Arbete På Distans? Här är Varför Coworking-Spaces Är Värt Pengarna

0
48
4 PM Produktion/Shutterstock

Enligt vissa beräkningar kommer hälften av den AMERIKANSKA arbetskraften kommer snart att arbeta på distans. Distansarbete är framtiden för arbete på många sätt, och coworking spaces har utnyttjat den trenden genom att erbjuda kontorslokaler för privatpersoner att hyra. Men det är ett coworking space rätt för dig?

När var du än arbetar har sina för-och nackdelar, det finns en anledning till coworking spaces har ökat i antal under de senaste åren. För många människor som arbetar hemifrån, fördelarna med dessa utrymmen uppväger kostnaderna. Vad kan ett coworking space göra för dig? Låt oss ta en titt.

Hitta en Sundare Balans i Livet

Att arbeta hemifrån är sällan så lätt som det låter. Utan ett kontor för att pendla till, förlorar du den klar åtskillnad mellan “livet hemma” och “arbete och liv.” Om du brinner för det du gör, du kan snart hitta själv arbetar absurt långa dagar eftersom det inte finns något behov av att klocka ut.

Samtidigt arbetar hårt är bra, bränna ut är det inte. Om du förlorar din balans i livet, kan du hitta dig själv att jobba på en ohållbar rasande takt. En coworking space kan hjälpa dig att få tillbaka balansen.

När du hyr ett kontor utanför ditt hem, du har motivation att göra arbete på kontoret, och koppla av när du är hemma. Detta kommer att hjälpa dig att skära ned på dessa 12-timmars dagar och efter-timmars projekt. Visst, du kan fortfarande behöver för att ta hand om vissa uppgifter i hemmet, men du kommer att vara mer benägna att avsluta arbetet när du lämnar ditt kontor på de flesta dagar.

Växla till att Arbeta Snabbare

Våra hjärnor tenderar att vidta vissa sensoriska upplevelser, och associerar dessa upplevelser med en specifik innebörd.

När du går till ett kontor för att arbeta, du har en specifik sensorisk upplevelse. Du kanske luktar rengöringsmedel och skrivare bläck, eller höra konversationer och clacking av tangentbord. När din hjärna stöter de sensoriska upplevelser, det associerar dem med arbete. Detta kan sätta dig i rätt sinnesstämning för att uppnå vad du behöver göra.

Utan att utlösa, det är ibland svårt att gå in i “arbetsläge.” Medan du oftast kan peka på samma sensation med ett hemmakontor eller specifikt verk-från-hem klädsel, ett coworking space erbjuder ett snabbspår till den fokuserade tankesätt som du behöver. Så fort du kliver in i utrymmet, din hjärna vet att det är dags för arbete.

Få Nya Möjligheter Till Nätverkande

fizkes/Shutterstock

Som en avlägsen arbetstagare, kan du hitta dig själv att investera massor av tid på att marknadsföra dig själv, ökar din kompetens, och att hitta nya kunder. Medan det är bra, det är också lätt att glömma dina bästa möjligheterna ofta kommer från personer som du känner.

Att arbeta vänner kan känna sig som ett slöseri med tid, men det är faktiskt ett av de bästa sätten för att bli mer framgångsrika. Ju fler människor du känner i din bransch (eller relaterade sådana), desto fler möjligheter har du.

Din coworking vänner kan rekommendera deras bästa kunder, dela med sig av vad de har lärt sig av erfarenhet, att inspirera dig till att ta sunda affärsmässiga risker, och mer. Plus, kommer de att vara där för att ömka när du har en dålig arbetsdag.

Med ett coworking space, kan du enkelt utnyttja ett nätverk av människor som gör vad du gör. Du kan använda din arbetstid för att göra dessa anslutningar, istället för att gå till olika event för att söka upp dem.

Använd ett Företag Adress

Vill få paket och post för din verksamhet, men inte vill använda din hemadress? En coworking space erbjuder små men värdefulla piggna för att ge dig en adress.

Detta ger dig även möjlighet att träffa kunder på ett professionellt utrymme som inte är ditt hem, kontor, men också inte en bullrig café. Du kommer att se mer erfarna, och kan känna sig mer komfortabla med ett möte med utrymme för att lagra dem i.

Och om du skulle starta ett företag med ett litet team, ett coworking space ger dig en adress som inte kräver skyhöga hyra eller långsiktiga hyreskontrakt. Detta håller omkostnaderna låga som du får ditt varumärke från marken, utan att tvinga dig att arbeta från någons garage.

RELATEDHow för att Beräkna Din timtaxa (och Varför Du Kanske Inte Vill ha En)

Alla som sagt, coworking-spaces är verkligen inte viktigt för fjärr-arbete framgång. Du kan även bygga din business hemifrån, ett kafé eller någon annanstans du arbetar bäst. Men om coworking-spaces är i ditt område, inte räkna ut dem. De erbjuder fler fördelar än bara gratis kaffe och snabb wifi.

Letar du efter mer avlägsna arbeta råd? Kolla in vår guide för att ställa dina priser nästa.