Denna 20 000 mAh RAVPower Batteriet laddas Upp med vilken Kabel Du Vill

0
89

Betyg:
7/10
?

 • 1 – Absolut Hot Sopor
 • 2 – Sorta Ljummet Sopor
 • 3 – Starkt Bristfällig Design
 • 4 – Vissa Fördelar, Massor Av Nackdelar
 • 5 – Acceptabelt Ofullkomliga
 • 6 – Tillräckligt Bra för att Köpa På Rea
 • 7 – Bra, Men Inte Bäst-I-Klassen
 • 8 – Fantastiskt, med Några Fotnoter
 • 9 – Håll Käften Och Ta Mina Pengar
 • 10 – Absolut Design Nirvana

Pris: $50

Köp på Amazon

Michael Crider

De flesta bärbara batterier ute ladda upp med en vägg-adapter eller en MicroUSB-port. Den RAVPower Bärbar Laddning PD 3.0 kan hantera det, eller för att ladda upp med en USB-C eller Lightning-kabel. Det är ganska praktiskt.

Här är Vad Vi Gillar

 • Mycket flexibla ingångar
 • 18-watts ladda in och ut
 • Praktisk LCD-skärm

Och Vad Vi inte

 • Inte komma med egna laddare

Tanken här är att du kan ladda om denna 20 000 mAh-batteri med vilken kabel du har runt om, oavsett vad det är. MicroUSB och Blixten hamnar på den övre kanten kan ta emot laddning i batteriet endast, medan den mer flexibel USB-C-porten kan ta ansvar för eller dela ut på upp till 18 watt för en super-snabb-enheten laddar.

Batteriet kan ta emot ström från Blixtnedslag, USB-C, och MicroUSB kablar. Michael Crider

Två vanliga rektangulär USB-A-hamnar—man använder Qualcomms egenutvecklade QuickCharge 3.0-systemet, en annan med RAVPower egna märkesvaror “iSmart” system—runda ut den flexibla i/O. Alla tre utgångar som kan användas samtidigt. Här är en snabb genomgång av makt ins och outs i watt:

 • MicroUSB (input): Upp till 18 watt
 • Lightning (input): Upp till 12 watt
 • USB-C (ingång och utgång): Upp till 18 watt
 • QuickCharge USB (utdata): Upp till 18 watt
 • iSmart USB (utdata): Upp till 12 watt

I ett nötskal: Denna sak kan ladda nästan alla mobiltelefoner på dess högsta nivån, men att det inte har känsla för större enheter som USB-C bärbara datorer. Batteriet har en maximal effekt på tre ampere, så försöker ladda flera höga wattal apparater på en gång är inte att gå till jobbet—när jag försökte, min Galaxy Note 8 har förlorat sin “snabb-laddning” – status på låsskärmen.

Full LCD-andel avläsning är praktiskt. Meddelande på den blå ikonen för maximal hastighet in laddning. Michael Crider

Alla som flexibilitet är bra, men apparaten har några smarta detaljer också. Istället för den vanliga raden av punkter som indikerar batteriets återstående, det har en ordentlig LCD-skärmen under en bit av svart plast, som visar batteriets aktuella laddningsnivå som en procentandel avläsning. Den har även en liten blå indikator för att berätta för dig när den har fått en hög ingång kostnad för snabbare påfyllning. Och du kommer att vilja se till att indikatorn, eftersom även vid högsta insignal, ladda denna 20 000 mAh batteriet kommer att ta flera timmar.

Den innehåller inte en adapter, bara en tunn MicroUSB-kabel. Michael Crider

Och däri ligger detta batteri är en brist: Det kommer inte med ett enkelt sätt att juice tillbaka upp på högsta hastighet. Paketet har en enda liten USB till MicroUSB-kabel, bara åtta inches lång. Det är det. Om du ansluter den medföljande kabeln till, säg, en standard-USB-port på din PC eller en äldre telefon laddare, det kommer ta en hel dag att ladda.

Jag skulle inte förvänta sig en super-snygga-laddare för att komma med denna $50 batteri—mycket bra kapacitet och funktioner, men en port vägg-wart verkar inte som att begära för mycket. Kanske RAVPower utgår från att, om du letar efter en laddare som kan avge en hög watt el på så många hamnar, du redan har en lämplig laddare och kabel.

Batteriet kan hantera produktionen till tre olika enheter på en gång. Michael Crider

Att en underlåtenhet åsido, detta är en robust batteri som kan ta makten i och dela ut, till och från ganska mycket något mindre än en bärbar dator. Om du vill ha något som kan fyllas nästan var som helst (och du har en extra 18-watt-laddare som ligger runt), gå för det.

Betyg: 7/10
Pris: $50

Köp på Amazon

Här är Vad Vi Gillar

 • Mycket flexibla ingångar
 • 18-watts ladda in och ut
 • Praktisk LCD-skärm

Och Vad Vi inte

 • Inte komma med egna laddare