media plattformar. Lita på mig, det är en sak—om ett äpple plockat men unphotographed, var det någonsin verkligen plockade på alla?

Men allvarligt, ta med familjen på en resa till apple orchard är både roligt och ger dig en perfekt ursäkt för att få baka alla typer av värmande godsaker. Oavsett om du letar efter en klassisk äppelpaj, eller något lite mindre vanliga, we got du omfattas.

Bästa Traditionella Idén: Äppelpaj med Farmor Ople

Allrecipes

Du har haft det på Thanksgiving och många andra familjesammankomster. Så länge det görs rätt, kan du inte få nog av det. Ta en bit av hemlagad varm äppelkaka och toppade det med en kall skopa vanilj bönor glass är ett bra sätt att avsluta en perfekt måltid.

Farmor Ople gjorde det till toppen av vår lista för de bästa äppelpaj recept. I år har hon vunnit hjärtan många och fortsätter att som detta recept färdas genom internet. Det måste vara något speciellt med detta recept kommer från en Mormor eftersom människor bara älskar det, och vi hoppas att du kommer också.

Få Recept: Alla Recept

Bästa Frukost: Äpple Kanel Muffins

Tillsätt En Nypa

Om du har redan gjort en paj eller två, men fortfarande har ett överflöd av syrlig frukt, varför inte prova att göra cinnamon apple muffins? Detta kommer inte bara att göra den perfekta gå-till frukost eller mellanmål, men dina medarbetare kommer att älska dig för att ta en kull på en måndag morgon.

Dessa muffins har bitar av tärnat äpple blandat och är toppad med kanel, socker, packning varje bit med smak. De som har gjort dessa tidigare säger att de är lätta att prep och du vill äta hela muffin, inte bara toppar.

Få Recept: Lägg till En Nypa

Bra Mellanmål Recept: Hemmagjord Äppelmos Recept

Den Kluvna Sked

Varför köpa burkar äppelmos för dina barn när du kan göra din egen? Den största skillnaden är att du vet att din kommer att göras med kärlek och inga extra konserveringsmedel. Om du aldrig har gjort äppelmos, du kanske inte förstår hur enkelt det kan vara.

Njut av hur denna söta kombinationen av äpple och kanel gått samman för att skapa ett hälsosamt mellanmål som du och dina barn kommer att älska.

Få Recept: Den Kluvna Sked

Utmärkt Idé: Apple Cider Kyckling

Mat Nätverk

Om du har någonsin älskat att äta grillad kyckling eller fläskkotletter med en sida av äppelmos, är detta en gourmet version av det. Den granny smith-skivor och löken par perfekt med timjan och vitlök för att skapa en härligt söt och välsmakande middag.

Under din nästa matinköp resa, ta en lök, lite cider, och grillad kyckling (förutsatt att du har andra vanliga ingredienser) och prova detta.

Få Recept: Mat Nätverk

Bästa All-Around Recept: Häftigt Land Apple Slarva Bröd

Bakning ChocolaTess

Om du älskar yoghurt, eller du älskar apple bröd, receptet är en slam dunk kombination av de två. Inte bara har den här läckra recept har fästs över en miljon gånger, men Food Network innehöll även det på deras webbplats!

Detta recept ger några substitution alternativ om du vill ha en vegetarisk version av detta bröd och anvisningar för att laga den i en crockpot snabb också.

Detta recept har bara ett problem: En limpa oftast går fort, och du kommer sannolikt har att göra två. Kim, ägare och operatör bakom Bakning ChocolaTess sade det själv. Nu, vad väntar du på? Det är dags att baka!

Få Recept: Bakning ChocolaTess