5 Tips Til Å Få Flere Visninger På YouTube

0
135

I denne artikkelen, jeg kommer til å nevne fem tips for å få flere visninger på YouTube. Jeg skal forklare hvordan jeg klarte å få min egen kanal for å få 11 millioner visninger på bare 9 måneder ved å følge disse YouTube-algoritmen optimaliseringer. Før vi begynner, vil jeg gi en rask guide på hvordan utsikt komme til YouTube i første omgang.

Når du er ferdig med å lese, vil du ha en god forståelse av YouTube-algoritmen og hvordan å justere innholdet for å matche det.

Det Grunnleggende av YouTube-Algoritmen

Det er muligens hundrevis, hvis ikke tusenvis av faktorer som bidrar til å øke din video visninger på YouTube, men det er to som er rikelig mer viktig enn noen andre i 2019. Dette er click-through-rate og gjennomsnittlig publikum retention rate.

Klikk-through-rate er prosentandelen av brukere som klikker på videoen din når de ser den på skjermen sin. Gjennomsnittlig publikum retention rate er den prosentandelen av en video publikum klokker, gjennomsnitt over alle se økter.

Hvis du kan forbedre disse verdiene, videoer vil bli anbefalt mer. Det betyr at flere visninger, klikk, og flere visninger.

Gjør en God Miniatyr

YouTube-thumbnail er det som driver mest oppmerksomhet og får flest klikk. Så hvordan kan du lage en engasjerende miniatyrbilde? Først, må du velge å inkludere tekst. Teksten bør ta opp to tredjedeler av bildet og engasjere publikum med relevante buzz-ord.

Ikke bruk clickbait fordi folk vil bare la dine video-og at erstatningskrav publikum oppbevaring. Mer om det i et minutt. I stedet tar et emne som du tror vil få folks oppmerksomhet, for så å inkludere temaet i teksten.

La oss for eksempel si at du ønsker å tilby golf tips. Her er en god miniatyrbilde for eksempel for det. Så for å oppsummere dette bildet, har vi gjort en rekke ting.

  • Velg en lys bakgrunnsfarge (Blå eller grønn fungerer best)
  • Velg en kontrasterende farge tekst
  • Bruk to tredjedeler for tekst, en tredje for ansiktsuttrykk eller emnet sammenheng

Ved å skape disse bildene, du kommer til å forbedre klikkfrekvensen din drastisk. Forbedre klikk-through-rate er stor fordi det betyr at for hver visning videoen får, får du mer utsikt.

For eksempel, en video som har 100 000 visninger med en 5% klikkfrekvens vil få 5,000 utsikt, mens 12% klikkfrekvens vil få deg 12,000, et stort 140% økning i utsikt.

For flere tips, først prøve A/B-testing med hver video for å teste forskjellige farger og bakgrunner. Når du har funnet et godt alternativ, hold deg til det – seerne elsker konsistens.

Få Folk Engasjert Rett Bort

For å sikre dine videoer få anbefalt til flere mennesker, gjennomsnittet publikum se tiden trenger å være så høyt som mulig. Videoer av 5-12 minutter lange kommer til å prestere bedre enn videoer mindre enn 5 minutter.

Imidlertid, video lengde spiller ingen rolle om flere seere dra tidlig. Så, vi må sikre at vi får folk som er engasjert med en gang. For å gjøre dette, ikke gå off topic. Gi rask dokumentasjon på hvorfor du bør være pålitelige, så får rett til poenget. Unngå å ha noe meningsløst introer, unngå lang B-ruller, og ikke kaste bort tid på å spørre om hva du liker og subs.

Jeg lærte dette på den harde måten. Her kan du se hvordan selv en 4 andre intro får 20% av mine lesere til å forlate video fullstendig. Jeg droppet intro og jeg beholdt den samme 78% publikum oppbevaring for en ekstra 42 sekunder.

I sammendraget:

  • Få rett til emnet ASAP
  • Forklar din kompetanse raskt
  • Erte seere med innhold, så fører rett inn i det
  • Færre B-ruller, introer, eller ber om liker

Overvåke Ditt Publikum Oppbevaring

Vi kan bruke den samme publikum oppbevaring rapporten for å finne ut hvorfor folk forlater våre videoer. For å finne den, klikk på en video i dashbordet. Deretter klikker du analytics på egen video side. Etter, klikker du på engasjement kategorien.

Her kan vi se publikum oppbevaring rapporten. Husk, jo bedre publikum oppbevaring, jo høyere sjanse har du til å være anbefalt. Vi har to rapporter her – en for en sunn video og en med noen potensielle problemer. Fra min erfaring, videoer med 45% eller høyere oppbevaring utføre spesielt godt sammenlignet mot mine andre videoer.

Legg merke til hvordan diagrammet over, for det meste, gradvis avtar. Det er ingen bratte fall.

Neste, vi har det usunne rapporten. Publikum oppbevaring er mye lavere. 44% fortsatt er ikke dårlig, men det er tre viktige dråper der seerne forlate video. Vi kan gå til de øyeblikkene i videoen for å finne ut hva som skjedde.

I denne videoen, jeg forsøkte å legge til mer lengde ved å snakke om en annen som ikke er relatert emne, men mine seere falt. Så min løsning bør være å bo på emnet og ikke bekymre deg om video lengde siste 5 minutter. Du kan gjøre det samme med dine videoer for å lære mer om dine feil.

Bygge Mer Lojale Tilbake Seere

Hver viewer er en ekte person. Fest en kommentar og foreslå for dine besøkende til å kommentere og dele sine tanker. Samhandle med dem, snakke med dem.

Som du bygger mer ekte seere, vil du ha en bedre leder start hver gang du legger ut en video. Lojale seere vil være mer engasjert, og presser opp publikum oppbevaring og klikk-through-rate.

Finn den Beste Tiden å Legge inn Video

Den beste tiden å legge inn video, er det nå du kan legge ut videoer mest mulig konsekvent. Holde seg til hva som fungerer best for deg. Konsistens er nøkkelen for å bygge et trofast publikum som alltid vil være der for å kickstart din utsikt.

Med det blir sagt, det er vanligvis en god tid til å legge tidlig på kvelden for dine mest populære regionen. Du kan finne din “Topp land’ rapport i publikum-fanen i analytics på dashbordet.

Oppsummering

Takk for at du leser min topp fem tips for å få flere visninger på YouTube. Jeg håper disse tipsene har hjulpet. Har noen spesifikke spørsmål for meg? Føl deg fri til å nå ut på sosiale medier, og jeg vil være glad for å hjelpe.